Sari la conținut

Flaming pistonS

EX+
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Flaming pistonS

  1. Merita vazut documentarul The History of the Chopper (Jesse James). Cea mai buna parte e cu El Forastero MC. PS. Este acelasi documentar in care e vorba despre chopperele Frisco.
  2. Bleh. Nu ma asteptam de la ei sa bage "muzica" aia. (Rap si chitari electrice, adica Disturbed - , adica NU-"metal") Macar au pus si muzica adevarata. (AC/DC)
  3. Felicitari easybiker! Sunt curios cum va arata verziunea chopperita. Va fi Frisco style asa-i?
  4. Cate parti va avea acest articol? Veti avea parti din acest articol in fiecare editie a revistei C.h.o.p., sau este un articol limitat la un numar specific de parti?
  5. Chiar am observat ceva. Acest chopper chiar seamana cu unul de la Biker Build-Off (sau macar partial, ca nu se vede toata motocicleta) http://shopping.discovery.com/product-5619...productId=58068
  6. Alte clipuri cu kickstarturi pe Shovel aici.
  7. Clip cu un Shovelhead Chopper (Frisco), merita vazut.
  8. Unic si mortal! (+Un punct rosu pentru ca are furca springer! )
  9. Site bun pentru poze cu Sportstere: http://www.hdsportsters.com Sportster chopper fain: http://www.santiagochopper.com/shop/details.html?id=578 Poza din avatar.
  10. Ma bucur ca am putut contribui.
  11. Iata aici un clip scurt dar foarte fain cu un Harley-Davidson Sportster (1959) Custom Chopper: Old school or no school.
  12. Black color+ape hangers+classic '60s style=kickass! Mult noroc!!
  13. M-am uitat..foarte interesant! Thanks for the link!
  14. Great! Keep 'em coming! Old school or no school!
  15. Very nice man, old school...Ape hangers rule!! Abia astept sa vad verziunea chopperita. Ce fel de tobe o sa-i montezi? <-These rule! Sa-l stapanesti sanatos!
  16. Total de acord cu tine!! PS: Eu votez pentru (REAL) MetallicA - Motorbreath!!! \m/ \m/
  17. (Scuze Survolaje', pentru off-topic) Aia de la Underworld (din cate am vazut eu de pe site-ul lor) nu-s punkeri ci poseri. Ei au scris: "Underworld: Home Of Underground Music And Subterranean Culture" Auzi acolo ce porcarie, nici macar nu stiu fraierii aia ce-i ala underground! Adica ei zic ca Blink 182 si Green Day e underground? Ha! Prostii ****!! M-am uitat si pe forumul lor si au sectii cu muzica Nu "metal", "Hardcore" (pun pariu ca ei nici nu stiu ce-i ala Hardcore, ei probabil se refera la chestii gen Implant Pentru Refuz, ceea ce NU e hardcore) , Gothic si Hip-Hop...vai dar ce punkeri sunt astia.. Da, sunt de acord cu tine, sunt niste jegosi, care mi se pare ca nu stiu nimic despre ce-i ala Punk Rock. Nu-s punkeri! P.S.: Survolaje, noroc ca ai scapat bine, toate cele bune!
×
×
  • Creează nouă...