Sari la conținut

iacospy

INACTIV
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iacospy

  1. Pai vibrochen cu biele adus din anglia sh 350 euro + demontat si montat 800 ron ( garnituri motor si ulei noi) Am ajuns pe la 2500 ron
  2. Asa se auzea si la mine cand am mers cu uleiu sub minim si a trebuit vibrochen cu biela . Coana biela ii frecase pe domnul vibrochen la greu .
  3. Arata super tare motorul Dihania imi place maxim culoarea
  4. Pentru SV-isti din Bucuresti daca nu aveti ce face joia seara pe la 20:00 sunt la Biblioteca Nationala in parcare cu prieteni nostri de pe mysuzuki.ro
  5. Salutare dupa o lipsa asa de lunga de pe acest forum uite ca am revenit .Am avut anul trecut motorul bulit acum am revenit in forta pe doua roti .
  6. Salutare Am bagat sv la reparatie capitala .Dupa cum stiti imi batea un piston la sfarsitul sezonului trecut si am lasat-o pe dreapta pana acum cand am duso la led sevice .Concluzie am nevoie de arborele cotit si o biela plus garniturile aferente .Motivul am meres cu prea putin ulei in motor . Stie cineva o dezmembrare care sa aiva un motor de SV? Noi piesele sunt foarte scumpe garniturile o sa le cumpar noi dar arborele si biela vreau sh.
  7. Si mecanicul (coleg de munca) tot asa mi-a zis sa il facem boabe sa vedem ce are ca din presupuneri nu ajungem nicaieri.Faza este ca el a lucrat la honda si o sa o desfaca dupa manual ca nu mai am desfacut un sv niciodata si deaceia ma interesez sa gasec un mecanic care sa stie ce si cum se desface un SV.Mi-a zis ca sar putea sa am aceias problema ca u ca si eu am mers cu beculetul de ulei licarind dar din lene maxima nu am mai cautat ulei sa ma duc sa cumpar gandinduma ca ce mai este putin si ii fac revizia.
  8. Ce viata pe voi va plimbati si eu ma uit pe geam din masina cum trec bikeri pe langa mine . Azi chiar a fost misto sper ca pana cand vine caldura sa rezolv problema cu bataia la cilindrul dins spate .Am obsevat ca si m4v3rick a avut ceva asemanator poate imi da el pontul la mecanicul de a reparato nu vreau sa o duc la unul de o face din carte nestiind ce si cum se repar un V .
  9. Azi am fost cu motorul la un mecanic a demontat racul ce intinde patina de la lant la mai intins dar sunetul metalic a ramas > solutie demontare cilindru din spate si vazut ce se intampla acolo .
  10. Ma gandesc sa vb cu o cunostinta care il stie pe seful de la suzuki de pe timisoara parca sa intreb cat ar costa o constatare ca imi este teama sa ma duc la nea costica din coltul strazii.
  11. Ma gandesc sa ii schimb uleiul si filtrul poate se schimba ceva .
  12. My linkIn seara asta cand am mers spre joia moto am constata ca motorul meu a inceput sa sune ciudat am ridicat rezervorul cand am ajuns acasa si am facut o inregistrare poate imi puteti voi spune de la ce ar putea sa aiva aceste sunete la turatia constanta.
  13. Da cred ca tu ai fost la joia moto ca alte svuri nu mai am vazut .
  14. Capon la joia mai era un pustan cu sv este aici pe forum ?
  15. Eu am semnale pe led si nu mai mi-am pus rezistente le-am lasat sa semnalizeze asa super rapid asa atrag atentia mai repede la conservari.
  16. Nu am pe nimeni care sa vopseasca el acum este in culoarea motorului meu Burning Copper Metallic. YAV
  17. GoodKat Daca vrei pot sa iti vand eu un pinten daca iti place .
  18. Sambata seara este cineva disponibil la o adunare SV ?
  19. Dupa cati doritori sunt sa ne intalnim o las balta eu maine o sa ajung la joia moto , plec direct de la job si ii prind pe drum .
  20. dar dupa maine seara! Seara vreau si eu la 20:00 scap de la job sau in weekend dar ma gandesc ca multi aveti treaba in weekend . Ultima data cand am incercat sa stabilesc o intalnire de sv in Buc ne-am adunat 10-15 parca .
  21. Svisti din Bucuresti facem o intalnire ceva saptamana asta ?
