Jump to content

XDrive

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About XDrive

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da, asta cautam, mersi mult pentru explicatii si scheme. Va scriu cand reusesc. Numai bine!
 2. Da, este voba de un IJ 56 din 1962 cu instalatie pe 6V cu minus la sasiu.
 3. Va salut. Am aprinderea Gotronic, si acum am si releul regulator de incarcare, dar nu gasesc o schema electrica cu ambele, care sa integreze si aprinderea Gotronic si releul. Nu as vrea sa gresesc ceva. Daca are cineva ar fi grozav. Numai bine!
 4. Mersi de explicatii, Se gasesc si relee noi? Ce specificatii ar trebui sa caut? Eu am instalatie pe 6 V cu minus la sasiu. O sa caut si pe OLX.
 5. Salutare, Incerc sa restaurez, sau mai bine zis sa repun pe picioare un IJ din 62. Am luat o aprindere Gotronic pe care urmeaza o sa o montez, dar nu mai am releul acela negru cu 4 iesiri, cred. Nu as vrea sa incerc aprinderea pana nu rezolv si cu releul ala, ca sa imi tina bateia incarcata. Stiti cu ce se poate inlocui? ce pot gasi sa se potriveasca? Nu sunt specialist.
 6. Salutare, Incerc sa restaurez, sau mai bine zis sa repun pe picioare un IJ din 62. Am luat o aprindere Gotronic pe care urmeaza o sa o montez, dar nu mai am releul acela negru cu 4 iesiri, cred. Stiti cu ce se poate inlocui? ce pot gasi sa se potriveasca? Ca piese mai am nevoie de: Pedala de pornire Schimbator viteza picior, plus la mana daca se gaseste Sticla si rama far Daca aveti - dati-mi, va rog, PM cu pretul, livrare, etc. Merci!
 7. Salutare! Incerc sa restaurez un IJ 56 cu instalatie pe 6V, minus la sasiu. Am luat aprinderea Gotronic si incerc sa o montez. Problema e ca nu am releul acela negru cu 4 contacte. Cu ce il pot inlocui, si daca stiti cum se leaga. De asemenea, in instructiunile Gotronic scrie sa deconectam condensatorul de la incarcare. Stie cineva care e acela? Numai bine!
×
×
 • Create New...