Sari la conținut

Tuc

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tuc

  1. Salut sunt nou pe acest forum și as avea și eu o problemă cu un burgman 400 2004 injecție, problema este următoarea. Mergind cu motorul mi s-a oprit din mers și nu știu care a fi problema, m-am uitat la siguranțe era una arsă și am schimbato, dar tot nu vrea să pornească de la buton și nici pompa de benzina nu merge. Dacă a avut cineva asemenea probleme ma puteți ajuta cu un răspuns, să fie releu de pornire care are siguranta de 30A sau bateria.
  2. Salut și asfalt uscat, mă puteți ajuta cu un răspuns, am un burgman 400 2004 injecție mi s-a oprit din mers și nu vrea să mai pornească, pe kill switch am trei comenzi deasupra butonul mare on off, la mijloc am avariile de la semnalizare, și jos butonul de pornire la care nu-mi ajunge tensiune. Semnalizare stinga dreapta avariile la semnalizare, luminile, clacsonul merge nam probleme. De la butonul de pornire nici pompa de benzina nu merge, înainte pina să se oprească din mers cînd băgam chiea în contact și rasuceam la pornit se auzea un tuit, acu cînd bag cheia și răsucesc nu se mai aude tiuitu, aveți idee care ar fi cauza la ce să umblu.
  3. Salut, îți mulțumesc pentru sfaturi, la mine cînd mi sa oprit din mers eram aproape de casă la 100m să zic, am împins-o pîna acasă iam dat plasticul din față mam uitat la siguranțe și le-am scos una cite una și una era arsă, am înlocuit-o cu una nouă care era rezerva și tot nu ajunge tensiune la butonul de pornire, nu știu ce să fac să mă duc la un electrician auto, nu sunt din București stau aproape de tecuci jud galati. M-am uitat la bobina nu are nici un papuc scos, nu știu ce să zic cred că butonul de dreapta care pornești să aibă legătură cu pompa de benzina și bobina de la bujie, electromitorul lam desfăcut și probat merge, nu știu ce să mai controlez ca să-i dau de cap.
  4. Apropo pompa de benzina este în rezervor, am desfăcut mufa și nu-mi vine tensiune. Problema este că mi s-a oprit din mers. Încă o întrebare butonul din dreapta roșu are legătură cu pompa de benzina și electromotorul
  5. Bordul este analogic dar modelul pe injecție cu kilometraj - turometru - temperatura. Înainte pîna să se oprească din mers nu am avut treaba cu temperatura din bord a mers ok, problema este acu cînd bag cheia și răsucesc se duce acu la temperatura. Blocul de siguranțe sint ok nu este nici una arsă,cum am spus înainte cînd băgam cheia se auzea cum să spun biziit, și n-am avut probleme, de cînd mi s-a oprit din mers nu se mai aude nimic, nu merge la buton de loc la pornit.
  6. Da butonul din dreapta, acel buton care apeși pentru a porni motorul, să fie ala de vină. Dă-mi dacă vrei un răspuns și-ți mulțumesc de răspuns. În bord în dreapta unde arată temperatura acul se duce de tot în dreapta, ai cunoștință de ce indică așa, să fie din cauza butonului din dreapta. Dacă este așa eu îți mulțumesc de răspuns.
  7. Lumini la faruri merg, semnalizarile merg, avariile merg, poziția merge stopuri pe frina spate merg, cum am mai spus nu vine curent la butonul de pornire,dacă îmi dați un răspuns eu vă mulțumesc.
  8. Am un burgman 400 2004 injecție mi s-a oprit din mers, m-am uitat la siguranțe sint bune, m-am tot uitat și nu-mi vine curent la butonul de pornire, nici pompa de benzina nu merge, cînd băgăm cheia și dădeam pentru pornit se auzea un biziit, dar acum cînd bag cheia și răsucesc nu se mai aude, dacă ați întimpinat treaba asta, mă puteți ajuta.
×
×
  • Creează nouă...