Sari la conținut

FM Moto

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

FM Moto's Achievements

  1. De aici l-am luat: https://www.quadlockcase.com/collections/shop-motorcycle Este site oficial. A ajuns în 7 zile. Telefonul sta foarte bine. Au transport gratuit.
  2. L-am prins în stânga clemei care prinde ghidonul de furcă. Telefonul este puțin înclinat spre dreapta din cauză că nu este suficient loc drept acolo. O sa comand și pivotul acela cu care poți modifica unghiul.
  3. Salut! @GoodKatȚi-am lăsat numărul de telefon pentru grup. Vom vedea dacă mai face acel zgomot. Am montat o centură de rezervor care ține fix capacul. Am pus azi și suportul de telefon de la Quad Lock.
  4. Salut! Eu eram. Am băgat și eu o tură de Giurgiu ieri. Eu am până acum 1600 km. Îmi place mult motorul. Nu ma așteptam să fie atât de manevrabil. Nu îmi place ca scărițe frâna pe față uneori și sunetul de cuite de conservă făcut de suspensia față când merg pe piatră cubică.
  5. @GoodKat și @stopBeingSad77 Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri. Am văzut ce pe https://www.guzzitech.com/forums/ sunt multe discuții despre ecu upgrade.
  6. Salut! Am un V7 Stone, primit pe 19 aprilie. Am până acum 1200 km și aș vrea să vă întreb dacă la pornirea la rece, turația motorului este constantă la voi. La mine urcă și coboară între 1000 și 2000 RPM până se încălzește. Le-am zis celor de la service când am fost la revizia de 1000 km și mi-au zis că toate fac așa. Trebuie să menționez că am evacuări Mistral.
×
×
  • Creează nouă...