Sari la conținut

Leon Popescu

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Leon Popescu

  1. M-ar interesa filmul, nu l-am vazut, nici nu am stiut ca este asa ceva. Iti pot doar imprumuta cartea, de dat de tot nu o dau. scrie-mi la popescu.leon@yahoo.com si ne gasim. Vad ca esti din Polonia? Leon.
  2. Salut, ti-o imprumut. Da mi-o aduci inapoi ca altfel te caut cu recuperatorii
  3. Am gasit-o la un anticariat. Am luat-o cica sa am lectura la iarna, dar am zis sa citesc 2 pagini doar asa sa vad cum e scrisa. Nu am mai lasat-o pana nu am terminat-o. Monumental scrisa, tragi-comica pe alocuri, ce sa mai, te tine aproape. Faina tura, fain om!
  4. Mii de multumiri, dar nu vreau sa deranjez pe toata lumea. Am primit un mesaj de la un coleg de forum si mi-a spus ca incearca sa mi-o inmanenze, daca nu reusim iti scriu. Multumesc !
  5. Dezgrop acest topic vechi, imi imprumuta si mie cineva cartea ca de un an tot o caut dar nu o gasesc niciunde. Am bantuit toate anticariatele si OLX si Okcazii dar nimic nimic pana acum. Fac cinste! Multumesc in avans. Leon.
  6. Ai un mare talent de a scrie, nemaipunand la socoteala felul tau ghidus de a fi si de te descurca. Multumim ca ne incanti cu povestile si cu imaginile de pe traseu. Numai bine!
  7. Africana are o ciclistica foarte buna, asta te va ajuta. Eu o consider o alegere buna.
  8. Va salut, am probleme la sa in sensul ca nu se mai mai deschide. Bag cheia, se roteste normal dar saua nu mai iese. Daca apasa saua putin in jos se simte ca nu sta pintenul tensionat in locasul lui. Sa fie oare cablul? Cum as putea sa desfac totusi saua ca sa vad ce-i de facut? Multumescin avans. Numai bine!
  9. Multumesc, ma apuc de treaba. Numai bine! Am discutat cu cineva care are 650 si mi-a spus acelasi lucru, ca se potriveste chiar cel de la Tico si este mult mai ieftin. Cel original este vreo 260 lei iar cel de la Tico este 30 lei. Numai bine!
  10. Va salut, sunt proaspat posesor de Transalp 650, imi spuneti va rog daca e normal sa nu urce apa la jumatate? Sta putin peste prima linuta, iar daca este mai cald afara si stau mut in trafic sta la jumatate si porneste si ventilatorul. In timpul mersului insa se simte caldura da numai din radiatorul din dreapta, cel din stanga doar putin caldut. Este posibil sa fie termostatul blocat sau lipsa? Inainte sa iau aceasta motocicleta probasem un transalp si tin minte (era si racoare afara) ca venea caldura la picioare la fel pe stanga cat si pe dreapta. Alta intrebare : discuri de frana mai ieftine de unde pot gasi? am tot intrebat pe aici pe forum insa nimic pana acum. Multumesc in avans.
  11. O rugaminte va rog, se poate un manual in roamana sau in engleza pentru Transalp 650? Cu multumiri.
×
×
  • Creează nouă...