Sari la conținut

Szeb

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Nu inca :>
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

472 citiri profil

Szeb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Merci frumos! Promit ca voi tine cont de sfaturi! Iti multumesc nespus de mult pentru raspunsul detaliat. Sunt de acord, sincer, cu mai tot, exceptand inclinatia ta spre scutere. Stiu, consuma putin, stiu, au o intretinere ieftina, doar ca pur si simplu pozitia si cum arata nu mi se par prea atragatoare. Trebuie sa mentionez neaparat, ca nu vreau sa devin motociclist ca sa imi impresionez apropiatii, prietenii sau fetele. Din punctul meu de vedere, motociclismul nu se rezuma la agatarea fetelor sau la darea pe spate a tovarasilor. M-am apucat deja de citirea si invatarea codului rutier, in ciuda faptului ca as mai avea mai mult de 2 luni pana cand as putea sa dau macar sala. Sunt destul de constient la pericolele la care ma expun, si ca as putea sa mor si in cazul in care merg cu o viteza de 20km/h. Imi asum acest risc din pura placere. Insusi tatal meu, a fost pasionat de motociclete, pana cand a urcat ca pasager, pe o motocicleta de a unui prieten mai vechi. Acest prieten a trecut o sina de tren cu o viteza mai maricica decat cea potrivita, iar tata, care era pasager, a simtit cum i-a fugit fundul motocicletei. Pe moment, s-a speriat si a realizat cam ce pericol presupune toata treaba asta, si a ales sa nu mai continue drumul spre a devenit motociclist. Voi incerca sa testez mai multe clase de motociclete de 125 cc. Va multumesc inca o data pentru raspunsul detaliat si pentru timpul acordat! Sa aveti parte numai de bine, si cum am observat ca se zice prin comunitatea de motociclisti... Asfalt uscat!
  2. Voi testa cand ma voi duce sa probez una la cumparare. Nu arde chiar asa rau, doar ca as fi vrut sa incep de anul asta... sa capat experienta... sa invat sa ma las cat de cat pe curbe, sa ma obisnuiesc cu circulatia, sa ma invat cu mai tot... ca sa nu incep pe una puternica si sa nu ma mai ierte cum m-ar ierta de 125... La 18 ani nu imi mai iau de 125 nicigand.
  3. Nu cred ca as mai putea rezista inca 2 ani
  4. Domnul Christian, am auzit ca nu se mai dau permise decat cu 10 clase terminate... se aplica si la A1? Cred ca iti voi urma sfatul si imi voi lua un echipament intreg
  5. Bionic plus as fi vrut sa imi iau, da. Cu niste genunchere, manusi, casca (evident) si atat. Predominant, as folosi-o in oras oricum..
  6. Multumesc pentru sfaturi, dar cred ca ma voi lasa pagubas... banii sunt, as avea de unde sa dau pe echipament, doar ca am auzit ca de la 1 iulie sunt necesare 10 clase pentru permis. Avand doar 15 ani, am terminat clasa a 9-a si as face 16 in august...
  7. Am inteles. Imi cer scuze.
  8. Salut. In aceasta vara, as vrea sa imi incep experienta in lumea motociclismului, prin luarea carnetului de categ. A1. As fi interesat sa imi achizitionez un Yamaha YZF R125 din 2014. Vreau sa mentionez ca am 1.87 si undeva in jurul a 90 kg. Fac acest post pentru a cere pareri despre investitia pe care vreau sa o fac, referitor la fiabilitate, la performanta, daca e stricacioasa etc., daca este potrivita pentru inaltimea si greutatea mea si la ce imi recomandati sa imi cumpar ca echipament pentru mersul in oras... initial m-am gandit la o armura, casca, manusi si genunchere, iar ulterior un motociclist, m-a facut sa ma razgandesc spunandu-mi ca ar fi potrivit sa imbrac geaca, pantaloni, cizme, manusi si casca. Multumesc in avans pentru atentie si pentru raspunsurile si timpul pe care-l veti acorda acestui topic.
×
×
  • Creează nouă...