Sari la conținut

vladps

Membru
  • Număr conținut

    470
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vladps

  1. ...si asta doar pentru ca nu am fost si eu prezent! este??
  2. Frumoasa iesire! In sfarsit s-a terminat cu frigul, vine vremea iesirilor.
  3. l-ai violat de-a dreptu'.....
  4. ce s-a intamplat Tudor? ai injectat ceva senzatii tari? sau nu se poate spune pe forum?
  5. vladps

    Itp - Asigurari

    pe kogalniceanu a fost in primavara 40 lei parca
  6. Omul cat traieste invatza Nu spune ca nu vei mai bate acele drumuri ca nu se stie niciodata. Se lucreaza la drum si probabil ca ai vazut ca de la drumul national pana la baraj sunt portiuni destul de mari cu asfalt nou. Intr-adevar de la baraj in colo, asa cum am spus, drumul e ff rau, dar! sa nu subestimam campania electorala ce se apropie.....
  7. Cu motorul tau m-as gandi de doo ori.. E un drum de pamant de la baraj incolo. Cand am fost ultima data pe acel drum era in stare f proasta, cu denivelari destul de mari, care de obicei sunt pline cu apa sau noroi. In zona se intampla frecvent sa ploo din senin, independent de prognoze meteo, deci sanse reduse sa prinzi complet uscat, desi nu-i exclus. Cu un motor cu valente enduro spre cross se poate parcurge fara probleme totusi. Zona e superba, si cu un motor adecvat merita. Daca totusi te vei risca, sa ne impartasesti si noua impresii si eventual poze. Pentru un motor mai de strada, daca tot vrei sa mergi, recomand traseul de la Remeti spre barajul Floroiu, spre Valea Draganului. E bestial peisajul, si drumul e mai practicabil. Bafta.
  8. ar fi frumos sa se reia intalnirile poate iese ceva bun sezonul asta adaug si eu votul meu
  9. stai linistit, o sa pastrez limita de confidetialitate/discretie...:PP glumesc, evident ma refeream ca daca e o intalnire aproape spontana, fara restrictii de rasa, etnie, orientari sexuale si politice, sau de apartenenta la vre-un grup, atunci as veni si eu dar vorba ta, nu poti fi cu toate
  10. Blazonul acela si-a castigat respectul meu
  11. Mircee, da un semn daca mergi ca vin si eu.... asta in cazul in care nu e o intalnire sub blazon
  12. Felicitari Mircea, sa-l stapanesti sanatos! Arata impecabil! La cati mai multi km!
  13. ori nu mai stiu eu limba romana, ori nu te-ai exprimat tu corect. oricum am inteles ideea, si nu te contrazic acolo. depinde de motociclist
  14. faza tipica de near miss, din chestii de astea rezulta majoritatea accidentelor: incepator, lipsa autocontrol(tu ai zis ca ai facut exces de zel), plus dobitocul de sofer care-l vezi zilnic merita sa faci o plimbare dupa el pana la destinatie, si asa ai zis ca aveai chef de plimbare. restul e tacere te-as ruga sa nu generalizezi, da dovada de un rationament ieftin
  15. am fost. e impresionant. merita mers. te pune pe ganduri, si vezi altfel lucrurile apoi. iti dai seama ca in ciuda aparentelor, omul este cel mai crud animal.
  16. vladps

    Accidente

    Destul de rau, insa la cum arata masina ai fi zis ca e si mai rau. Cei doi baieti pe care i-am intalnit ieri erau in stare destul de buna: unul era chiar ok si nu cred ca avea statut de internat doar statea alaturi de prietenul lui, iar cel din pat avea afectata coloana vertebrala, ceva fisura de vertebra. Despre ceilalti doi nu au stiut sa ne spuna foarte multe, mai ales ca nu puteau sa comunice. Chiar si asistenta a profitat ca cineva din grupul nostru stia germana sa lamureasca niste chestiuni administrative de externare. Azi s-a externat si pleaca spre casa.
  17. vladps

    Accidente

    Mai pot sa adaug ca au fost foarte surprinsi si placut impresionati ca au fost vizitati de niste necunoscuti. Sunt constienti ca au scapat usor, fata de ce s-ar fi putut intampla. Am vazut niste poze facute de ei din care se vedea ca masina implicata in accident avea fata sparta rau, deci impactul nu a fost mic deloc. Felicitari Zurby si Aleck pt initiativa de a merge la spital. Ma asteptam sa se implice mai multi bikeri oradeni. asta e.
  18. Nu am inteles de ce mi s-a sters postul prin care raspundeam la salutul unui nou venit pe forum la topicul de"Motociclisti prezentati-va". Se poate primi un raspuns??? Mesaj completat s-a rezolvat.
  19. vladps

    Accidente

    vin si eu, numa va rog sa ma anuntati din timp. rusine acestei tari nenorocite si in primul rand politiei rutiere care tolereaza de ani de zile o salbaticie criminala pe sosele. le doresc celor care ar avea un cuvant de spus dar trateaza cu indiferenta acest haos din traficul din romania sa ajunga ei victime cat mai curand. sanatate maxima ranitilor.
  20. salutare!! bine ai venit! @aleck de cand nu mai poti tu de grija la "Ăśrdine si disciplina" din forum?
  21. mirosul mai poate sa provina de la fabrica de zahar, acolo se aduce nus ce borhot si pute de-ti ia nasul. Gixer ar putea sa-ti zica mai multe. Legat de avizul pt cabana, Mediul nu are nici o treaba cu incadrarea in specificul zonei, ei urmaresc rezolvarea utilitatilor care ar putea avea impact asupra mediului(in cazul tau apa si canalizarea) oricum, stai linistit , din pacate si eu ma regasesc in majoritatea frustrarilor pe care le-ai expus pe forum pana acuma.
  22. ar trebui facuta o lista neagra, daca nu este dja pe bihor, cu numere de masini sau chiar motoare care sunt pe lista neagra, si de care "är trebui sa ne ferim" cred ca fiecare avem la un moment dat ocazia sa postam cate un numar. sa fie interventii scurte si ontopic astfel incat sa fie usor de urmarit. ar trebui sa fie pinned, ca sa fie mereu la indemana. rog moderatorul sa faca demersurile necesare. multumesc.
  23. vladps

    Accidente

    stim cu totii ce idei preconcepute au "martorii"cu privire la motociclisti, si cat de subiectivi sunt majoritatea. daca treci cu motorul cu 50 la ora dar ai o toba mai sport, si suna mai tare direct zic toti pietonii si soferii auto ca ai venit cu 100 intr-o roata in slalom. asa ca nu dau 2 bani pe astfel de martori. oricum, raul e facut. rip.
  24. ramane provincia, baza. zici bine. eu daca reusesc azi sa rezolv ce aveam de facut maine, as da o fuga la seth on fire in cluj, sa vedem ce au pus la cale baietii anul asta. mai sunt cativa baieti care merg maine. putem merge impreuna. intalnirea e la 9 in OMV clujului alo, provincia?
×
×
  • Creează nouă...