Sari la conținut

claudiu_costachescu@yahoo.

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

claudiu_costachescu@yahoo.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok mersi,dar de unde sa iau un CDI de proba pentru Dragstarul meu? Am luat unul de pe Ebay,dar se pare ca nu este bun pentru modelul meu Ma poate ajuta cineva cu un service bun in Bucuresti? Presupun ca este CDI-ul,a mai fost reparat,a mers 2 saptamani si s-a oprit,Am verificat scanteie si nimic!!! Multumesc mult pentru ajutor!!! Am vazut EPTEC MOTO-cu tel si adresa de mail,este ok? a fost cineva acolo? Multumesc tuturor ,si asfalt uscat!!!!
  2. Salutare Un mester bun care repara Dragstar? Am probleme cu ea,nu mai porneste,cred ca este de la CDI ,a fost umblat in el si a cedat Multumesc!
  3. Salut la toata lumea Multumesc pentru raspunsuri, nu stiu daca CDI-ul cumparat este de pe un moto functional,l am luat de pe ebay?? Se pare ca nu este ce trebuie pentru moto al meu Baterie are buna,invarte,dar nu are scanteie,benzina vine! Fostul proprietar a umblat la CDI.l-am gasit acoperit cu un silicon,a mai fost reparat la bucuresti o data,am mers cu el o saptamana,si motorul s-a oprit din mers-ghinion mare L-am pus pe calalalt cumparat si nimic!! Se pare ca trebuie altul nou! Poate o rezolv sa pot si eu circula cu ea. Multumesc de ajutor si de sfaturi! Asfalt uscat !
  4. Cdi dragstar stricat,cumparat altul dar nu merge Ce solutii sunt? Multumesc!
  5. Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu o problema Am cumparat un alt CDI pentru yamaha dragstar xvs 650 si nu porneste! Stiti care este solutia? V ati mai confruntat cu problema asta? Mersi!
×
×
  • Creează nouă...