Sari la conținut

rideroffroad

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

304 citiri profil

rideroffroad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cu sau fără apă de ploaie peste lutul roşu din curbă? Dar te poţi opri în parapet (când îl vor monta şi acolo).
  2. Asta e cea mai faină organizare după ... dezlegarea la peşte
  3. "Traseul" ăsta cu asfalt (din reclamă) are porţiuni de rampă / pantă de peste 20% şi o singură bandă pe care mai apar şi conservari cu ochii la ... peisaj. Este asfalt, dar dacă plouă şi curge ceva mâzgă de pădure peste el ... şi te "prinde" asta la vale ... e mai rău decât pe off-road (off-asfalt). E ca pe gheaţă. La deal te mai opreşti dacă nu ai aderenţă suficientă. Chiar dacă îţi mai "valseză" câta dorsalul. Pe off-road poţi să mai mai înfigi câte un crampon de roată în iarbă sau unul de talpă de cizmă prin pietriş (nu la hard-enduro pe noroaie, prin pârâuri şi peste pereţi mă refer). Dacă ai vreme bună şi uscată este super. Asfalt uscat!
  4. La (p)omul lăudat ... Dar prin Munţii Poiana Ruscă (Rusescă) este fain dacă ştii poieni, locuri şi drumuri ferite de lume (şi asfalt). Iaca 3 ani şi un milion de euro asfaltaţi spre Oboare la stâna primarului: Cum partea cealaltă a drumului este în "parohie" de Caraş-Severin (popi, dunci ... şi alte pene ...) Asta este un sat pe la 1.000m altitudine ... cu case din lemn, ceva mai sus de Poieni Strâmbu, accesibil pe off-road şi de la Valea lui Liman.
  5. Nebunia se propagă de sus în jos (în dictatură) sau şi de jos în sus (în democraţie). Că nu prea mai văd deosebirea. "To be, or not to be, that is the question”. (Şecspirescu)
  6. Dar parcă astea ("Duga") erau "Early-warning-system" (pentru rachete balistice > 2.500 Km) Au şi alţii prin Alaska
  7. Cât despre vagoanele cu grâne din contrapartidă ... deh' ... inginerii noştrii erau trimişi la practică agricolă (şi medicii şi alţii ...) în "lumina" secerei
×
×
  • Creează nouă...