Sari la conținut

Adrian Gaina

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pitesti
  • Carnet moto din
    2022
  • Motocicleta
    BMW F800gs

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Adrian Gaina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

  1. ...... Asa a e când te plictisești și n-ai ce face... Crezi ca ești sarcastic.... Spor!
  2. Salutare, ma interesează sa cumpar un maxi-scuter astfel: An : minim 2005....... cu cât mai nou cu atât mai bine. Capacitate cilindrica : Min 400cc, dar nu ma deranjează nici 500, 600, 650 Marca, in ordinea preferintei: - Honda Silver Wing - Suzuki Burgman - Yamaha Majesty Nr de km este important, dar mai important este cum arata, cum a fost întreținut, sa nu fie tăvălit etc Buget: in jur de 2.000 eur Daca pe aici se găsește cineva dornic, aștept mesaje cu detalii despre preț și locul unde poate fi văzut. Mulțumesc anticipat pentru răspuns și asfalt uscat!
  3. Salutare, ma interesează sa cumpar un maxi-scuter astfel: An : minim 2005....... cu cât mai nou cu atât mai bine. Capacitate cilindrica : Min 400cc, dar nu ma deranjează nici 500, 600, 650 Marca, in ordinea preferintei: - Honda Silver Wing - Suzuki Burgman - Yamaha Majesty Nr de km este important, dar mai important este cum arata, cum a fost întreținut, sa nu fie tăvălit etc Buget: in jur de 2.000 eur Daca pe aici se găsește cineva dornic, aștept mesaje cu detalii despre preț și locul unde poate fi văzut. Mulțumesc anticipat pentru răspuns și asfalt uscat!
  4. Salutare, ma interesează sa cumpar un maxi-scuter astfel: An : minim 2005....... cu cât mai nou cu atât mai bine. Capacitate cilindrica : Min 400cc, dar nu ma deranjează nici 500, 600, 650 Marca, in ordinea preferintei: - Honda Silver Wing - Suzuki Burgman - Yamaha Majesty Nr de km este important, dar mai important este cum arata, cum a fost întreținut, sa nu fie tăvălit etc Buget: in jur de 2.000 eur Daca pe aici se găsește cineva dornic, aștept mesaje cu detalii despre preț și locul unde poate fi văzut. Mulțumesc anticipat pentru răspuns și asfalt uscat!
  5. Salutare, ma interesează sa cumpar un maxi-scuter astfel: An : minim 2005....... cu cât mai nou cu atât mai bine. Capacitate cilindrica : Min 400cc, dar nu ma deranjează nici 500, 600, 650 Marca, in ordinea preferintei: - Honda Silver Wing - Suzuki Burgman - Yamaha Majesty Nr de km este important, dar mai important este cum arata, cum a fost întreținut, sa nu fie tăvălit etc Buget: in jur de 2.000 eur Daca pe aici se găsește cineva dornic, aștept mesaje cu detalii despre preț și locul unde poate fi văzut. Mulțumesc anticipat pentru răspuns și asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...