Sari la conținut

MarcusC

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MarcusC

  1. Vă salut! În ultima săptămână a inceput sa cedeze bateria din ce în ce mai des, iar aseară am dat-o jos să vad modelul: JMT HJTZ14S-FP-SI. Având în vedere ca motocicleta e la mine de 2 ani, în care nu am schimbat, nu am încarcat-o peste iarnă(a fost totuși ținut in garaj la >7`C), plus că nu părea nouă mă gândesc că i-a sosit vremea. Uitându-mă pe piață am văzut prețuri între 770 si 1200 lei(Yuasa, JMT, Skyrinch), inclusiv câteva modele ~300lei Dacă voi ați schimbat cam care a fost pretul/modelul? la moto anterior, Hornet 2006, stiu ca m-a costat in jur de 400 lei Recomandari? Drumuri bune!
  2. Salut, a mea a fost 360 pe 1 an, la B5; facuta in ianuarie(nu intrebati de ce )
  3. Daca e modelul RC46 98-01 acela nu are VTEC; doar cele dupa 2002 au. Dar chiar si asa VTEC-ul nu face altceva decat sa mai deschida o supapa pe admisie si pe evacuare pe fiecare cilindru. Eventual incearca sa acoperi cele prin care trage mai mult aer sa vezi daca vor compensa celelate.
  4. Vă salut domnilor! Are cineva o versiune de Service Manual pentru RC46 după 2002 (VTEC) cu OCR (text, nu poze cum e manualul care se găsește cel mai ușor)? Deasemenea am găsit pe vfrdiscussion (aici) o astfel de variantă doar că nu reușesc sa-mi fac un cont acolo. BTW a mai încercat cineva în ultimele săptămani să-și facă cont? toate bune și frumoase pană îmi verific mailul de confirmare ce nu apare nici după o săptamană, iar daca incerc forgot password pare că userul nu există in sistem.
×
×
  • Creează nouă...