Sari la conținut

Theo Biker

Super Membru
  • Număr conținut

    5.356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Theo Biker

  1. La 04.05.2020 la 15:25, greenharleyd a spus:

    Folosit si eu E-07+ Dakar, pe spate, pe fata k 60 Scout. Dakar m-o tinut peste 23.000 Km, mers incarcat dar fara pasager. Pe asfalt combinatia asta nu a fost ideala dar nici prea rea. Cat era nou Mitas-ul si K60 pe fata in jur de 10.000 Km, spatele era mai alunecos pe marcajele de vopsea de pe sosea. Dupa o vreme s-o mai tocit si era OK. Pe off e marginal peste Scout-uri - la urma urmei au acelasi profil la dimensiunea asta. Am mers si la 40 si la 0 grade, decent fara sa fie extraordinar. As mai lua, in special pentru longevitate.

     

     Longevitate la E07?

    Dupa 5000 km am simtit uzura pe spate, l am intins pana la 8000 km cumva.

    Aderenta pe asfalt e fantastica, il inclini oricat, Pe ud e ok, pe teren daca s au ros din crampoane e mai slabut, dar nou e mai mult decat decent.

  2. Vroiam să zic şi eu de TCX, în ansamblu acceptabile pt preţul lor, dar talpa e dezastru. Era să pun mobra jos de câteva ori pe loc, zici că pui piciorul pe gheaţă. Faze penibile prin oraş :))

    » Post actualizat in 20 Feb 2018 20:10

    Vroiam să zic şi eu de TCX, în ansamblu acceptabile pt preţul lor, dar talpa e dezastru. Era să pun mobra jos de câteva ori pe loc, zici că pui piciorul pe gheaţă. Faze penibile prin oraş :))

  3. mi am luat ca asa am vrut eu ..multumesc mult de sfat...pentru ce este acest forum?doar ca sa ne laudam cu niste cacaturi de motoare?scuza mi limbajul ..dar de cand mi am facut cont aici si mi am luat motor..aproape toti sunteti cu nasul pe sus..hooo..usor..am cerut un sfat..atata tot..ce este asa greu de inteles?

     

    Auci ce pitzipoanca vulnerabila

×
×
  • Creează nouă...