Sari la conținut

milu

Super Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de milu

  1. Stai linistit ca am marcat pentru Romaniacs suficient si stiu cu ce se mananca.Noi facem asta de multi ani.Cat despre Redbull,va rog nu fiti naivi sa faceti vreo comparatie.Insa pentru o prieteneasca care nu e etapa in campionat mi se pare sincer mult in conditiile in care ti se ofera doar putin noroi marcat fara macar o cazare,o gustare,o bautura,sau macar de erau premii serioase.Si nu ca as vrea acum sa-l perii pe Stefi insa ce au facut ei la valcea a fost ceva similar,ne-au asigurat cazarea la un complex turistic,o haleala,o bautura si per total a fost mai lesne ca la Haita.(corecta denumire).Poate vin ca spectator sa va incurajez.Noroc.
  2. Costa pana in 10 euro taxa de federatie inclusiv vizita medicala.Asta justifica taxa de 300 RON.Haita de lupi flamanzi ce sunteti.Sa va fie rusine.Eu zic sa mai umblati la tarif baieti ca exagerati si se vede tare. Mesaj completat Ia zi Stefi la Valcea tot asa o sa faceti?Ca haita?Au chemat federatia ca sa bage tariful alora in carca.Faceti sportul asta de rusine.
  3. SA LE FIE TARANA USOARA.S-AU MAI DUS NISTE FRATI SIBIENI.GRIJA MARE BAIETI..........GRIJA MARE....
  4. sa te faci bine ba baiatule.asta-i sarcina ta pacat ca-i tocmai dreapta cat despre motor stai linistit ca juma din piese deja ti le-am luat.ti le-am trimis pe mail.cand vin in tara bem ceva sa te refaci mai bine.bafta.Milu
  5. Razvane vezi ca tzi-am ghicit dimensiunile motanelului prin under....pantaloni . Oricum ..imi pare rau... tot binele din lume-tzi doresc shi insanatoshire grabnica. Sa ne vedem la o "cetire" racoritoare . Carmina.
×
×
  • Creează nouă...