Sari la conținut

george_eu25

Membru
  • Număr conținut

    245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar XV 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha majesty,burgman
  • Interests
    Trotinetele...

Vizitatori Recenți Profil

745 citiri profil

george_eu25's Achievements

  1. Tin minte ca avea cineva la semnatura un citat care zicea :"nu viteza ucide...".Pai in cazul de fata se vede cum trec ambii (si ala cu masina si motociclistul) pe langa cel care filma,culmea si el tot pe motor.Daca ar fi sa estimez,clar peste suta...In cazul asta nu e ghinion ca a intrat in alea ,e noroc ca a ajuns pana acolo! Bine, acum nu stiu cine isi ia vitezana ca sa mearga cu 60km/h ....Din ce am vazut la stiri avea un BMW.
  2. Militian fiind,mai ales la brigada rutiera,isi permitea multe.Majoritatea militienilor se acopera intre ei.Nu mai zic de astia de la rutiera!Acum ca a murit...Dumnezeu sa il ierte,dar poate ca Dumnezeu a facut un bine ca l-a luat acum.Ganditi-va ca la o viteza de 150km/h (motorul ala al lui era clar motor de viteza) lovea o masina cu o familie nevinovata in ea.Automat el crapa,dar mai omora si alti nevinovati!Asa a murit doar el!
  3. https://www.facebook.com/maximiliuminium/videos/2303170256435192/
  4. Ce inseamna in esenta SMAEB???In viziunea mea o expozitie unde comerciantii de motoare vin sa-si prezinte marfa si sa incheie contracte de vanzare. Pai tu,ca si comerciant/dealer al unei anumite marci (sau a mai multora) te caci pe tine cand iti zgarie unu usor motorul ?? Asa se intampla in tara snobilor,in care reprezentantele si magazinele nu au decat o motocicleta pe stoc.Ok,m-am urcat pe Harley si l-am zgariat (usor ca doar nu trag cu cuiul pe el) si ce e cu asta?S-au mai urcat inca 50 dupa mine care au facut la fel!Asa si ???Nu e ceva normal si de asteptat ? Doar esti la o expozitie !!! Dupa expozitie scoti acea motocicleta la vanzare cu o reducere pentru ca a fost motor de expozitie si o dai. Da la noi,nuuu !!!! La noi acea motocicleta o expunem si dupa terminarea expozitiei ii dam cu polish la greu si o bagam in magazin de noua !
  5. Deja a inceput sa rivalizeze cu targul Vitan !! Sunt mai multe motoare afara si uneori mai scumpe decat cele din expozitie. SMAEB-ul a devenit un fel de talcioc cu cateva firme de motoare,in rest doar accesorii.
  6. Erau mai multe motoare afara in parcare decat erau inauntru.Ca sa nu mai zic ca multe din alea de afara erau motoare de peste 10k euro! Foarte,foarte slab targul asta,ca expozitie sau salon nu ii putem spune!
  7. Motociclistul e clar de vina.A plecat pe rosu.Ala cu BMW-ul a trecut pe galben mai mult ca sigur.Pe culoarea galbena se trece doar atunci cand nu poti opri in conditii de siguranta.Ori ala cu masina avea ceva viteza si nu cred ca putea frana la semafor..... Nu iau partea nimanui,dar pe forumul asta si cand greseste moociclistul tot conservarul e de vina. In rest multa sanatate si refacere cat mai rapida si completa!
  8. Bine,bine,dar atunci ce firme mai sunt??? Ca ala nu,ala nu.....etc.
  9. Luai si eu una din asta...Acum doar sa ajunga! https://www.aliexpress.com/item/Action-Camera-Full-HD-DVR-Sport-DV-SJ4000-upgrade-version-30m-Wifi-receiver-1080P-Helmet-Waterproof/32231073816.html?spm=2114.13010608.0.0.MYJ7iR Din ce vad pe youtube e chiar bunicica...
  10. Multumesc mult @Super Zero 6 Forty.......
  11. Va salut...Unde gasesc si eu o casca EXO 510 de vanzare,prin Bucuresti...Intreb pentru ca am fost la Kronau si am probat L,dar abia intra pe cap cu toate ca eu masura L port (intre 59-61).Tanti de acolo mi-a zis sa fac comanda direct pentru XXL ca cica XL crede nu ar fi bun,fiind foarte mica diferenta intre masuri. Dar as vrea sa probez undeva una si nu prea stiu ce magazin are pe stoc asa ceva....Ceva sfaturi??
