Sari la conținut

ACA

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    07.2021
  • Motocicleta
    Honda CBR500 RA

Vizitatori Recenți Profil

353 citiri profil

ACA's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Salut, Plec cu mașina in Polonia, la Cracovia si vreau sa știu dacă pot lua Eurovignette sa-mi asigure taxa de drum in Ungaria, Slovacia si Polonia, fără a mai lua pentru fiecare țara in parte. Văd ca-i 20euro pentru 4 zile, cât am nevoie. E in regula?
  2. Ham pe ambii umeri, gros... la fel, cum zici, n o simti. 55 pe care l am nu are gresor si i dadeam jos "capu" reductor la fiecare gresare... deci, m a tinut si forjata 10h/zi cu pauza "de o bere" la fiecare plin mai bine dai un ban... cred ca 700 de lei a fost, nu mai stiu exact, 750? Dar isi face toti banii.
  3. Si cate kg are 311? 90 e perfecta putere/calitate/greutate/ergonomie. Si 55u' gresat dimineata (cati din cei care se plang ca li s o futut reductorup au gresat o de cand au luat o?, am vecin care din cauza ca n a gresat o i s a stricat, dupa 1 an), inainte de orice lucrare si folosit corespunzator m a tinut fara probleme. O am de vreo 5 ani. 90u' de vreo 8-9... d aia nu stiu ca nu se mai fabrica... ca n am avut nevoie de alta Rasufla dupa 1000mp? xD
  4. Asa i cand dai sfaturi "dupa" manual Am fs 55 si fs 90... Cu 90u' am cosit intr o zi cel putin un hectar, 10000mp? Cu 55 te tii lejer dupa 90, diferentele in putere se vad la tipul de iarba / vegetatie cosita. Chinezaria aia de Procraft chiar se duce in juru' valorii de 7cp, e prea puternica, iti trepideaza in mana, materialele folosite se simt ieftine, de aici lipsa calitătii... (am cosit si c o d'aia) + ca e foarte grea. Fs 90 e cea mai buna cositoare, in orice situatie + curatat arbusti, braduti, lastari (si cu disc si cu stea), mai ergonomica decat Husqvarna (cosit si cu d'alea). Ce zici tu de maxim 200mp e dupa manual?
  5. Cu numaru' sunt de acord... legat de bilet, cred ca mergeau cu "nasii" daca putem sa i numim asa
  6. Nu ma refeream strict la actele de calatorie, ci, la ce sa ma astept, daca ar fi ceva aparte... experientele cuiva. O sa caut topicul, merci!
  7. Salut, Vreau sa fac o tura pana la Auschwitz, plecare din Oradea și as vrea sa-mi spuneți, va rog, inafara de buletin+actelele obișnuite am nevoie de altceva? La ce sa ma aștept? Cel mai frumos traseu? fără autostrada. * prima ieșire inafara tarii.
  8. ACA

    Mutare in alt oras.

    Multumesc! Mi-am facut, vad ca merge asa... o sa anunt sa vad cine poate.
  9. Salut! Trebuie sa ma mut din Bucuresti in Oradea si as vrea sa-mi spuneti, va rog, daca stiti pe cineva care transporta marfa in tara (catel, purcel). Merci!
  10. Multumesc! M-asteapta drum lung .
  11. Multumesc! Zici bine, oricum n-am fost pe niciuna. Ideea e ca trebuie sa fim la munca luni Plec din Oradea sambata pe la amiaza.
  12. Buna ziua, Vineri tre` sa merg pana la Oradea, cu motocicleta, si as vrea sa-mi recomandati, va rog, un traseu (Bucuresti-Oradea); cel mai favorabil. A doua rugaminte e legata de ce locuri as putea sa vad, faine, pe traseul de intoarcere. De precizat ca ma intorc pe Transfagarasan. Multumesc! *poza cu "setupu`"
×
×
  • Creează nouă...