Sari la conținut

Andreas46

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Motocicleta
    Ducati Monster 937
  • Club
    DOC

Vizitatori Recenți Profil

302 citiri profil

Andreas46's Achievements

  1. Sa auzim numai de bine! Daaa! Pana la urma, un vis devenit realitate Mulțumesc mult, cu siguranță o voi trata cum mă tratez pe mine ca sa ne fie bine amândurora (si nu numai) Va încurajez !
  2. Mulțumesc mult! Da,mi-a dat foarte multe sfaturi pana acum si Dl Fabio si Dl Răzvan. Dl Fabio insista sa mă înscriu la cursuri așa cum mi-ați recomandat si Dvs si o voi face în zilele următoare Asfalt uscat si numai bucurii si Dvs !
  3. Multumesc,in curând voi hotărâ si mă voi înscrie la unul din cursuri Apreciez foarte mult! Voi scrie în caz de nevoie! Dragi colegi/tovarăși/prieteni așa cum am promis, am revenit cu poza “calare”. Am fost luat prin surprindere când am fost sunat sa fiu întrebat dacă o pot livra ei la domiciliu a sosit luni dar astăzi mi-a fost predata IMG_2033.MOV
  4. Da, si eu am avut o mică curiozitate: Care este diferența între Monster și Monster+ ? Varianta + vine la pachet cu sa pasager și monopost + parbriz sport, alte diferențe am înțeles ca nu sunt (varianta SP fata de +,vine cu suspensie Öhlins și CRED ca evacuarea Termignoni) Mulțumesc pentru recomandare, cu siguranță ii voi face Casco, întotdeauna exista situații neprevăzute indiferent de cât de "stăpâni pe situație" ne consideram Zmeii.. ii văd zilnic din spatele volanului, cu siguranță din spatele ghidonului senzația se va schimba. De-a lungul ședințelor de trafic din școală am întâlnit și situații în care bombardierii și-au făcut simțită prezența dar nesemnificative ținând cont ca ședințele în trafic au o durata scăzută. Mă gândesc ca cel mai bine ar fi sa aleg setările pentru "rain" ținând cont ca o sa aibă în jur de 70 de cai dar totodata : frânări,opturi,jaloane, pana mă înțeleg cu ea. Momentan mă înțeleg cu MT07 care ca putere se poate compara cu modul "rain" de la Monster însă cuplul este..mult mai mic Cursul de la Titi Aur mi-a fost recomandat chiar și de dealer-ul Ducati,din spusele sale: "Cât ești la început și ai mintea limpede și ai răbdare sa înveți și iti poți forma mișcările intr-o maniera corecta" deci cel mai sigur voi opta și pentru acest curs și va mulțumesc pentru sugestii ! Din fericire (așa o consider acum) nu am prieteni în București care sa dețină motocicleta la momentul asta, va trebui sa îmi formez "mana" de unul singur și după cum mă cunosc ca mă comport cu lucrurile noi,sigur o sa îmi dezvolt un al 6lea simt pentru atenție sporita Mulțumesc ! Sper sa am ocazia sa întâlnesc pe sosea oameni de pe acest forum de la care am ce învața! Asfalt uscat și toate cele bune!
  5. :)))))) Nu am intentionat sa sar din prima la o motocicleta noua și mai ales la bugetul asta dar aveam modelul Monster 696 în minte de ceva vreme dar modelul nou m-a făcut sa mă îndrăgostesc :))) Cu siguranță,cand se va livra voi pune aici poze și dacă sunteți din București,cu drag puteți sa o vedeți și live :))) Așa voi face,niciodata nu se știe,acelasi principiu îl am și asupra mașinii.. pana atunci ca sa colorez puțin ața albă Acum îmi pare rău.. asta e, data viitoare! Poate o luați dumneavoastră și ne împărtășiți experiență Multumesc! Mii de kilometri de bucurii și dumneavaostra și ca sa completam fraza "conduceti cu grija"!
  6. Crash pad-uri, da. Multumesc! Asemenea va doresc! Cu siguranță voi tine cont și de acest sfat. Asfalt uscat!
  7. Din pacate pentru România s-a alocat o singura unitate Streetfighter V4 Lamborghini căci pe aia aș fi ales-o dar poate Panigale V2 ca a doua motocicleta este o viitoare alegere excelenta Lăsând deoparte ironiile, voi explica pe scurt de ce am ales o motocicleta noua cu un motor mai mare decât "media". Am preferat-o pentru electronica și sistemele oferite, poate fi limitată electronic la aproximativ 70 de cai,incluzand modul de răspuns al motorului-acceleratiei. Wheelie assist (dacă nu iti dorești sa mergi pe o roata, nu iti permite sa o ridici). Din spusele proprietarilor, este ușor de manevrat mai ales in oraș,ceea ce și urmăresc. In concluzie,o motocicleta "monstruoasa" poate deveni docilă și permisiva chiar și cu un începător datoria sistemelor de asistenta și limitare.
