Sari la conținut

RaveBoy

Membru
  • Număr conținut

    332
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    K7

RaveBoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deja mi-au schimbat pompa de frana la Motor Team. Comanda de piesa, inlocuit pompa veche, lichid de frana aerisit etc. 0 lei. Pompa noua arata putin diferit si are alta culoare.
  2. Am sunat acum peste tot ... se schimba la orice reprezentanta dar mai trebuie asteptat sa faca actele si sa vina piesele. Se schimba pompa de frana !
  3. Adica? Eu am cumparat-o de la cineva care a cumparat-o de la reprezentata din RO.
  4. Pai si a aflat cineva unde putem merge cu mobrele pentru reparatie ? Ce acte ne trebuie ? Am cititi pe forumuri ca si in UK si in Germania este acest recall .....
  5. dc? chiar asa de prost conduc ? Fix ce va spuneam ... fiecare este raspunzator de ce face. Am suparat pe cativa cu toate ca nu vad cu ce si deja ma ameninta lumea pe privat :D va pup ... pe rand sau la gramada? cum preferati ?
  6. eu ti-as recomanda sa executi manevra ALT+F4 P.S. : nu e corect asa ca eu nu pot sa plimb pe nimeni ... am monopost ....
  7. nu ai anticipat bine ... integritate forumistica nu am nu ma intereseaza, forumul este ceva virtual DAR tot te faci raspunzator de ceea ce spui aici nu neaparat legal. nu mi-ai lezat nicio alta integritate morala sau fizica:). Cred ca sunt obosit datorita orei inaintate la care purtam aceasta discutie virtuala, ori eu nu am inteles bine ce ai vrut sa spui "chiar in ciuda faptului evident ca personajul in cauza este clar vinovat de moartea unui om" fac fastfeply si nu stiu cum sa adaug quote, daca el este vinovat ar fi trebuit sa scriu "nu il cunosc"? Pt. ca ii sunt prieten i-am spus ca a gresit, pt. ca ii sunt prieten maine cand probabil o sa trec pe la el o sa-l rog sa intre si sa va confirme ca nu el a scris acele posturi de pe contul sau. Deja o dam in diverse si am deviat de la subiect.
  8. Prietene, news flash : nu exista o lume a motociclistilor, doar o comunitate...nu prea se gaseste la noi, cel putin in buc
  9. nu am zis ca nu poate fi judecat moral doar am raspuns la ce a fost scris mai sus. dap, ai voie sa fi prezent la infatisari, probabil ca nu vei fi singurul, dar ai voie sa vorbesti in sala ( nu ca pe forum) doar daca esti citat ca martor.
  10. nu sunt impotriva nimanui. ce a facut kiki intra la art. 174 175 si 176 cod penal. da mor cand ii vand pe comunistii astia care comenteaza. NU VOI JUDECATI am mai scris TRIBUNALUL ILFOV SECTIA PENALA atat. jorj- ma crezi atat de idiot incat sa uit ce am scris acum 6 ore. am raspuns la ceea ce a scris el.
  11. hehe chiar eram cu el in mana. voi/userii/cei care au comentat pe acest topic au vorbit si dpdv legal . Iar tot dpdv legal oricine in cazul de fata in situatia lui beneficiaza de circumstante atenuante (fara referire la mami si tati) dar si de circumstante agravante lipsa acelui curs despre care se vorbea bla bla sa conduci motorete mai puternice de n cp fara un test sau curs, un avocat bunicel demonteaza rapid aceasta circumstanta agravanta din lipsa unei legi care sa spune unde si cum se face acel test/curs sau o scoala care sa-l faca etc.
  12. dpdv legal are dreptul sa comenteze/rabufneasca/sa se apere etc. democratie parca ii spune. pui de comunist ce esti.
  13. Frate nu intelegi ca pe forumul asta toti merg cu 50km/h si ei niciodata nu au incalcat cu sau fara voia lor viteza maxima in localitate?
  14. bai lucianggg mama ta si sora ta nu mata si sorta ca la tara
×
×
  • Creează nouă...