Sari la conținut

DraculRoscat

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dracu_roscat@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Avohar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

628 citiri profil

DraculRoscat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu stiu.Nu cred.Oricum in clipele alea nu statea nimeni sa vada cine a venit si cine nu.
  2. Va rog mult daca aveti de gand sa va mai certati sa o faceti in privat.Va jigniti atat si sunteti chiar pe langa subiect.Nici nu vreti sa stiti ce zi cumplita a fost azi cand o clasa intreaga am fost sa ne vedem colega intr-un sicriu.Groaznic!
  3. Va rog nu va mai certati...Chiar daca il acuzam acum pe baiat ,deja e prea tarziu...Sa ne rugam ca astfel de tragedii sa nu se mai repete.
  4. Baiatul asta trebuia sa se gandeasca inainte sa ia pasagera.E un inconstient, si prin teribilismu lui a lasat multa lume indurerata.Fata avea o viata inainte, dar el i-a rapit-o.Va rog cei care aveti motoare puternice, folositi monopost!Iar fetele care vor sa fie pasagere pe >100 cai putere sa se gandeasca de doua ori inainte.
  5. Am primit acum informatii de la cineva ca de fapt accidentul a fost prin popesti-leordeni.Circulau cu viteza foarte mare, tipu e in spital si se va face bine...Inca odata teribilismu a facut victime
  6. Nu e accidentu ala cu fata de 34 de ani.Colega mea avea doar 18
  7. Sambata noapte(spre duminica) a avut loc un accident pe A2.E vorba de un baiat poreclit Kiki si de pasagera lui care a fost colega mea de clasa.Ea a murit din cate am inteles din cauza unei hemoragii, el a scapat.Nu stiu foarte multe detalii, de aceea ii rog pe cei care stiu cate ceva despre accident sa scrie aici.Disparitia fetei ne-a distrus pe toti cunoscutii.Trebuia sa dea celelalte 3 probe la bac alaturi de noi saptamana asta.
  8. Metallbyker aici : Foarte tare intrunire , clar apar si anul viitor . nu pot pune pozele pt ca sunt prea mari in MB
  9. daca se amana , ca pe data aia este intrunirea dac motors bucuresti (11-13) , vin si eu ( Metallbyker sunt , postez de pe contul prietenie ca nu imi stiu parola si sunt la ea) cu tata , si inca cativa . eu ma gandeam la traseu invers : buc pitesti transalpina sibiu , innoptat cu cortul la sibiu , si a 2-a zi plecat inapoi spre buc pe transfagarasan .
  10. Incerc sa gasesc pe net un link sa vedeti...daca gaseste cineva inaintea mea il rog sa posteze linku
  11. Am vazut acum pe antena 1 un reportaj in care prezentau campania asta,si am auzit o fraza care nu mi-a placut" majoritatea accidentelor cu motocicleta s-au intamplat datorita vitezei excesive" Poate sunt eu cretina si n-am inteles bine,dar mi se pare ca treaba asta ne pune intr-o lumina proasta... Si la sf reportajului au pus un filmulet cu un motociclist care mergea cu 211 la ora
×
×
  • Creează nouă...