  22. Salut svisti am revenit pe 2 roti dupa evenimentul neplacut de acum 2-3 luni .Pe unde mai ne intalnim si noi ca imi este dor sa mai vb cu svisti ? Am avut si cateva aventuri cu ITP avand ghinionul ca la inscriere sa imi bata o cifra gresit in seria motorului cei de la rar voluntari , dar sa rezolvat fara nici un cost cu o viztita la rar .Incarc o poza draguta cu ea inainte sa ii pun autocolantul pe mufa .
  23. Salut baieti acum am venit deafara unde am terminat de pus piesele la motor mai ramane oglinda st sa o cumpar si este intreaga sa zic asa.Stiti careva daca imi va face itp peundeva cu carena frontala albastra ? Ca de pe 23 luna asta este expirat .Daca stiti si o statie itp in zona asta pe la morarilor ,titan din cate am vazut este 100 ron.
  24. Azi am demontat motorul daune ce nu pot fi remediat sunt farul care are toata partea din spate sparta plus geamul foarte zgariat , pedala frana spate rupta , oglinda st rupta de la prinderea inferioara de pe cadru , carena frontala am dat mail la niste baieti ce am gasit si eu pe net sa vad cat ma costa sa o lipeasca fibreze plus sa imi puna si niste fibra am 2 bucati lipsa din ia dar cred ca se pot reface usor . Intrebare stiti pe cineva care are un far de sv 2003 > de vanzare asta ar fi cea mai arzatoare problema oglinda am gasito prin mai multe parti pedala daca nu o gasec o duc la job si cred ca se poate suda carena frontala trebuie sa mearga facuta de un baiat priceput in ale fibrei acum astept raspuns cu pretul .
  25. Salut la toata lumea se pare ca lantul ghinionului se tine bine .Motorul meu este varza eu cu genunchi juliti si o incheietura julita a maini drepte ( stiu nu sunt adeptul echipamentului full si nici al genuncherelor ). Acum sa va povestesc ce si cum :Sambata pe la 4-5 plec deacasa la o plimbare ca tare era frumos imi iau geaca si casca im pornesc la plimbare fac un tur in jurul parcului Iore si ce zic ma duc pana la Casa Poporului si ma intorc direct acasa ,la intoarecere in zona Mc Donald Morarilor chiar in fata biserici de lemn un batranel cu un carut de butelie plin cu butoaie cu apa traversa neregulamentar , eu aveam 30-40 eram pe banda 1si mergeam incet datorita faptului ca un amic avuse un acident chiar acolo iesindui un tip cu botul masini de pe o strada omul neavand posibilitate sa se asigure , ii dau claxoane din timp cu gandul ca aude si renunta sa mai inainteze vad ca nu reactioneaza nici la calxonul uni domn cu amsina incep franarea il evit si cad motorul se duce taras 2 metri eu ma dau peste cap pe os lam agatat cu oglinda si lam si darmat .Ma ridic de jos cand vad motorul muci il intreb pe batran daca este bine can el ce imi zice nu am nimic se ridica ma apropii de el putea a vodca ca de la o posta domul de claxonase sun la politie vine smurdul si un politist pe chestie dinai cu 3 roti . imi ia datele cei de la smurd ma examineaza ii ia datele mosul nu avea nici pe dracu el isi luase carutul sa plece ia luat politistul datele mia spus ca daca vreau sa depun plangere sa il dau in judecata sa imi plateaca daunele ma apucat rasul , ce sa scot frate de la vodcarul asta amarat ca nu avea nici apa . Asa ca smurdul pleca asiguranduse ca sunt ok si ca sun de acord sa nu merg la spital , raman cu politistul care imi ia datele si ma ajuta sa imi pornesc motorul . Am ajuns acasa rupt de usturime ranilor cu blugi rupti bag repede motorul in curte si fara ma ma vada jumate de strada si ince spalatul si dezinfectatul .Acum am ajuns de la tara de unde erau plecati parintie mei care cand mau vazut au incept cu teoria il faci si il vinzi ca nu vezi ce se poate intampla daca il omorai pe batran ajungiai la puscarie si chesti de genul . Am inebunit cand am vazut ce ti sa intamplat Diana bine ca nu ai nimic grav in mare noi sa fim sanatosi ca motorele le facem incet incet bine ca u ai reparatia asigurata eu trebuie sa imi caut carena fata , far oglinda stanga , si levierul de frana picior . Reparatia mai va dura cateva luni ca nu am bani dispnibili pentru asa ceva
×
×
  • Creează nouă...