Sari la conținut

Alezzz

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alezzz

  1. Salut!Recent am achizitionat o Honda CR250F din 2005.Are o problema cu relantiul.Are relantiul foarte ridicat si dupa un minut coboara la normal ,dar daca il turez ramane relantiul mare.Nu revine la relanti normal.Ce as putea sa verific?
  2. Salut as vrea sa achizitionez un Gas Gas EC 200 2t 2005 imi puteti spune niste păreri despre el ceva plusuri sau minusuri daca va rog.
  3. Buna am o Honda cr 80 si am observat un lucru ciudat la bujie.Pe o jumatate a bujiei aceasta nu este colorata este apropae alba iar pe cealalta jumatate a bujiei este colorata normal alt lucru ciudat cand am dat toba jos am vazut ca cilindrul este zgariat pe partea cu admisia dar pe partea cu evacuarea nu are absolut nimic oare sa fie partea fara culoare a bujiei pe partea unde este cilindrul zgariat?
  4. Dar nu poate sa intre in ambielaj si daca nu imi puteti spune mai exact va rog
  5. Am pus poza nu era vorba de obosit dar acum motorul e montat dar aveam o poza de mai de mult si aia o cautam nu e vorba de lene sau ceva
  6. Nu mai gasesc poza dar santul are jumate de milimetru adâncime oare nu este ceva ca si siliconul dar sa fie mult mai tare? Am gasit poza
  7. Aveam o poza dar daca o gasesc o pun aici Dar se mai poate face ceva?
  8. Buna!Am o Honda cr 80 si sa dus simeringul de la ambielaj am inceput sa scoata mult fum si sa manance uleiul din cutie.Cand sa il schimb am vazut pe internet o metoda sa il scot cu un burghiu mic sa dau doua gauri in simering si sa bag doua suruburi sa sa il scot dar ca sa dau gaura cu burghiu a alunecat si am zgariat carterul am facut un sant de un milimetru sau si mai putin de atunci degeaba schimb simeringul ca nu are efect doar daca pun putin silicon dar nu tine decat vreo 10 ore de functionare ce pot sa fac?
  9. Am o Honda CR 80 2 timpi si nu imi sta la relanti.O pornesc sta vreo 2 minute la relanti iar dupa aceea scad turatiile pana moare motorul.Ce poate fi?
  10. Un mecanic a spus ca poate fi toba infundata.Fost proprietar folosea 33ml la un litru. Fostul*
  11. Buna am o Honda Cr 80 din 98 si scoate foarte mult fum.Am fost la service cu o alta problema si am intrebat si de problema asta eu mi au spus ca e un semering de la ambielaj asa mi au spus si alti mecanici bun l am schimbat azi.Dupa ce l am schimbat parca mai mult fum scoate.Alta problema e ca pe la evacuare fix langa cilindru scapa foarte mult ulei(o sa pun o poza)normal aceste modele nu au powervalve dar motorul meu cateodata la turatii foarte mari pare ca ar avea acest "powervalve" si cateodata in turatii mari merge oarecum sacadat nu stiu de ce bujia de fiecare data cand o dau jos e usor umedă.Ca amestec folosesc 20ml la litru.Oare ce sa fac?
  12. Are muzicuta multumesc de sfat da porneste
  13. Buna!Am o Honda CR 80 din 1998 si am ceva probleme la ea. 1.Consuma foarte mult 2.Cateodata scoate foarte mul fum si eu pun 22ml la litru 3.Cand e motorul rece nu vrea sa porneasca cu scocul ridicat si cand dau la pedala cateodata da rateu(mai exact ca si cum ar scuipa ceva pe toba nu chiar rate) si asta se intampla doar cand e rece motorul.
  14. Buna!Am o problema la o Honda CR 80 din 1998.Cand vreau sa opresc trag ambreiajul schimb in treapta întâi si imi moare motorul.Daca tin frana si il acelerez un pic mai tare simpt ca motorul vrea sa plece cu toate ca eu trag ambreiajul la maxim.Acum cateva zile cand am schimbat pompa de apa am observat ca la oala de la abreiaj exista uzura.Daca trebuie schimbata de eu unde as putea lua una?De unde ma sfatuiti?
  15. Salut!Am o Honda Cr 80 din 1998 si de ceva vreme pierde antigel.Pana la urma am descoperit de unde sub pompa de apa are o gaurica mica(din fabrica) si curge pe acolo.Dupa cateva minute de cautat pe net sa vad care e problema am descoperit ca e o problema comuna la ele.Am cautat un kit de reparatie(garnitura pompa de apa, garnitura capac ambreiaj, doua simeringuri si doi rulentii dar acestia nu a trebuit sa ii schimb) dupa ce am schimbat tot nu a mai curs.Am iesit o zi doua si nu a curs niciun pic.Astazi cand verific radiatorul nu mai aveam antigel si tot pe la accea gaura curge.Nu asa tare ca inainte dar tot curge.Ce ar trebui sa fac?Multumes!
  16. cât de amuzant sunteti se vede ca aveti o varsta mai inaintata
  17. Salut!Am un cross apollo rfz de 125cc motorizare (Lifan) si acum cate va zile mi sa rupt cablul de acceleratie.Am luat unul nou si am crezut ca totul va fi bine dar cand l am pus si am pornit motocicleta nu mai mergea ca inainte avea probleme cu turatiile efectiv zici ca era alta motocicleta ce as putea face?
  18. Dar nu e din supape problema ca da si rateuri?
  19. Am sa incerc astazi(face asa si cu motorul cald)
  20. Salut dragi pasionati de motoare.Recent am achizitionat un motor rfz 125cc motorizare (Lifan). Cand socul este tras la maxim nu are nici cea mai mica problema dar cand las socul la jumatate sau jos de tot incepe sa faca un pufait in carburator si sa mai dea rateuri in toba dar rateurile in toba sunt rare.Si in timpul mersului pufaie in carburator si atunci cand pufaie se intrerupe acceleratia timp de o fractiune de secunda.Ce as putea face?(Tin sa mentionez ca tot motorul este nou nu s a umblat in el)Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...