Sari la conținut

Albert1995

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Albert1995

  1. Am rezolvat prin inlocuirea tabloului de sigurante.
  2. Scuzele mele, nu stiu sa ma exprim corect. Deci daca funnctioneaza ambele becuri pe faza scurta cat se pe faza lunga se incing. Daca scot bEcului din stanga de ex. Nu se mai incinge. Este valabil si pt partea din dreapta. Daca dau faza lunga chiar si cu un singur bec tot se incinge.
  3. pai daca nu folosesc faza lunga si sunt conectate ambele becuri tot se incing .
  4. Am scos o mufa de la becul din dreapta, sa mearga decat cu un bec.nu se mai incinge. Am scos si mufa din dreapta si am bagat.o pe cea din stanga. Nu se inchinge nici asa. Am crezut ca fi de vina vreo mufa. Dar nu este. In schimb se incinge daca tin pe faza lunga pe oricare dintre becuri , stanga sau dreapta. (Vorbesc ca se incinge siguranta rau)
  5. Nu mi se ard becurile, nici pe faza lunga nici pe scurta. Doar ca se incinge siguranta pana se topeste. Din cate am constatat vizual, nu sunt fire impuscate. Iar cat despre releul regulator..nu am verificat, trebuie sa caut un multimetru Becurile sunt halogen de 55w si au si faza lunga si scurta, daca ajuta cu ceva. Chestia e ca se intampla de cand a dat caludra. Sa fie consume foarte mult becurile si sa se inchinga asa rau? As putea pune o siguranta de 25sa vad daca mai face? Macar de proba sa vad cum reactioneaza.
  6. Redeschid acest topic. Aseara pana am ajuns acasa cu mobra, am ars 3 sigurante. Ce.a de 20A care cred ca este responsabila de faruri. Este vorba despre un r6 din 2000. Faza scurta s.a oprit dintr.o data in mers. Am oprit, am verificat sigurantele si ce.a de 20 era topita, am pus alta tot de 20 si faza scurta a mers din nou vreo 3 4 minute, dupa care s.au oprit dim nou, am schimbat din nou siguranta tot cu una de 20, chestia este ca odata ce aprind faza scurta siguranta se incinge foarte tare. Firele par ok, nu sunt impuscate.
  7. Salut.Da intradevar camasa cablului era de vina, in partea mecanismului unde bagi cheia. nu era in locul lui, camasa nu statea mai in fata ca sa permita cablului sa stea intins ci mult mai in spate. am uitat sa fac poze. Dar am vazut problema doar dupa ce am dat bateria jos, altfel nu prea ai acces, bine nici cu bateria data jos nu prea ai acces acolo dar cu o surubelnita dreapta si cu niste degete ciupite s'a rezolvat.
  8. Nu am desfacut in zona unde vine cheia bagata, am desfacut doar partea unde este dispozitivul de inchidere..si am observat ca e cablul foarte lung..si cand rasucesc de cheie nu este indeajuns sa traga acel zavor in spate. O sa fac o poza
  9. Salut, am zis sa scriu aici, pt a nu mai deschide alt topic. Stiti cumva ce dimensiune trebuie sa aiba cablul care deschid saua de la pasager? Sau ce denumire are?. Nu mai merge deschisa ,decat daca tensionez eu cablul(tin tras de la jumatatea lui) si apoi rotesc cheie, zici ca sa lungit, cumva.
  10. Scuze, da in Bucuresti. unde mai exact? un reper. Credeam ca astea se mai gasesc doar in magazine online
  11. Se pare ca pana la urma este de vina ledul din bord. am scos mufa de la bord si acum merg semnalele (ce'i drept cred ca ar trebuii si alt releu pt ca da impulsuri rapid) Idee de unde pot sa iau niste diode de 12 v de 2amp?
  12. O sa incerc cand ajung acasa fara bordul comectat si postez dupa rezultatul. Ms mult pt informatii. Si chiar apreciez ca rupi din timpul tau pt altii
  13. Inseamna ca nu este becul din bord de vina, pt semnalele led care se aprind toate. Acum am vazut si eu in poza ca scrie led
  14. Am desfacut azi bordul cu gandul sa vad ce tip de bec este cel pt semnalizare. Este cositorit pe placa din cate am vazut. Se poate sa fie cositorit si sa nu fie led?
  15. Saru'mana m.ai salvat pe bune cu explixatia ta. Si da poti rade cat vrei pt ca nu am facut eu legaturile.
  16. Nu ma apuc de electrica. Poate e un fir dezlipit, neizolat, care atarna pe acolo, ce fac ma duc la electrician sa imi izoleze un fir?. Intreb pentru un prieten. Din cazua asta intrev de la ce ar putea fi problema, ca daca e chestie de relee de schimbat fire,de tras alte cabluri ,nu o sa ma bag eu sa le schimb.
  17. Cred ca imi ia o Sambata intreaga sa imi bag mana prin ele. bine nici nu stiu ce trebuie sa fac, dar poate gasesc ceva inneregula, cu diagrama in bot desigur, daca e vb decat de vreo masa pusa aiurea
  18. Salut , din nou. yamaha r6 din 2000. fostul propietar a montat niste semnalizari led. problema pe care o am este atunci cand dau semnal stanga de ex, semanul stanga fata/spate clipeste normal , dar in acelasi timp clipeste si semnalul din dreapta fata/spate dar mai diminuat. daca te uiti de la indeparatre zici ca este pe avarii. Inca ceva, cand pozitiile sunt oprite becul din bord de semnalizare functioneaza, dar daca dau drumu pe pozitii\faza scurta nu mai functioneaza. trebuiesc ceva diode pe traseu? ca banuiesc ca nu este de la releu atata timp cat semnalizarile palpaie.
  19. O lada de bere pt domnu'. Multumesc
  20. Salut. Voi de unde va achizitionati piese/accesorii pt moto? Ceva magazine fizice prin Bucuresti?
  21. Multumesc mult de raspuns. Schimb tot ce e nevoie ca mobra sa mearga ok. Daca scap cu distributia sunt cel mai fericit Revin cu un update. Azi mi.a sosit intinzatorul. Si daca tot mi.a venit am zis sa il si montez, ca rau nu are ce sa ii fac. L.am scos pe cel vechi, blocandul cu o siguranta sa vad cam pana unde ajunsese. Era cam la jumatate. Cert este ca dupa ce i.am scos siguranta ma asteptam sa nu se deschida la fel de mult ca cel nou. Nu parea sa aiba vreo problema..am tot apasat pe el, am zis ca poate nu mai tine. Am zis ca daca tot l.am desfacut, sa il pun pe cel nou. Dupa ce l.am pus pe cel nou, a disparut sunetul ,lantul sta mult mai intins. Cu toate ce cel vechi iesea la fel de mult ca cel nou. (Poza cu el blocat pe poziția in care a fost).
  22. Multumesc de sfat. Eu ma gandeam la pompa ca nu mai face presiune, sau placutele. Ai gasit conducte metalice pt modelul tau sau ai adaptat.
×
×
  • Creează nouă...