Sari la conținut

XDrive

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de XDrive

  1. Da, daca nu gasesc pe cineva, mai desfac eu inca o data. Oricum super merci de site, au cam tot ce trebuie.
  2. Da, asta a fost. Unde in BG? au un site? Problema e ca nu cred ca am pus totul la loc corespunzator in cutia de viteze. Si as prefera sa ia cineva la mana tot motorul si sa il pun apoi pe cadru pregatit.
  3. Postez tot aici, ca asa am inceput discutia. Am cumparat aprinderea electronica GoTronic, am dat jos ce era in plus la platine, am reusit sa o pornesc si sa aud din nou motorul mergand, ceea ce a fost bine. Pentru ca motorul are axul care intra in pedala de pornire destul de tocit, am fortat un pic strangerea pedalei, si nu cred ca am facut bine. Am incercat apoi sa o bag in viteza dar nu intra, nu stiu de ce, asa ca am redesfacut motorul si.......nu am mai fost la fel de atent ca prima data, asa ca.....sunt convins ca nu l-am mai pus bine inapoi. Intrebarea me este daca exista un loc (preferabil aproape de Arges) unde sa pot trimite motorul sa fie reconditionat, sa poata merge in parametrii, evident contracost. Daca are cineva astfel de info, va rog sa scrieti aici sau in privat. PS. Aprinderea de la Gotronic mi s-a parut ok, simpla, si pare sa isi faca treaba bine. Numai bine!
  4. Da, asta cautam, mersi mult pentru explicatii si scheme. Va scriu cand reusesc. Numai bine!
  5. Da, este voba de un IJ 56 din 1962 cu instalatie pe 6V cu minus la sasiu.
  6. Va salut. Am aprinderea Gotronic, si acum am si releul regulator de incarcare, dar nu gasesc o schema electrica cu ambele, care sa integreze si aprinderea Gotronic si releul. Nu as vrea sa gresesc ceva. Daca are cineva ar fi grozav. Numai bine!
  7. Mersi de explicatii, Se gasesc si relee noi? Ce specificatii ar trebui sa caut? Eu am instalatie pe 6 V cu minus la sasiu. O sa caut si pe OLX.
  8. Salutare, Incerc sa restaurez, sau mai bine zis sa repun pe picioare un IJ din 62. Am luat o aprindere Gotronic pe care urmeaza o sa o montez, dar nu mai am releul acela negru cu 4 iesiri, cred. Nu as vrea sa incerc aprinderea pana nu rezolv si cu releul ala, ca sa imi tina bateia incarcata. Stiti cu ce se poate inlocui? ce pot gasi sa se potriveasca? Nu sunt specialist.
  9. Salutare, Incerc sa restaurez, sau mai bine zis sa repun pe picioare un IJ din 62. Am luat o aprindere Gotronic pe care urmeaza o sa o montez, dar nu mai am releul acela negru cu 4 iesiri, cred. Stiti cu ce se poate inlocui? ce pot gasi sa se potriveasca? Ca piese mai am nevoie de: Pedala de pornire Schimbator viteza picior, plus la mana daca se gaseste Sticla si rama far Daca aveti - dati-mi, va rog, PM cu pretul, livrare, etc. Merci!
  10. Salutare! Incerc sa restaurez un IJ 56 cu instalatie pe 6V, minus la sasiu. Am luat aprinderea Gotronic si incerc sa o montez. Problema e ca nu am releul acela negru cu 4 contacte. Cu ce il pot inlocui, si daca stiti cum se leaga. De asemenea, in instructiunile Gotronic scrie sa deconectam condensatorul de la incarcare. Stie cineva care e acela? Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...