Sari la conținut

misuc

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de misuc

  1. Salutari! Dupa o usoara alunecare pe asfalt (anul trecut) cu Banditul 1250SA 2008, s-a rupt suportul scaritei pasagerului, partea stanga. Am gasit nou, pe la 900 de lei. Mi se pare un pret enorm pentru o bucata de aluminiu. Aveti cumva piesa cu pricina, de vanzare la un pret mai decent? Sau stiti pe unde si cum sa caut - dezmembrari...? Cea colorata cu rosu din imaginea de mai jos: Multumesc anticipat.
  2. si uite asa, ca de obicei, iar s-a ales prafu...
  3. Iubire cu forta. Pana acum, a functionat.
  4. Suzuki Bandit GSF1250SA. Nationale: 100-110 km/h Autostrada: 130-140 km/h Oras: 50-60 km/h Tin mult la permis
  5. apuseni transemenic cu asa peisaj si drum, ar fi fost pacat sa nu iasa la plimbare...
  6. faza cu cursurile e sa-ti dea niste indicatii, sa te vada cum mergi si sa-ti zica unde nu faci bine. Cat bagi la cap si cat aplici, asta e pe barba fiecaruia. Daca faci un curs nu inseamna ca stii sa si mergi pe strada si poti sa iei o curba cum trebuie. Dupa curs mai trebuie sa iei multe curbe, sa aplici ce stii si sa progresezi. Pe de alta parte, daca mergi de nebun, cu tehnica ta, pe care o tot exersezi, cu siguranta poti sa ajungi sa stapanesti foarte bine motocicleta si sa mergi pe strada foarte bine. daca tehnica e buna. daca nu, realizezi la un moment dat, cand trec toti pe langa tine intr-o curba. Dar nu asta a fost intentia mea, de a incepe o discutie pro/contra cursuri, ci doar o reactualizare a lor. Ca din 2016 poate au mai disparut sau aparut. Fiecare e liber sa aleaga sa faca sau sa nu faca asa ceva. Dar cine vrea sa faca, macar sa stie cine si unde mai face cursuri de genul asta.
  7. Uhaaa... Hai că am pornit încă o haitãralã.
  8. Depinde cat de multe te invata in cele 3 zile. Daca face cat 3 module, atunci iesi mai ieftin la Nea' Titi. Daca se lalaie cu povesti de copii mici si ramai cu mai nimic, atunci e pierdere de timp si de bani. Daca te baga si la mers incet, si pe circuit la abordarea virajelor, atunci e o treaba buna... cred...
  9. Cred ca merita reimprospatat acest topic si reactualizat Cine mai organizeaza cursuri? ce module, unde, cum, cand, cat? Eu am fost anul trecut la doua cursuri organizate de: 1. Transylvania moto academy - https://transylvaniamotoacademy.ro/ - Cluj Napoca - are doua module. Se bazeaza pe stapanirea motocicletei la viteza mica - cu tot ce inseamna asta - viraje stranse, frana de urgenta, orientarea privirii, pozitie pe motocicleta... plus demonstratie si exersarea ridicarii motocicletei cazute (ca se intampla). De asemenea, exista si posibilitate de curs 1 la 1 (valabil pentru Cluj). 2. Rider Academy - https://rider-academy.ro/ - Bucuresti, respectiv Adancata sau Targu Secuiesc (circuite) - Are doua module: Level 1 - BMW Road Safety (nu am participat la el, nu stiu) Level 2 - Abordarea virajelor pe circuit. Aici vin cu o completare. Abordarea din punct de vedere a circulatului pe strada, nu sportiv. Mai organizeaza si track day. Daca cunoasteti sau ati participat si la alte cursuri in tara, si doriti sa contribuiti la o lista accesibila tuturor (ca daca cauti pe google, posibil sa nu dai de toti), va rog sa le amintiti. Cred ca ar ajuta pe multa lume care este atat la inceput de drum, dar nu numai, sa stie pe unde poate sa faca un curs (sau mai multe) de perfectionare. Nu le fac reclama, nu sunt afiliat nici unei organizatii de genul.
  10. https://www.facebook.com/BucovinaMotorfestOficial https://bucovinamotorfest.ro/ 9 - 11 august 2024 - Bucovina Motorfest - Organizat de LEGIO PHOENIX MC - Suceava
  11. misuc

    Prejmer Raceway

    Same here :))) nu-s din motoRC :))) Vreau să mă distrez o zi pe circuit, fără pretenții de Márquez.
  12. misuc

    Prejmer Raceway

    L-am vazut, dar e cam mort de vreo 3 ani... Poate merita reinviat...?
  13. misuc

    Prejmer Raceway

    Ok. Multumesc pentru sugestie. Si la Tg. Secuiesc care sunt conditiile de dat? Am cautat pe net, si inafara de o pagina de facebook actualizata acum mult timp, n-am gasit nimic - program, tarife... Sau doar printr-un apel telefonic pot afla?
  14. misuc

    Prejmer Raceway

    Mulțumesc pentru răspuns. După ce începe programul rabla, o sa achiziționez un cf 300sr. Cu ala as vrea să mă bag la track day, ca să exersez tehnica. Pentru bandit mă gândesc că nu e destul de mare, dar pentru una mică, pentru tehnica, merge?
  15. misuc

    Prejmer Raceway

    Salut. A fost cineva la trackday la circuitul din Prejmer? Pe site vad ca au aceasta optiune, si nu pare deloc scump (350 lei / zi) - https://prejmer-raceway.com/tarife.php Pe circuitul cu pricina am intrat o singura data, cu kart-ul. Nu e spectaculos ca cel de la Adancata sau de la Mures, dar merge, asa din cand in cand Exista cineva interesat?
×
×
  • Creează nouă...