Sari la conținut

Raoul766

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Orastie
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Suzuki Dl 650 Vstrom
  • Numar Moto
    De tabla

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF 600, Honda Hornet, Suzuki GSR, Suzuki Vstrom

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Raoul766's Achievements

  1. Mersi fain! La varianta asta nu ma gandisem. Ma apuc sa cercetez Din ce am vazut pana acum, cursa dureaza doua nopti ceea ce ar scuti o groaza de oboseala, iar pretul e 300e. Am trimis un mail sa vad care e procedura de rezervare si ccare e costul ca lista de preturi e un pic ambigua, pt mine cel putin.
  2. Salutare! Stiu ca sunt putine. Mi-as fi dorit sa fie mai multe dar anul asta nu se poate.Cu toate astea, as vrea sa profit la maxim. E mai mult o tura de recunoastere ca sa zic asa, o pregatire pt o tura mai ampla spre est. Nu sunt multe obiective pe care as vrea sa le bifez ci ma intereseaza mai mult cultura, oamenii. Obiectivele sunt cireasa de pe tort. In general, nu ma prea prinde ora 8-9 dimineata la cazare. Ma trezesc, mananc ceva rapid si apoi pornesc la drum. Acum iau in considerare ca fiind octombrie, ziua e mai scurta. Bugetul poate suferi ceva modificari dar din experientele trecute corelat cu nr de zile, km etc, cam pe la 1000 m-as invarti de aia am pus 8-900e.Oricum o sa am si un buget de buffer pt situatii neprevazute. Salutare! Multumesc tare mult pt informatii!
  3. Daca imi reuseste tura, revin cu siguranta. Salutare! Sunt pe Digi si din ce am vazut, pe Turcia tarifele sunt ok. In Georgia o sa iau un sim local de unde ai recomandat tu. Da, la drumul care duce la Gergeti ma refeream. Am povestit azi la tel cu cineva care tocmai s-a intors de acolo si fix acelasi lucru mi l-a spus despre acel drum. Solutia lui, pe care o sa o imprumut si eu, a fost sa ia un tur ghidat.Avand in vedere timpul limitat pt tura asta, si daca ajung la Ushguli o sa ma consider foarte norocos. Tura asta e mai mult de recunoastere ca sa zic asa. Nu am fost niciodata in zona Turcia-Georgia. La cazari, m-am uitat asa in mare. Nu-s mare fitos la locuri de dormit si as fi preferat la cort dar fiind deja octombrie, ma indoiesc ca va fi placut.. sa fie curat si sa am unde parca mobra in siguranta. Am gasit prin Batumi si ceva hosteluri aparent decente, si ceva guesthouse-uri pana in 20e. Am si buget extra dar nu as vrea sa ma bag prea tare in el. Mersi mult de info! O sa revin cu informatii la intoarcere. Ba da, sunt cam putine. Mi-as fi dorit un minim de 20 dar din pacate nu se poate. As putea castiga vreo 2 zile daca as reusi sa plec de vineri dar asta depinde de niste factori. De aia as vrea sa merg direct Georgia, sa vad acolo ce mi-am propus si, la intoarcere, daca mai e timp sa mai bifez ceva din Turcia.
  4. Salut, tocmai am venit de acolo. Suna ma cind vrei 0722786069 !

  5. Salutare! Initial stersesem de pe lista orice posibila iesire din toamna asta din cauza muncii dar mi-a iesit in cale o posibila fereastra de 15 zile, incepand cu 10 octombrie. Cum Georgia e de mult pe lista mea, am zis sa intreb aici ce si cum. Asadar, in linii mari , traseul arata cam asa. https://maps.app.goo.gl/ePTJ6yuGhBVsCwmK7 Acum intrebari. - la dus intentionez sa traversez cat de repede pot Turcia, deci, autostrada. Ce taxe se platesc si mai ales, unde? - cum ati rezolvat cu internetul? Cartela SIM de acolo sau e-sim? Daca ati optat pt sim local, de unde l-ati achizitionat? - probabil o sa fie cam rece pentru cort, deci cazari. Stiu ca in Turcia nu merge booking. Cum ati rezolvat cu cazarile? - ca puncte pe care as vrea sa le bifez ar fi Ushguli, Drumul militar, Tbilisi (Georgia) si Canionul Karanlık, Cappadocia si LAcul de sare (Turcia). Ce as mai putea adauga pe lista, ce sa tai, de ce sa ma feresc?(o sa merg singur) Buget cam 800-900e: In mare o sa fie in jur de 6000km +/- ceva, deci carburant ~400e, cazari (la o medie de 20e/noapte) ar mai fi inca vreo 250e si restul mancare.(astea-s calculele de acasa) Alte ponturi sau informatii sunt binevenite
  6. Din ce am vazut au alergie si la limba engleza :)) Sa gasesc numai timp, ca planuri de iesit sunt
  7. Daaa, e foarte virajata partea aia a Greciei. Si eu abia am asteptat sa prind ceva drumuri mai drepte :)). Albania iarasi e foarte faina...cel putin partea de coasta. Virajata dar nu ca si in Grecia. Nu am luat autostrada din Muntenegru, probabil am fost neatent la ruta pusa pe maps. Singura portiune de autostrada pe care am fost, e la intrare in Grecia dinspre Albania. Ma bucur ca totul a fost ok si ai ajuns inapoi cu bine.
  8. Salutare! Vad cateva locatii familiare :)) Cum ti-a placut partea de sud a Greciei? Ce modificari ai facut la traseu?
  9. @Africanul poti sa imi spui te rog in ce perioada ai fost? Planuiesc si eu o tura prin Georgia dupa 20 septembrie si m-ar interesa cum e vremea in perioada aia pe acolo.
  10. Salutare! Acum am dt click pe al treilea link si mie imi afiseaza corect ruta care continua din Sarande dar o sa o mai las o data aici si te rog sa imi spui daca se afiseaza corect la tine ca daca nu, o sa o mai fac o data. https://goo.gl/maps/BqJN946QEZn1CrQF7 Later edit: Acum am vazut, primul si ultimul link sunt identice. UIte aici prima parte a rutei, cea care pleaca din Orastie si pana la campingul din Gytheio https://goo.gl/maps/kmV26rZUZXbYayhx5 later later edit :)) Daca vrei sa vezi cam cum arata traseul, iti las mai jos un edit cu tura. E impartit pe capitole, asa ca daca vrei sa vezi anumite parti doar, poti da direct pe partea care te intereseaza
  11. Si zona de nord e faina dar daca poti, Slovacia si Austria parca suna mai bine
  12. Salutare! M-am pornit dar dupa ce am trecut de Oradea, am primit un telefon de acasa si a trebuit sa ma intorc pt o urgenta in familie si am amanat tura Planuisem sa ies pe la vama Bors, daca te ajuta informatia asta.
×
×
  • Creează nouă...