Sari la conținut

Cipicus

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cipicus

  1. Ingrozitor accidentul asta..... fara nici cea mai mica umbra de sansa pentru Tibi! De fiecare data cand am sa trec pe podul ala am sa il SALUT pe Tibi! Condoleante familiei si celor care i-au fost alaturi in viata! Sa te odihnesti in pace, Tibi!
  2. Nu te receptionez... care e de fapt problema? da, am treaba... nu da am moto.... Te simti inghesuit? n-ai loc????.... am zis decat ca am vazut o trotineta in shantz... si ca ingineru' o ardea pe banda de urgentza. Am sperat ca nu a patzit mare branza pentru ca avea atelaju' intreg. Care e treaba? e partea de forum unde se pun accidente, nu?!? daca trotineta era in shantz nu era de presupus ca ceva s-a intamplat?!?! Nu vad unde batzi..... ce te-a jenat? Pentru asta imi cer scuze, dar nu am observat celalalt topic.
  3. Salut, Ziua 15 iulie, in jurul orei 15.30 iesirea de pe A2 era aglomerata datorita unui incident in care fusese implicata si o motocicleta. Cred ca era un Ducati visiniu carenat. Motocicleta era in stare aparent buna avand carena fata intreaga, dar motocicleta era cazuta in santul de langa autostrada care in zona respectiva avea cam 2 metri adancime. Motociclistul nu era vizibil, lucru ce m-a facut sa cred ca accidentul avusese loc cu ceva vreme inainte sa ajung eu acolo si ca lucrurile fusesera clarificate. Acum trebuie sa va mai spun ca motociclistul depasise o coloana de masini, in care circulam si eu, cu circa 50 de km inainte, pe banda de urgenta. (nu aveam radar, dar mergeam cu 130 fix, iar depasirea ma face sa cred ca avea +50 fata de mine). La 4 minute dupa el a venit din spate si o masina de politie cu sirena si girofar care nu ducea "alti" pasageri in afara de sofer lucru care m-a facut sa cred ca il alerga (poate din cauza numarului de inmatriculare?!?!). Cert e faptul ca la accident era prezenta si masina de politie in discutie. Daca are cineva informatii suplimentare..... va rog sa nu va abtineti.
  4. Condoleante celor nu il vor mai avea aproape! Intreaga poveste m-a intristat teribil... Sirul de evenimente nu pare a avea vreun sens... (amintiti-va de unde venea cand s-a intamplat accidentul) Pentru toti ceilalti, haideti sa incercam sa nu mai lovim in cei care ne iubesc! Dumnezeu sa il odihneasca! C.
  5. Dumnezeu sa il odihneasca! Imi pare tare rau .... cuvintele imi sunt insuficiente. Noroc tuturor... asta ne trebuie din greu!
  6. Cipicus

    AAseara

    Sanatate.... iar dupa ce ai sa o ai, te rog, ai mai multa grija de ea! C.
  7. Foarte misto! Distanta a fost in jur de 750 m (765 cu presupunera unei acceleratii constante- clip-ul video ofera toate informatiile timpi ... viteza). mmmmmm.... tare misto! (ma repet??? ) C.
×
×
  • Creează nouă...