Sari la conținut

Alex1987

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Motocicleta
    Honda NC750X DCT

Vizitatori Recenți Profil

357 citiri profil

Alex1987's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

  1. Chiar am aruncat o privire la un review și pare sa fie ce îmi doresc. Ceva fff subțire! Mersi!
  2. Va mulțumesc pentru recomandări. Am sa arunc o privire! Eu am un model de vreo doi aproape (ARMURE JUNO VENTED) de care nu sunt foarte mulțumit. Mi se pare prea groasă!
  3. Salutare! Ce geacă textila purtați vara la temperaturi foarte ridicate? Știu faptul ca după 35 de grade nu există geaca cu care sa nu-ți fie cald. Îmi doresc ceva textil cât mai subțire și cu multe panouri respirante. Recomandări?
  4. Am rămas dator față de voi având în vedere sfaturile mai mult decât utile pe care mi le-ați oferit. Școala am terminat-o, am luat și permisul în luna octombrie. Cu aproximativ o săptămână înainte sa obțin permisul mi-a venit și jucăria acasă. Este vorba de o Honda NC750X DCT, an 2014. Am avut noroc de vreme bună și timp de o luna am mers aproape zilnic cu ea prin București și de câteva ori prin afara. Sunt foarte mulțumit, având în vedere că eram chitit pe o cutie automata și ceva spațiu de depozitare. Toate cele bune!
  5. Va mulțumesc tuturor pentru sfaturi! Chiar am sa țin cont de ce mi-ați recomandat!
  6. În cazul asta ar rămâne sa ma orientez spre unul second hand, probabil un Suzuki Burgman 200 sau Kawasaki J300 asa cum mi-ați recomandat voi. Ca idee, când am fost astăzi la Dual Motors mi-am aruncat o privire și pe modelele Xmax. Într-adevăr, arata bine, sunt mari, poate în cazul asta puțin prea mari dar și preturile sunt pe măsură. Parca nu as da pe un scuter mai mult de 4000-4500 de euro. Nu știu cum este treaba cu voucher ul rabla în momentul de fata.
  7. Am fost la cei la Dual Motors Yamaha din Pipera și am văzut modelul Yamaha NMAX 155. Nu este chiar dimensiunea pe care mi-aș dori-o. Pare cam micuț. O sa încerc sa ajung și la cei de LA The Bike Hub pentru a vedea Aprilia SR GT 200. Sunt la curent cu aceasta criză în schimb nu ma așteptăm să fie chiar atât de afectat segmentul scuterelor.
  8. Am sunat astăzi la cei de la ATVRom. Eram curios sa vad modelul asta de scuter de la Aprilia. Mi-au spus ca exista o reala problema cu stocurile în sensul asta și durează chiar mai bine de-o luna sa onoreze comenzile. Nici vorba sa aibă un model de test drive sau prezentare în show room. Sa fie oare o chestie generala dau un caz izolat?
  9. Interesant. Aveți idee cu privire la fiabilitatea acestor modele de la Aprilia?
  10. Mulțumesc! Mi-a atras atenția și Aprilia SR GT 200. Dar pare mai mic decât Yamaha 155 NMAX, ca dimensiuni ma refer. Mi-am făcut un top 3 (cele de mai sus și Honda Pcx 125) și cred ca cel mai ok ar fi sa le vad, implicit sa fac un test drive cu fiecare.
  11. Am sa le iau în calcul. Repet, vreau să-l folosesc strict în oraș (București). Mersi!
  12. Știu. Nu aș vrea să mă văd ca un elefant pe-o bicicleta.
  13. Mulțumesc tuturor! Într-adevăr, nu arata rău Kawasaki J300 doar ca din ce observ nu se mai comercializează în magazine. Sunt doar unele modele sh. Probabil cam depășește bugetul meu. Cât a fost nou modelul 2020?
  14. Salut! În momentul de fata urmez cursurile școlii pentru a obține categoria A (B ul îl am de vreo 17 ani). Am decis sa nu mai merg cu mașina prin București, motiv pentru am zis ca cel mai potrivit ar fi un scuter între 125cc și 200cc. Dintre toate modele văzute, m-am oprit la următoarele două: 1. Yamaha 155cc 2022 (are un mare plus pentru ABS pe ambele roti). 2. Honda Pcx 125cc Am 186 cm înălțime și vreo 83 de kg deci as vrea ceva mai robust dar nu ma atrag maxi scuterele (nu mai sunt atât de practice în oraș). Exista alternative mai bune? Mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...