  8. Așa cum am promis, am revenit prin a va spune ce alegere am făcut. In ultima perioada am vizionat câteva motociclete care la vremea lor (2004-2007) au fost bune, cele vizionate probabil erau potențiale tepe, CBR600RR,in teorie cu 50-60K km.. Am decis sa achiziționez o motocicleta noua care oferă sisteme de siguranță active și pasive (abs fata, abs spate,abs cornering,frana combinata,moduri de condus cu limitare a puterii, far led, și multe altele) Am renunțat la gândul de supersport aka vitezana drept prima motocicleta așa cum mi s-a recomandat de către cei prezenți aici dar și de apropiați. Am optat pentru noul Ducati Monster 937 care in aproximativ 2 zile va părăsi fabrica din Bologna,destinația București Va mulțumesc pentru comentarii tuturor și sa auzim doar de bine! Asfalt uscat tuturor!
  9. Așa cum am zis ca orice sfat este bine venit, voi urmări filmulețul, mulțumesc ! Mulțumesc pentru sfat, cu siguranță voi încerca tot ce se poate la momentul potrivit și voi reveni cu decizia sau mai bine zis achiziția finala
  10. Multumesc! In principiu designul de sportiva mai mult decât oricare ca deh, din copilărie îmi "patinau" ochii după ele dar așa cum a spus și doamna Flower-Power mai susținând cont ca nu am nici un fel de experiență cu vreun fel de motocicleta,nu am de unde sa știu ce mă va face sa mă simt comod cu adevărat Cred ca am scris într-un comentariu dar probabil am omis, scuze ! Am 1,88 și 105 kg Multumesc,asta da lista detaliata! Deja am trecut la căutări și KTM Duke 390 mi-a făcut cu ochiul cât de cât doar ca am înțeles ca e potrivită pentru cei ce nu sunt foarte înalți (pana în 1.75)
  11. Multumesc! Imi puteti preciza câteva modele ca sa mă orientez? Eu aveam în minte și Ducati Monster 696 ( https://www.olx.ro/d/oferta/ducati-monster-696-IDgzpXu.html ) dar am înțeles ca nu sunt foarte fiabile Multumesc! Imi cer scuze,am omis sa precizez bugetul. Poate ca este exagerat pentru prima motocicleta dar mă gândeam cam 3500-5000 euro. Ce recomandări de naked în 2C îmi puteți face?
  12. Toate sfaturile și opiniile (indiferent de modul în care sunt transmise) sa vina la mine Mulțumesc ! Cam ce motocicleta mi-ați putea recomanda pentru început? Ca de exemplu numărul de înmatriculare care este "păstrat" dar nu asta mă interesa în mod direct, asemenea și data obținerii permisului dvs. Mi se pare bășcălie modul în care ati ales sa intrați în aceasta conversatie și anume "miroase a trol sau membru vechi reîncarnat" Am cerut doar niște opinii dar se pare ca metoda românească de "a ajuta" a fost mai la indemana Multumesc mult ! Asfalt uscat!
  13. Tinand cont de faptul ca experiență a fost prins în România,atunci mergem la sigur.. e ca un teren minat Eu pot doar sa sper ca se urca treaz pe ea, prea zdravăn nu e dar nici vitezoman (norocul lui și al altora)
  14. Mulțumesc pentru sfat, chiar voi tine cont. Categoric.. am zis totuși ca cei cu vechime ce se afla în grup au și experiență și mă încred în cele spuse Mulțumesc pentru răspuns,cam așa ceva voiam sa văd ca sa mă lămuresc de ce da ori de ce nu Uneori ne lăsăm ghidați de sentimente și nu de raționament,doar mă atrage ca și look și a fost un exemplu( îmi plac și Gsx-r și Cbr și Ninja și putem continua) dar aș pune totul în seama designului. Dar uitându-ma doar la design și neștiind mare lucru despre fiabilitatea sau ciclistica ei, de aia am simțit ca trebuie sa întreb pe un grup unde cineva sigur are o părere care sa mă lămurească. Momentan am mers în poligon cu motocicleta naked care da, este comoda și foarte căutată pentru oraș. Mă gândeam ( ca sa schimbam putin subiectul) și la Ducati Monster 696 dar mi s-a spus ca sunt foarte problematice. Deci nu pentru agățat 3.14zde Nu caut confirmare ca asta e motocicleta potrivită pentru început, așa puteam întreba pe cineva care nu se pricepe și cu siguranță mi-ar fi spus ce aș fi vrut sa aud. Ieri am avut o discuție cu un prieten din Bulgaria care și-a luat cam acum un an prima lui motocicleta (Yamaha R1 cred ca S) și îmi sugera ca un motor de 1000 cmc ar fi bun pentru mine (i-am zis din start ca nu pentru ca știu ca este prea puternic) ținând cont de proporțiile noastre asemănătoare (1,85-190 și cam 105 kg ) Surpinzator,nu a avut accidente. Doar ca i-a bubuit motorul Multumesc,aperciez părerea care tocmai a schimbat punctul meu de vedere asupra R6. Școală ai făcut-o în Germania?
  15. Trol legat de ce? Am cerut niște sugestii ca viitor începător și nimic altceva. Și la profilul Dvs sunt niște date fără sens (la fel ca data "obținerii" permisului care era trecută pe profilul meu. Bășcălie se găsește la orice pas dar totuși am zis ca aici fiind oameni cu vechime sunt în stare sa dea niște sfaturi, probabil ca m-am înșelat.
×
×
  • Creează nouă...