Sari la conținut

Tudu

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tudu

  1. Eu am Givi 2139DT care este pentru Tracerul 2018+ dar seamana foarte mult ca forma cu D2122S si cred ca este cu cativa cm mai mic decat D2122DT. Eu am 1,79 si este perfect. Separat trebuie sa iti comanzi si sistemul de prindere. Asemeni colegului de mai sus, daca vrei sa il vezi, da-mi un mesaj. Oricare varianta dintre cele 2 o sa alegi, o sa fie mult mai bun decat originalul.
  2. In spate la IKEA. Poti testa franarea, evitari si tot felul de exercitii practice.
  3. Este okish. Are 2 degete rupte la mana stanga si piciorul drept rupt si multe vanatai. E posibil sa fie si alte leziuni, dar nu stie inca. I-a intors camionul in fata. A facut dreapta de pe banda 2 sa iasa de pe drum si s-au intalnit pe banda 1. Avea camera si am vazut video-ul. A fost norocos ca doar a acrosat partea dreapta a camionului si l-a aruncat pe jos, putea sa iasa mult mai rau daca era impact frontal. Morala: Condus preventiv si atentie la bizonii de pe sosele.
  4. Eu am SHAD SX59H. Sunt foarte multumit de ea. Si cel mai fain e ca, se extinde. Poate fi L, XL si XXL ca dimensiune. Trebuie suportul de la SHAD pentru ea. Inainte de cutia asta am avut o cutie Givi pe suportul original de la Yamaha, dar placa SHAD nu s-a potrivit pe suportul ala. https://www.motocard.com/maletas/shad-sh59x_aluminium.aspx
  5. L-am montat si eu in seara asta. E pozitia cea mai joasa acum, si diferenta este considerabila. L-ai testat la viteze mai mari? Eu am mers cu 120 si se comporta ok.
  6. Geez, dar chiar e urias parbrizul asta fata de ala stock . Miercuri vine si al meu, si daca e vremea ok o sa il si montez. Revin cu feedback. Al meu e 2139DT. Are forma diferita, dar ca inaltime, tot cam atat e. Am fost cu Moto la Yahama la o verificare. Furca e ok, jugul ok, roata era putin dezechilibrata, dar nu indeajuns de mult cat sa cauzeze voblajul pe care il simt. Verdictul a fost: "Schimba gumele"
  7. Salut. Doar ce am venit de la o tura fara handguard-uri si face exact la fel. Cel putin in cazul meu, problema nu sunt handguard-urile.
  8. Salut. Ma bucur sa aud asta :). L-am comandat si eu de pe motocard.
  9. De janta stramba zicea si baiatul de la service. O sa verific asta marti la "vizita medicala". Dupa verificat janta asta e primul pas ce urmeaza sa il fac. Trebuie sa schimb gumele ca sunt proaste rau by default.
  10. Mie cu asta stock in orice pozitie il tin, imi arunca tot vantul direct in casca si e extrem de zgomotos si ma doare gatul dupa 4 - 5 ore. Daca ma ridic in picioare in scarite zgomotul e mult mult mai mic. Eu am incercat-o si fara topcase si tot asa face. Marti am programare cu ea la service pentru revizie si sper sa ii dam de cap si pentru problema asta. Sper sa nu fie ceva prea costisitor
  11. Salut. 1.79 inaltime si ca viteza medie undeva la 120km/h in afara. Eventual cresc viteza in depasiri dar media e de 120, poate chiar mai jos. Si in regim de autostrada la fel.
  12. Salut. Incerc sa ii contactez pe cei de la Dual Motors sa merg cu ea pentru o verificare, pentru ca e ingrozitor cum vobleaza. Eu planuiesc sa iau parbrizul asta (2139DT) https://www.motocard.com/cupulas-2/givi-2139dt.aspx#. Are aproximativ aceeasi dimensiune. Astept feedback pentru el. Multumesc.
  13. Multumesc frumos pentru sfaturi. O sa incerc si daca ii dau de cap, revin cu vesti.
  14. Salutare! Am mai citit cateva mesaje aici pe tema voblajului. Exista o cauza comuna pentru problema asta? Motocicleta mea e din iulie 2019, 10k km pana acum. La aprox 70km/h incepe sa tremure. Se comporta exact ca in video de mai jos. Am incercat sa ii ridic presiunea in anvelope, sa ii scot top case-ul (Shad SH59X), dar problema e aceeasi indiferent ce am incercat. O alta intrebare e legata de parbrizul de touring la GIVI, care e cu aprox 21cm mai mare decat cel stoc, care e o mizerie. Daca aveti parbrizul, m-ar ajuta foarte mult daca imi puteti da feedback, pentru ca planuiesc sa il cumpar. Multumesc frumos! Salutare! In primul rand, spor la vanzare, daca nu s-a dat deja. Imi poti spune te rog parerea despre parbrizul de la GIVI? Vreau sa il schimb pe cel stoc si m-am hotarat pe acelasi parbriz GIVI de touring. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...