Sari la conținut

Immortal22

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Lehliu
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 750
  • Numar Moto
    B 750 GOD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Yzf R6.Suzuki GSX-R 1100,Yamaha Thunderace

Immortal22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Immortal22

    HJC - Discutii generale

    ..Cand ai ambele casti pe mana poti sa faci diferenta prietene..Acum probabil tu vorbesti din auzite,ca dehh ,,Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii''...http://sharp.direct.gov.uk/ ia intra aici si fa o comparatie intre cele 2 casti..
  2. Immortal22

    HJC - Discutii generale

    Ieri mi-am achizitionat si eu prima casca HJC e vorba de HJC FG-15 Ben Spies trophy,pot spune ca e casca de nota 20 ..Am avut si un RX-7 de la arai si pot spune ca e peste ea..Am primit in cutie 2 viziere una iridium si una dark smoke si cea normala cu o prindere pot spune destul de stransa ..la 220 nu simt nici pic de vant sau curent in casca,si muzica duduie normal(nu exista diferenta de acustica intre 40 km/h si 200).O casca extraordinara
  3. Chiar la intrare in Tamadau chiar pe sensul spre Lehliu.Un hornet sau CBR nu stiu sigur ce era dar intrase destul de urat intro Dacie Solenta sau Logan care venea din sens opus,nu am avut timp sa ma uit foarte atent,Nu stiu sigur daca masina a vrut sa taie curba sau motociclistu...Ambulata era acolo el era intins pe jos ..Ma grabeam foarte tare din aceasta cauza nu am putut opri.
  4. Mers vreo un sezon cu un gix de 1100 din 94..Amintiri,pe langa faptu ca la un drum de mare consumu dintre ea si un fzr de 600 a fost o diferenta de vre 4 litri in favoarea mea( fzr'u mancand mai mult).Motor mare cuplu mare,Dar ai grija in general sunt date pe ulei cam toate:).Ajunsesem la 1000 de km sa ii bag 500 de grame de ulei(NU BAGA Motul 300V).In legatura cu ciclistica e superba in opinia mea grea animal mare si o poti pune lejer pana jos,NU II SCOATE AMORTIZORU DE VOBLAJ ca sa nu ai alte probleme(Vezi daca functioneaza cum trebuie neaaparat).In rest sincer e o Bestie in adevaratu sens al cuvantului.Pe liniutza faceam praf un R1 din 99..Mare grija la gaz se urca usor din power wheelie.
  5. merci mult!..Una din cele doua de 30A era topita..Inlocuita si merge stas..Merci inca odata pentru feedback!
  6. .De ce am zis ca am verificat'o ochiometric prin faptul ca arcul care leaga sigurata + de - era topit asa am dedus ca e e problema.E a doua oara cand schimb acea sigurata..Find vorba de vreo 3000 de km intre ele..Totul a inceput banuiesc eu de cand am schimbat becurile de la bord fiind vorba de 2 becrui(becurile sau ars la perioade diferite de timp).... Intrebare ..Sigurata asta centrala de care zici e cumva in panou sa este in alta parte?
  7. Buna seara ... O sa incerc sa explic problema mea cat mai pe larg..In aceasta seara in drum spre casa de la munca,am realizat ca nu mai am lumini,bun am ajuns acasa si am zis sa cercetez sigurantele,fiind vorba de una de 15 una de 20 si 2 de 75 si un de 20 paralela pentru semnale,le iau pe toate la puricat si o vad pe cea de 20 topita,Iau o lita o infasor si o pun,luminile merg ...toate bune imi aduc aminte ca mai am una prin pod, o aduc pe cea noua sa pun o scot pe cea cu lita si uit ca aveam contatctul pus se creaza o scateie imediat iau contactul..Din acel moment nu mai am nici un fel de electric..am cercetat toate siguratele toate sunt bune..Nu imi da scateie nu se aprinde nimic nici cel mai mic bec...Cercetat borne toate in regula M-am uitat si la firele care pleaca din sigurante nici unul nu da semene ca ar fi topit/impuscat..Are cumva o sigurata in caz de soc/supratensiune?...Repet in panou sunt 4 sigurate+1 de semanle...Yamaha este din 99 ..Va multumesc mult pentru evetualele lamuriri.O seara buna
  8. Immortal22

    Accident Calarasi

    Este vorba de un moped a venit cu viteza a alunecat pe pietris casca nu era prinsa (sari'ndui din cap) a dat cu capul de asflat destul de puternic ..Am fost acolo la vreo 10 minute dupa accident,treaba nasoala sa lasat cu dislocari de materie osoasa la nivel cranian,ochiul sarind din orbita coaste bustite dar inca in viata ..o scena destul de urata care nu imi imaginam ca se poate intampla cu un moped ...Tipul fiind in varsta de 38 de ani,o sa revin diseara cu 2 poze.. LE: Nchivu cred ca bunici tai ne'au confundat pe mine si inca un prieten de al meu..
  9. Immortal22

