Sari la conținut

iacospy

INACTIV
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.facebook.com/cristispy
  • Yahoo
    cristispy

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    SV650S
  • Numar Moto
    B 09 EYI

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gilera DNA , Yamaha TZR 50
  • Interests
    Moto Sport

iacospy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai vibrochen cu biele adus din anglia sh 350 euro + demontat si montat 800 ron ( garnituri motor si ulei noi) Am ajuns pe la 2500 ron
  2. Asa se auzea si la mine cand am mers cu uleiu sub minim si a trebuit vibrochen cu biela . Coana biela ii frecase pe domnul vibrochen la greu .
  3. Arata super tare motorul Dihania imi place maxim culoarea
  4. Pentru SV-isti din Bucuresti daca nu aveti ce face joia seara pe la 20:00 sunt la Biblioteca Nationala in parcare cu prieteni nostri de pe mysuzuki.ro
  5. Salutare dupa o lipsa asa de lunga de pe acest forum uite ca am revenit .Am avut anul trecut motorul bulit acum am revenit in forta pe doua roti .
  6. Salutare Am bagat sv la reparatie capitala .Dupa cum stiti imi batea un piston la sfarsitul sezonului trecut si am lasat-o pe dreapta pana acum cand am duso la led sevice .Concluzie am nevoie de arborele cotit si o biela plus garniturile aferente .Motivul am meres cu prea putin ulei in motor . Stie cineva o dezmembrare care sa aiva un motor de SV? Noi piesele sunt foarte scumpe garniturile o sa le cumpar noi dar arborele si biela vreau sh.
  7. Si mecanicul (coleg de munca) tot asa mi-a zis sa il facem boabe sa vedem ce are ca din presupuneri nu ajungem nicaieri.Faza este ca el a lucrat la honda si o sa o desfaca dupa manual ca nu mai am desfacut un sv niciodata si deaceia ma interesez sa gasec un mecanic care sa stie ce si cum se desface un SV.Mi-a zis ca sar putea sa am aceias problema ca u ca si eu am mers cu beculetul de ulei licarind dar din lene maxima nu am mai cautat ulei sa ma duc sa cumpar gandinduma ca ce mai este putin si ii fac revizia.
  8. Ce viata pe voi va plimbati si eu ma uit pe geam din masina cum trec bikeri pe langa mine . Azi chiar a fost misto sper ca pana cand vine caldura sa rezolv problema cu bataia la cilindrul dins spate .Am obsevat ca si m4v3rick a avut ceva asemanator poate imi da el pontul la mecanicul de a reparato nu vreau sa o duc la unul de o face din carte nestiind ce si cum se repar un V .
  9. Azi am fost cu motorul la un mecanic a demontat racul ce intinde patina de la lant la mai intins dar sunetul metalic a ramas > solutie demontare cilindru din spate si vazut ce se intampla acolo .
  10. Ma gandesc sa vb cu o cunostinta care il stie pe seful de la suzuki de pe timisoara parca sa intreb cat ar costa o constatare ca imi este teama sa ma duc la nea costica din coltul strazii.
  11. Ma gandesc sa ii schimb uleiul si filtrul poate se schimba ceva .
  12. My linkIn seara asta cand am mers spre joia moto am constata ca motorul meu a inceput sa sune ciudat am ridicat rezervorul cand am ajuns acasa si am facut o inregistrare poate imi puteti voi spune de la ce ar putea sa aiva aceste sunete la turatia constanta.
  13. Da cred ca tu ai fost la joia moto ca alte svuri nu mai am vazut .
  14. Capon la joia mai era un pustan cu sv este aici pe forum ?
  15. Eu am semnale pe led si nu mai mi-am pus rezistente le-am lasat sa semnalizeze asa super rapid asa atrag atentia mai repede la conservari.
×
×
  • Creează nouă...