Sari la conținut

Linksuletu

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Linksuletu

  1. Isi vinde careva manerul pentru pasager ? sv650s >2003
  2. Vinde careva un maner pentru pasager (preferabil negru ) pentru un sv650S >03 ??
  3. salutare am si eu nevoie de un suport de scarita pasager din partea stanga pentru sv 1000 model >2003
  4. pleaca vreunu din bucuresti in seara asta ? mers lejer ? eu cam in 2 ore vreau sa plec
  5. unde gasesc si eu un cablu de ambreiaj pt un gs 500 E din 99 cu semighidoane
  6. salutare oameni buni .. am si eu nevoie de o aripa fata pentru gs .. are cineva ? daca e si rosie ... e perfect
  7. de unde-i toba aia ??? AZF cumva ? cum merge, cum se aude, cat a fost montaju ?? spune tot
  8. salutare .. am si eu nevoie de un alternator de gs model 98 -99 cunoasteti ceva ??
  9. bai .. din motoru meu sc :scratch:ump si drag care merge intr-un piston, fara ulei in juma de furca, a inceput sa curga si ulei mai nou =))) prin fata pe undeva m-o tine pana acolo ?
  10. maine ? pe la un 6 -7 asa ? (dati numele strazii ca io 20 de ani am mers doar cu metrou' .. tre' sa ma uit pe harti, sa desnez sa trimit un cercetas inainte ... )
  11. oke si exista vreo chestie speciala care masoara jocul acela ? el a comandat placutele si erau prea mari nu prea mici acum astept sa vina unele mai mici
  12. am si eu o problema cu gs-ul meu, din ce mi s-a spus de la service .. n-am compresie pe unul din pistoane, nenea de acolo l-a desfacut l-a gadilat a reparat supapa si din cate am inteles ...deasupra supapei exista niste placute metalice de o anumita dimensiune care inchid supapa parca .. eh placutele alea nu se mai potrivesc la mine, tipul a comandat placute mai mici cu vreo 15 nr mai jos din cate am inteles si tot nu e de ajuns ... intrebarea mea este se poate masura cumva jocul acele sau ce naiba trebuie masurat pe acolo ca sa nu comande asa la nimereala ? si daca da ..... unde ?
  13. salutare am o problema dupa ce merg mai mult .. 1 ora ... 2 .. o cam ia razna motoru .. se tureaza foarte tare daca sunt pe loc si trag ambreaajul incepe si accelereaza singurica de nebuna a mai patit careva ?
  14. am si eu nevoie de o maneta de frana pt un gs 500 din 99 are cineva vreuna ??
  15. nope .. am incercat asta .. zilele trecute pana am golit bateria .. cred ca trebuie ceva mai mult de atat .. am nevoie de ceva ajutor practic adica sa vina cineva sa piarda un pic de timp sa o gadile
  16. cine ma poate ajuta si pe mine sa pornesc mobra ? nu a mai fost pornita de vreo 2 -3 luni .. si nu prea ma pricep .. help .. ofer recompensa
  17. okidoki asta vroiam sa stiu o sa ma risc pana la urma sa scot si eu bujiile alea .. sper sa mai nimeresc sa le pun la loc
  18. in priza direct nu .. tata se ocupa cu automatizari electronica porcarii d-astea .. deci in concluzie un adaptor care sa tina locul bateriei .. asa intrebarea era daca nu porneste in sa zicem 2 min de mers in continuu se strica electromotor ? sistem de aprindere .. nush ceva pe acolo ?
  19. hmm risky faza cu se tureaza la maxim .. nush mai bine incarc bateria si mai incerc de 2 ori .. oare daca il pun pe tata sa faca o porcarie (se pricepe) sa leg motoreta direct la priza si incerc asa pana porneste se strica ceva ???
  20. ia ia ia .. asta nu stiu sa o fac nici io .. boooonn bagi a 2-a si impingi dar mai departe ??? cheia presupun ca in contact .. dar accelerezi ? tii ambreeajul ? apesi pe butonu de start ? cum se procedeaza ?
  21. vezi bateria sa fie ok .. trage socu incearca sa pornesti daca nu merge sterge umpic bujiile . .. reincearca daca nu merge da 2 -3 minute butonasul ala pe PRI sau pe on .. si incearca iar .. si eu am aceeasi problema .. ieri cand incepuse sa para umpic ca porneste s-a dus bateria .. )) azi Rematch
  22. am si eu o problema .. la frana fatza maneta se da peste cap ... se duce in fatza, s-a rupt o bucatica din spate de acolo care o bloca si nu ii dadea voie sa se deschida atat de mult .. unde gasesc o maneta ?
  23. io nu reusesc sa ma inregistrez nu imi apare codul acela de securitate
×
×
  • Creează nouă...