Sari la conținut

Z.Lucian

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    BMW 850 GSA 2023
  • Numar Moto
    B-857-STF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda VFR 800 X Crossrunner, Suzuki Vstrom 650 XT 2019

Vizitatori Recenți Profil

1.515 citiri profil

Z.Lucian's Achievements

  1. Vand cizme moto Revit Pulse H2O marimea 39 in stare foarte buna. Au fost purtate de a mea sotie, dar avand glezna ceva mai groasa nu le poate inchide cum trebuie, acesta fiind si motivul vanzarii. Cizmele se pot vedea si proba in Bucuresti sector 6 zona Complex Apusului sau pot fi trimise prin curier cu plata ramburs. Contact PM sau la Tel. 0760900668 Mda, clar ma bate tehnologia, nu stiu cum am reusit sa postez de 2 ori si niciodata bine:)) Asadar pretul este de 550 lei negociabil, iar daca este posibil rog un admin sa stearga anuntul fara poze. Multumesc
  2. Salutare, foarte misto episodul si astept continuarea.Abonat.
  3. Salut, daca are crash bar de la Givi verifica sa nu vibreze unde se face inbinarea intre partea stanga si cea dreapta. Eu asa am patit, se macinase garnitura de cauciuc.
  4. Multam tuturor, @ivan pedala dau cu mare drag si mai multe @ulei_moto apai numa sa se mai incalzeasca vremea si facem cumva sa iesim Mirceo Asfalt uscat tuturor si sa ne auzim cu bine
  5. Salutare, Dupa cativa ani buni de plimbari pe Strom-ul meu de 650 din 2019 varianta XT si aproape 50.000 km am decis sa ne despartim si sa ne continuam calatoria fiecare pe drumul lui. Astfel nou meu partener de drum este un BMW F850GS Adventure cu care am reusit sa fac doar 500 de km pana in prezent. Deocamdata motocicleta este fantastica si ma inteleg foarte bine cu ea, dar fara parbriz este chin sa te plimbi, astfel ca abea astept sa imi vina noul parbriz Pana acum am comandat pentru ea parbriz, scut metalic, folie de protectie display, protectii rezervor, extensia talpa cric lateral, suport top case si topcase Givi Dolomiti 46l Abea astept sa vina caldura si sa termin rodajul Si cateva poze cu specimenul in cauza. Asfalt uscat tuturor!
  6. @Escanornu e vrajeala, chiar nu mai aduc Africa Twin Adventure Sports manuala, aduc doar varianta normala de Africa Twin cu cutie manuala
  7. @EscanorMultumesc frumos de rapuns. Sper sa reusesc sa gasesc pana la urma Africa
  8. Salutare tuturor, Mai exact am marea dilema daca urmatoarea sa fie Honda Africa Twin Adventure Sports cu suspensie electronica si cutie manuala sau BMW 1250 GS Adventure As fi recunoscator celor care au mers cu amandoua daca mi-ar spune parerile lor. Eu am facut test cu o Africa AS dar cu DTC si nu pot sa zic ca ma incanta varianta cu DCT, iar pe GS 1250 (simplu) am mers cateva ore. In principiu imi doresc Africa dar din pacate se dovedeste ca e greu de gasit varianta manuala deoarece in romania nu se mai aduce de ceva vreme, iar in Germania ce am gasit majoritatea sunt scapate. Multumesc anticipat pentru raspunsuri
  9. Z.Lucian

    Dilema achizitie

    Multumesc frumos de raspuns,o sa trec pe la ei si sper sa aiba si un XL disponibil. O zi faina
  10. Z.Lucian

    Dilema achizitie

    Salut, @ianachim daca nu te deranjeaza imi poti spune unde ai probat Airoh Commander ca si eu sunt interesat de model. Am avut un Schuberth C4, dar vreau sa trec pe ceva cu cozoroc care sa aiba si ochelari de soare integrati. Multumesc.
  11. Salutare, urmeaza sa schimb placutele de frana fata spate la stroama mea de 650 xt din 2019 si mi-ar prinde bine niste recomandari atat legat de producatorul pe care sa il folosesc cat si daca sa fie sinter sau ceramice? Ma uitam la acestea : https://m.louis.eu/artikel/trw-brakepads-organic-organic-fuer-suzuki-dl-650-v-strom-xt-euro-4/10044101?list=af57c63aa890652f7a8bab3ba2bcef07&filter_bike_id=3567&filter_article_number=10044174 A folosit cineva? Va multumesc inca de acum celor care o sa raspundeti si asfalt uscat tuturor.
  12. @dig_sf Salut, te pot ajuta eu. Am un V-Strom 650 XT 2019.Stau in sector 6 zona Apusului. Imi dai mesaj pe PM daca vrei si iti dau nr de tel. zi faina.
  13. Salutare, tot Givi am si eu si inafara ca am inlocuit o-ringurile de la prinderea de sub radator cu unele mai groase asa cum a zis si vrajitorul, in rest sunt perfecte.
  14. @CNNicks din punctul meu de vedere pentru ce iti doresti tu te ai descurca foarte bine cu CB500X sau F dupa preferinta sau NC750X sau S si deasemena cum a mai spus cineva Integra. Daca vrei un pic mai mult decat cele de mai sus atunci poti cauta Versis 650,V-Strom650 sau Tracer de 700 si probabil multe altele. A mea nevasta incepatoare fiind a avut ca prim motor un NC700X si s au inteles perfect avand 1.70m si mult mai putine kg. Bafta in alegerea mobrei.
  15. https://www.ebricolaj.ro/cheie-filtru-ulei-3-brate-63-120mm-yt-0826?gclid=EAIaIQobChMIouD1rpKX7wIVEAWiAx0nKgh1EAAYASAAEgKM3PD_BwE Cred ca la asta te referi. Multumesc, am sa o comand.
×
×
  • Creează nouă...