    My baby

    @E.Z.rider Mi-as fi facut griji in cazul in care faceam naveta cu ea in legatura cu consumul.Cat pentru consumabile daca stau sa ma gandesc nu schimb la ea tot zi de zi.Iar daca tu imi arati acum un R6 din 99 si un CBR din 99 sau GXR din 99 care sa se diferentieze de maxim 100 de euro eu imi vand mobra,mai ales ca motorul nu este ceva de genul ,Pe afara vopsit gardu si'nautru leopardu''..Sti cum e aia ,,nu e prost ala care cere e prost ala care da''.Daca ai drum spre lehliu vreodata da-mi un pm sa ne intalnim sa iti faci o idee despre ea(fac eu cinste cu berea fara alcool;) ).Prietenul cu care am mers la bucuresti nu este un mecanic intre ghilimele,este un om pasionat de motoare adica motociclete(propietar de thunderace) traindusi jumate din viata printre motoare de tot felul(reparand in armata motoare de avioane).Iar cand un om care totusi nu avea nici un interes sa ma induca in eroare el oferinduse sa mearga cu mine,imi spune ,,Ba tinere asta e electrobulan ce ai luat tu''..totusi ma impulsioneaza sa cred ca e o motocicleta inca buna.
  10. Cu adevarat un icon in categoria celor de 1000 cm3..Tandusi titlul timp de cativa ani buni.Cu adevarat nu sunt motociclete de turing dar este o motocicleta pe care banuiesc ca dai un ride fara ati pune problema ,,Daca ma doare spatele?''.Stilul probabil este unul safe dar caracterziat ca fiind batranesc..Este o bijuterie pe 2 roti,banuiesc ca nu te atrage evacuarile celor de la YOSHIMURA?:-D ..
  11. Immortal22

    My baby

    In legatura cu cauciucurile si eu am fost in dilema dar avand in vedere ca sunt productie 2010 cred ca pot sa circul macar pana la urmatorul salariu:).Motorul nu a fost rulat in tara este luat din afara adus in tara inscris si pus la vanzare de catre domnul Costi Pec eu fiind al doilea propietar real al ei primul fiind un turc..Cat despre forjat nu stiu ce pot spune momentan nu motorul nu da semne de oboseala,am ascultat si alta cutie de R6 cum se aude si pot spune ca nu exista sunetul acela de transmisie de Tractor in prima treapta cu exista la R'urile forjate(am o cunostinta care are un r6 din 2002 )si acea cutie este forjata in prima si a doua trepta si deaici si comparatia.NU pot spune ca e perfect,cunosc aspectele ei negative adica faptul ca este una din motocicletele care intra cel mai repede in voblaj si rupe aderenta,dar cine intra in virjaje ca Jorge Lorenzo ca incepator .Cu pozita momentan nu ma plang am facut si ture de 200 de km fara sa am vreo problema inlegatura cu dureri de maini de ceafa sau de coloana.In legatura cu carenajul, am un batranel care detine un strung prin zona mea si deja i'am facut niste buloane aka crash paduri din teflon(bara plina de teflon) urmand sa ne apucam sa construim si niste bare de protectie pe care vreau sa le vopsesc in negru.Consumul facut de mine este unul la 6 la % cu mers undeva la 4000-5000 de ture cu scapari rare in 8000.
  12. Este un VLog tinut in trafic ....Pe un kawa si din cand in cand mai da cateva sfaturi.nu cred ca e ceva de esenta dar uneori cand nu ai ce face merita sa arunci un ochi e destul de funn tipu
  13. ,,iar mie cum imi place sa am grija de un lucru pe care am dat bani munciti si nu primiti de la mami si tati, am decis sa mai investesc in el"- I know the feeling.. Foarte frumoasa si accesorizata cu bun gust ...Foarte frumos se aude prin dealurile resitei toba..Felicitari pentru achizitie.Cand am vazut video'ul mi-a adus aminte de filmuletele lui downshift83... Ps: cu ce ai facut filmarea?
  14. Immortal22

    My baby

    @Bec manualul recomanda 20W40 dar acesta a fost uleiul pe care la avut in ea.Cineva mi'a recomandat acestu ulei din cauza vascozitati si motivandusi alegerea prin faptu ca la cel de 40 se duce repede pelicula la temperaturi mari vara(nu stiu daca sunt baliverne sau este adevarat dar am hotarat sa merg pe mana lui). @GoodKat .Sincer eu am plecat cu gandul sa imi cumpar ceva mai apropiat genul hornet dar cand mi se cere pe un hornet din 98 1700 de euro iar apoi pe un cbr din 96 1800 si dau peste acest R6 pe care omu il avea la vanzare la pretul de 1500 de euro si am reusit sa il scot la 1300 nu trebuie sa ai Capitalismul in sange ca sa poti sa recunosti o afacere buna...Iar pe urma m'am gandit nu o fi dracu asa de negru..Totusi fiecare munceste pentru acesti bani si nu sunt un om de bani gata,sunt munciti acesti bani..(Sacrificii peste Sacrificii si strangi din poponeata ca sa omori toti limbrici)..Automat raman la opinaia ca ce ce se dau cu 10K ture prin oras sunt inconstienti mai ales cand in romania se aplica Sistemul lui George Carlin al condusului...
  15. Immortal22

    My baby

    @delu Teoria ca teoria dar practica ne omoara.Dar totusi cand ai habar de ce se poate intampla si cand esti un pic mai panicat si mergi cu o oarecare raspundere stiind ce poate sa se intample cred ca esti mai bine totusi pregatit decat daca te'ai arunca direct pe el fara ati da osteneala sa citesti sa apoi sa poti pune in practica ce inveti.E mult mai bine cred eu decat sa dai singur cu capu de tavan si sa inveti din propriile experiente..macar am invatat cum sa abordez o curba cum trebuie dozata o franare,ce trebuie sa am in vedere in cazul in care etc..Probabil din experienta ta deja ii consideri pe toti incepatorii Boss'i in modul ironic si ca toti suntem o apa si un pamant ca toti mergem ,,RACHETA'' crezand ca noi suntem Demigozi..Eu unul cred ca nu e bine sa generalizezi.
×
×
  • Creează nouă...