Sari la conținut

Albertt

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Albertt

  1. Salutare! As vrea sa inlocuiesc protectiile pentru coate de la o geaca moto, insa problema este ca nu are buzunar. Va trebui sa merg la o croitorie. Imi poate recomanda cineva una in PH/Bucuresti? Costumul in cauza este un Dainese TT72. Va multumesc!
  2. Salutare, baieti! Ma intereseaza si pe mine pentru un CBR 600 ‘04 de unde pot lua niste crashpad-uri bune si daca se poate va rog sa imi aratati unde e mai bine sa le prind. Stiu ca erau niste discutii legate de locul de montare ale acestora si de faptul ca ar putea face mai mult rau decat bine in cazul unui impact. Va multumesc!
  3. Iti multumesc mult, Patrick1. Dar cum ar trebui s-o caut la noi, despre ce anume sa intreb? :))
  4. Salut! Am dificultati in a gasi aceasta piesa in Romania. In primul rand ca nu ii stiu denumirea. Pe ebay o gasesc sub denumirea de "CDI", "ECU", "Relay", insa la noi nu o gasesc deloc. Cum ar trebui s-o caut? Multumesc!
  5. Salut! Este vreun posesor de CBR 600RR modelul '03-'06 din Ploiesti sau imprejurari destul de amabil incat sa ne intalnim si sa ma lase sa ma urc pe motocicleta pentru a vedea pozitia? Doar sa vad pozitia, nimic mai mult. Vreau sa imi cumpar alt motor si inca nu m-am hotarat asupra modelului. Multumesc!
  6. Buna seara! In primul rand vreau sa va urez un “Craciun fericit!” si sa ne vedem sanatosi in Noul An. Sunt si eu in cautare de un parbriz pentru er6n meu an ‘06, insa nu am gasit foarte multe variante. Voi de unde ati cumparat parbrizele? Ma intereseaza si SH. Multumesc!
  7. Salut! Detin un Er6-n din 2006, modelul fara ABS si trebuie sa ii schimb discurile pe fata. Ma poate ajuta cineva cu un site, o recomandare de producator, un pret orientativ? Multumesc frumos!
  8. Va multumesc tuturor pentru sugestii. Legat de ce am intrebat, cum a spus si I.u.v. mai sus, pentru o izolare fonica mai buna, nu ma intereseaza sa vorbesc la telefon sau sa tina bateria 5-6 ore, am zis sa inlocuiesc doapele obisnuite cu unele in care pot asculta muzica. Multumesc inca o data pentru raspunsuri. O sa vad la ce varianta ma decid. Asfalt uscat!
  9. Multumesc de sugestie, dar ma gandeam sa inlocuiesc doapele de urechi cu muzica, de asta as dori casti audio si nu intercom.
  10. Salut! Sper ca am postat unde trebuie. Voi ce casti audio folositi? M-ar interesa unele wireless si sa fie destul de mici astfel incat sa nu ma jeneze cand pun casca in cap. Astept parerile voastre. Multumesc!
  11. Salut, baieti! Probabil s-a mai pus intrebarea aceasta, insa nu am reusit sa citesc tot topicul. Ma gandesc ca prima mea motocicleta sa fie un GSR 600 din 2006-2007, am citit ca este destul de “iertatoare” cu un incepator, insa voiam sa stiu daca sunt pe aici colegi mai scunzi cu GSR si sa imi spuna parerea lor. Nu am gasit inca pe nimeni cu GSR ca sa ma pot urca pe ea sa-mi fac o parere si eram curios de pareri celorlalti. Am 1m65 si undeva la 68kg. Ma gandeam la un ER6n ca prima motocicleta fiindca fac scoala pe ea si ajung bine cu picioarele, insa parca imi place mai mult GSR-ul, plus ca are indicator pentru treapta de viteza si rezervor si cred ca ma vor ajuta mult. Multumesc!
  12. Va multumesc pentru raspunsuri. @Kagemusha sunt din Prahova. Am vazut ca majoritatea scolilor au naked, probabil unul dintre motivele pe care le aleg scolile este si inaltimea seii.
  13. Salut, baieti! Va deranjez si eu cu o intrebare. Urmeaza sa incep scoala pentru categoria A si m-am orientat pentru o prima motocicleta la ER6n, anul 2006+. Am citit tot topicul si vad ca este destul de fiabila, cu un cost de achizitie destul de bun (vreau o motocicleta in jur de 2000€), cu o putere mai mult decat suficienta pentru un incepator care nu are deloc experienta pe doua roti. Intrebarea mea este: pentru un tip mai pitic, am 1.65m si 70kg, e destul de manevrabila? Sa ajung cu picioarele bine la sol si s-o pot tine? Multumesc frumos! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
  14. Salut! Adresez si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta cu o indrumare. Sunt in cautarea unui combinezon din 2 piese. Combinezonul il iau pentru a-l folosi la scoala si pentru primii km cu motocicleta si de inceput consider ca unul SH este ok. Inainte de a merge sa-l vad si sa-l probez, as vrea sa stiu cam ce marime sa caut. Eu am 1m65 si 71 kg (am o constitutie destul de solida, tinand cont ca fac de cativa ani sala). Ce marime credeti ca mi se potriveste? Eu ma gandeam sa caut nr. 50. Daca sunt baieti cu “statura” asemanatoare si ma poate ajuta cu niste pareri, v-as fi recunoscator. Seara frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...