Sari la conținut

nick_blaster

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    B-50-FUU

nick_blaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, am un Ludix Blaster pe care nu l-am mai pornit de ceva timp (destul de mult), si problema este ca după ceva efort motorul porneste, merge cateva secunde apoi se opreste (si tot asa - astept un pic, porneste, apoi se opreste etc). Am scos filtrul de aer, si daca acoper cu mana partea dinspre filtru a carburatorului, motorul nu se mai opreste, insa evident si asa dupa un timp tinde sa se opreasca. Am curatat cat am putut din carburator, nu era murdar oricum, am curatat si bujia, nu stiu ce sa ii mai fac Aveti idee care ar fi problema?
  2. Salut, am urmatoarea problema cu un Peugeot Ludix Blaster: scuterul a stat nefolosit destul de mult timp (aproape un an) si acum daca incerc sa il pornesc dupa cateva secunde motorul se opreste. De pornit porneste foarte usor (curios chiar, pentru ca inainte dupa cateva zile de nefolosire pornea foarte greu), insa chiar daca accelerez parca nu intra benzina in carburator si se opreste. Intrucat am avut o experienta nefericita cu service-ul peugeot acum ceva timp nu as vrea sa apelez iar la ei, mai ales ca trebuie cumva sa transport scuterul acolo. Probabil ca este de vina carburatorul... Ati mai avut astfel de probleme, aveti vreun sfat sau se ofera careva contracost sa ma ajute? Merci
  3. Singurul lucru mentionat de manual ca difera la Blaster este codul bujiei, care este diferita de celelalte motoare. Si Blaster este racit cu apa, deci probabil ca motorul este setat sa mearga mai turat (mie dupa zgomot motorul imi pare foarte turat, chiar as incerca sa-i pun un turometru)
  4. Okok, am citat si eu primul site peugeot gasit cu google. Am spus asta nu pentru ca scuterul meu ar avea niste performante uluitoare, ci pentru ca am vazut un afis mare si colorat la Peugeot, unde comparatia era foarte precisa - pe o anumita distanta (nu mai tin minte cat) erau inregistrati timpii parcursi. Si Blaster avea timpii cei mai mici. Nu era vorba de viteza maxima. De altfel sunt o gramada de site-uri in Franta si Anglia cu discutii si tuning pentru Blaster (exista si niste modele tunate de Peogeot). Parerea mea ca Blaster este mai rapid ca alte scutere de serie si datorita faptului ca are greutatea proprie mica (80 kg), ceea ce poate conta.
  5. Pai nu eu am zis asta, si chiar Peugeot. Am vazut chiar la reprezentanta din Romania un afis mare in care scria asta, si erau si niste comparatii (parca cu Piagio, Yamaha etc). Am cautat rapid si un link: http://www.peugeotscooters.com.au/showroom/ludix Iata 1970Blaster_20Pocket_20Rocket.pdf si un articol pe aceasta tema .
  6. In cartea tehnica scrie ca are 3.6 KW adica 4.5 CP. Am citit ca Blaster are exact acelasi motor ca Jet Force (varianta Ctech).
  7. Eu am Ludix Blaster si limitat merge cu max 50km/h, cu una sau doua persoane. Singurul lucru neplacut la modelul asta sunt consumabilele, mai exact filtrul de aer care costa cam 140 RON, este sigilat si nu poti sa-l cureti. A trebuit sa-l schimb la vreo 700km, dupa ce ramasesem cu el infundat undeva in camp. Se pare ca este sensibil la praf, si de atunci am evitat portiunile neasfaltate. In rest, Blaster atrage mai ales prin design, si probabil ca delimitat si prin performante (cica este cel mai rapid scuter la 50cc).
  8. Intre orele 12:00 - 18:00, de luni pana duminica :-) Mda, am trecut duminca trecuta fix la 17:00 la Titan si nu era nici un scuter.
  9. Recomand cu incredere injectia. Injectia asigura functionarea motorului in parametrii optimi, indiferent de conditiile de mediu (cald, frig etc) si sarcina. Scuterul meu pe carburator, chiar nou fiind, a avut deja probleme cu relantiul, iar la ultima plimbare mai lunga m-a lasat de tot (motorul porneste normal, dar nu se tureaza si se opreste repede ). Azi merg la Peugeot sa vad ce s-a intamplat
  10. Eu chiar am vazut in trenul Timisoara - Bucuresti un scuter. Dar probabil ca nu este nici unul direct Braila - Brasov. Oricum, varianta cu trenul ar putea fi cea mai ieftina.
  11. Cu un Peugeot Blaster credeti ca m-as descurca??
×
×
  • Creează nouă...