Sari la conținut

dracgol

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Suzuki GS 500 F
  • Numar Moto
    GL-98-ASD

dracgol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mda, ... bine informat ... nu am ce spune .... pe acea portiune limita de viteza e de 70 la ora. ... ma rog ... pentru cine mai crede in semnele de circulatie. Nu suntem doar motociclisti ... avem si conserve, si da noi credem si in semnele de circulatie.
  2. Pai o sa mai dureze... acum martorii au dat prima declaratie in fata organelor de politie rutiera. Urmeaza ca cei de la rutiera dupa ce termina aceasta prima cercetare, sa trimita dosarul la organele de cercetare penala adik Politia judiciara. Aici cei de la cercetari penale vor lua iarasi declaratiile martorilor ( martori la infractiunea de ucidere din culpa). Dupa care dosarul se inainteaza Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, procurorul prin rechizitoriu, dupa ce toate probele au fost adunate/ administrate si cercetarea penala s-a incheiat, va trimite dosarul la instanta. Cam asta e procedura in mare. Va dura ceva ..... cam dupa vreo 6 luni daca nu mai mult ... depinde.
  3. Gata ... Doi din cei trei care eram cu Filip in momentul accidentului am dat deja declaratiile. Mai trebuie rezultatul alcolemiei si procurorul poate sa se pronunte.... cred. Restul... la tribunal.
  4. In primul rand .. se cheama ''fransiza" cu sh ca la "sosea". Si in al doilea rand fransiza este deductibila si nu atinsa..... adica nu se plateste,.... nu ca se plateste daca suma este mai mare. Ex.: valoarea motocicletei este 5000 euro, fransiza pt avarii este 5% => 250 euro este fransiza, inseamna ca :1) avarii pana la 250 euro le paltesti singur; 2) daca avaria este mai mare de 250 euro ( ex.: 340 euro) se plateste diferenta (340-250 = 90 euro), deci pana la 250 euro platesti tu, restul asiguratorul. De ce nu vorbiti cu un broker de asigurari?... Var fi lamurit fara sa mai scrieti atatea pagini (din pacate tot fara rezultate).
  5. salut, sa nu va inchipuiti ca brokerajul in asigurari seamana cu un magazin unde iti pui adaos la marfa. in pretul politei nu este bagat nici un comision suplimentar. apelati cu incredere la brokari pt ca-si dau tot interesul sa va obtina o polita buna, sa va ajute la daune.... hehehe.... si sa va faca alte asigurari:P. toate bune
  6. in afara localitatilor 100-140 depinde de drum, conditii meteo, starea de spirit ... etc . in oras 60 cu puseuri de 110, in localitati 78 ( ca sa mai conduc in vara asta).
  7. da!! merita pt drumurile in afara orasului. mergi mult mai relaxat cu o protectie impotriva vantului
  8. motocicleta galbena in cauza este (sau a fost )a lui Ciprian - Orbu'.
×
×
  • Creează nouă...