  12. Va multumesc pentru raspunsuri....Nu vreau sa fiu conditionat de acumulator mai ales ca nu iau dupa mine mereu un powerbank..Plus de asta acumulatorii AA au ajuns la capacitati de peste 3000mAh,asa ca doi acumulatori din astia tin mult mai bine ca un acumulator dedicat.Al doilea factor e ca in cazul in care se descarca si nu ai la indemana o sursa de incarcare,poti lua de la orice magazin,benzinarie...etc,de oriunde din lume,doua baterii AA cu care sa iti faci bine mersi treaba in continuare.
  13. Vin si eu cu o intrebare..... Exista camere din astea care sa functioneze cu baterii/acumulatori normali??Si cand spun normali ma refer la AA sau AAA,nu baterii dedicate!Eventual puneti ceva linkuri chiar si cu chinezarii. As vrea sa cumpar una pana in 150e,dar as vrea sa fie cu baterii de care ziceam eu. Multumesc anticipat pentru raspuns!
  14. Nici un motociclist nu incalca legea!!Daca ii intrebi,toti sunt usa de biserica ! Nu intorc pe unde apuca,nu fac slalom printre masini,viteza maxima e cea legala...etc ! M-am saturat de moralisti din astia super educati care nu incalca nici o regula. Vorbind din punctul de vedere al "conservarului"...De o gramada de ori mi s-a intamplat sa ma uit in oglinda stanga pentru viraj la stanga si sa nu vad nimic,dar sa ma trezesc cu vreun "donator de organe" calare pe vreo vitezana aparand de nu stiu unde in stanga mea.Pana acum m-a ferit Dumnezeu sa lovesc vreunul din simplul motiv ca m-am asigurat de mai multe ori si mi-am semnalizat din timp intentia,dar cu toate astea tampiti care forteaza am vazut destui. De cand am eu permis (adica vreo 17 ani categoria B si vreo 8 ani cat.A),nu cred ca am vazut vreodata vreun motociclist calare pe vreo vitezana sa merga regulamentar.Forja cat se poate din semafor in semafor,sau,daca e drumul drept si bun,viteza cat cuprinde.Da,am uitat....ei sunt corecti! Dai peste vreunul/vreuna mai batran care nici nu mai vede foarte bine si tu vi calare cu 150km/h.Pai tu crezi ca ala cand taie calea o face intentionat???Omu nu mai realizeaza nici distanta,nici nu anticipeaza viteza...etcSi atunci te caci pe ea de prioritate la viteza aia! Uitasem,stilul preventiv de condus nu se pupa cu motocicletele de viteza! Acum vorbind din cealalta perspectiva.... De multe ori nu mi s-a acordat prioritate cu toate ca eu aveam,dar prin stilul de condus am reusit sa evit situatile neplacute.Nu sunt eu mare motociclist si nici nu am zeci de mii de km pe motor,dar merg atent. Hai sa ne uitam la rubrica "Accidente" si sa vedem cate cruisere si choppere sunt cu accidente si cate vitezane si naked.Si cred ca asta spune tot!Ca banuiesc ca si unii si altii tot pe motoare merg! Si stati linistiti ca si in afara se intampla din astea si chiar mai multe pentru ca aia au mult mai multe motoare pe drumuri! Referitor la zona aia nu stau sa le explic unora care trec pe acolo o data pe an cum e sa mergi in fiecare zi intr-un trafic infernal (ca asa e dimineata si dupa-amiaza) cativa km buni doar ca sa intorci legal si sa vi inapoi acasa.O faci de cateva ori daca nu stai acolo,dar in rest.... Din pacate pentru unii ma aflu in ambele tabere,si de motociclist,si de sofer si o spun cu mana pe inima ca motociclistii in Bucuresti sunt de o suta de ori mai indisciplinati in trafic ca soferii.Poate in alte zone ale tarii o fi altfel situatia! Si cu asta eu am terminat!Asfalt uscat turuor si cat mai multi km fara probleme! p.s: MULTA SANATATE MOTOCICLISTULUI IN CAUZA si ii doresc sincer sa se faca cat mai repede bine!
×
×
  • Creează nouă...