Sari la conținut

Joka

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Scuter

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Joka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare, de ceva timp tot îl pistonez pe Marcel cu trotineta mea, (da suna aici, da asta de ce nu răspunde, da asta ce are şi tot aşa) în mintea mea era gen” vezi ce m a omenește Marcel o dată de nu îmi mai trebuie” dar nici să încapă discuţie de aşa ceva ! Am stabilit prima dacă ce motocicletă vreau să îmi iau, dau pe forum găsesc acest topic citesc şi iar citesc şi am ajuns la concluzia că este cel mai potrivit om pentru a îmi aduce trotineta și după m am convins că este şi cel mai bun! Văd numărul, îl sun vorbesc cu el şi îi explic cam ce aş vrea eu și îmi zice” No Mariane eu vin la tine săptămâna viitoare să aduc un motor și îmi poţi da banii atunci să nu mai plăteşti comision la banca” zis şi făcut a venit i am dat banii unui om pe care îl văzusem prima dată în viaţa mea în faţa ochilor! (pentru cei reticenţi) A pedalat toată ţara după trotineta mea şi într-un final a găsit cenuşăreasa mult căutată. Marţi a fost să o vadă, a testat-o, trimis poze, sunat negociat (+ 1x parbriz original, + un sistem smart pentru schimbul de ulei + un redresor *GRATIS*) cu omul şi într un final a cumpărat-o. Vineri la ora 21:00 Marcel era în faţa casei după cum a promis, motocicleta a ajuns după cum a şi zic când a cumpărat-o în condiţii deosebite, stătea mai bine la el în duba decât la neamţ în garaj! Sunt multe de zis rezum doar prin a recomanda tuturor acest serviciu ce îl oferă Marcel, o să lucraţi cu un om profesionist, serios, sincer şi mai ales PASIONAT! Mulţumesc Marcel pentru bucuria ce mi ai adus-o şi o să mai colaborăm cu siguranţă!!!
  2. Salut,da transport a fost inclus,casca cu folie pe ea nu a fost umblata,factura absolut tot . - eu nu am avut probleme absolut deloc...deci recomand
  3. Salutare,dupa o discutie pe alt topic tot pe aceasta tema de flip up,am ajuns sa cumpar un C4Pro la 370 de lire respecitv 2000 de lei. https://www.helmetcity.co.uk/schuberth-c4-pro-swipe-yellow/ De pe acest site am cumparato,au bagat stoc nou si cele mai bune preturi zic eu.Transport rapid 5 zile prin dpd . - Legat de casca, eu nu am probat modelul am mers orbeste daca pot spune asa,m am masurat a iesit marimea XL si am dat comanda. - Interiorul castii este... bomba foarte comod,catifelat sta foarte bine pe cap si eu reusesc sa pun casca fara sa ridic partea frontala. - Campul vizual este foarte bun ! se simte diferenta fata de vechea casca la capitolul asta cosiderabil. - La capitolul zgomot nu am apucat sa ies inca din oras,dar din ce am testat sta foooarte bine pe partea asta. - Este putin mai greoaie daca pot spune asa se simte,dar te obisnuiesti repede cu asta. Pe final pot spune ca sunt foarte multumit de casca si merita toti banii...nu cred ca exista casca perfecta si conteaza sa mai alegi si ce iti place si ce iti permite bugetul desigur. Daca sunt si alte intrebari raspund cu drag. P:S e foarte tare partea cu microfonul si difuzoarele e plug and play ft simplu ! Recomand https://www.helmetcity.co.uk !
  4. Joka

    Sfat achizitie casca moto !

    Salutare cu o mica parere dupa ce am achizitionat C4 Pro.Casca este wow! cu mult peste ce am vazut la alte casti nu foarte multe la numar ce este drept DAR. - materiale foarte premium asa la prima vedere - interiorul casti este superb, foarte comod si bine lucrat - marimea sa potrivit perfect dupa cum am masurat eu,nu simt presiune pe tample sau sa imi devina incomoda dupa o perioada. - FOARTE bine insonorizata,ft putine turbulente in casca Si cred ca cel mai fain lucru pt mine cel putin este campul vizual ce il ofera casca prin acel design al vizierei !
  5. Joka

    Sfat achizitie casca moto !

    Da am observat dupa ca este doar acel numar disponibil. Am vazut dupa ca nu are legatura Cel mai probabil o sa merg pe varianta C4Pro
  6. Joka

    Sfat achizitie casca moto !

    Da vad ca le are incluse,e 166 varianta standard si 208 advanced,nu se poate instala si alt sistem de comunicare gen sena?
  7. Joka

    Sfat achizitie casca moto !

    Multumesc mult pentru pareri tuturor,o varianta foarte ok ar fi sa probez toate castile mentionate mai sus dupa sa aleg DAAAR vad o oferta foarte buna la Schuberth C4 Pro 370 lire = vreo 2000 de lei si ma tenteaza foarte mult sa o cumpar la banii astea. - pe cine am mai intrebat au zis ca sunt casti foarte bune:comode,materiale,izolate etc , acum fiecare cu parerea si cum se simte cu respectiva casca. P.S Vad iar o oferta buna la SCHUBERTH E1 RIVAL GREY 400 de euro echivalentul de pret la C4 Pro https://www.louis-moto.co.uk/artikel/schuberth-e1-rival-grey-enduro-helmet/505254?list=9501e615512a6026c3086edc892dec25&filter_article_number=50525453
  8. Joka

    Sfat achizitie casca moto !

    Chiar preturi foarte bune, oscilez intre C3pro si RPHA 90 ... am gasit c4 pro la 2000 de lei,eu zic ca e cam best buy
  9. Salutare, in perioada ce urmeaza vreau sa achizitionez o casca Flip-Up si nu ma pot decide ce model sa aleg. Am selectat cateva modele ce mi se par ok si vreau si o parere despre aceste casti si daca le detine cineva ! Buget in jur de 2000-2500 LEi. 1. Schuberth C3 Pro Split Yellow L 2.HJC RPHA 90 aici este si modelul 90 S dar nu vad diferentele intre ele,exceptand cele de design ! 3. Nolan Casca Flip-Up N 100-5 Plus 4.Shoei Neotec 2 dar aici cam depasesc Bugetul P.S : De pe site va cumparati sau a ti cumparat castile ? preturi bune vad pe motocard,fc-moto alte sugestii ? Multumesc frumso !
×
×
  • Creează nouă...