Sari la conținut

Eduard Matei

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Eduard Matei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. M-ar interesa si pe mine unde as putea gasi crash guarduri pt motor ( Yamaha YBR 125 ) in Romania. Am tot cautat si nu gasesc nicaieri.
  2. Acelasi raspuns si pentru motocicleta cealalta. Si nu, chiar nu ma intereseaza deloc "dedicatia". Ma enerveaza doar ca minte si nu vrea sa modifice sau sa mentioneze asta in descriere. Uite aici un screenshot. Bine ca nu poate sa dea delete la mesaje :). Acum nu mai raspunde. Plus ca din cate vad anuntu e de mult pe site, doar ca el le actualizeaza zilnic, probabil ca sa para noi, chiar nu stiu.
  3. Va multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca o sa merg pe carburatie atunci, poate mai invat cate ceva despre cum functioneaza motorul pe parcurs. Asfalt uscat!
  4. Ba fiti atenti la asta https://www.olx.ro/oferta/yamaha-ybr-125-IDeie3g.html#709097133e I-am dat mesaje de pe mai multe conturi, acelasi raspuns : motocicletele "merg" dar doar impinse sau la vale. L am rugat frumos sa schimbe descrierea si a pus asta: "Vand 2 ybr 125 an 2005 ,acte de Germania, se pot imatricula în țară, stare buna FUNCȚIONALE nu sut de piese(asta e pentru prosti care întreabă aiurea)pret negociabil". Paziti-va ba de oameni din astia.
  5. Salut Marcel si la multi ani! Tu te ocupi si cu cautat de motor sau trebuie sa iti dau link cu oferta ? Ca gasesc multi vanzatori tepari peste tot, plus ca nu am experienta in motoare, nici nu stiu la tot ce ar trebui sa ma uit, de aia intreb.
  6. Am înțeles că motoarele pe injecție sunt mai performante, mai eficiente si nu necesită modificarea manuală a combinației aer-combustibil. Însă motoarele pe carburație sunt mai ieftine, mai ușor de reparat și întreținut, și necesită reglarea manuală a combinației aer-combustibil. Întrebarea mea este: Contează atât de mult diferența dintre carburator și injecție pe motoare mici, de 125 ? ( lăsând prețul deoparte )
×
×
  • Creează nouă...