Jump to content

idad

Membru
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Deva
 • Carnet moto din
  2009
 • Motocicleta
  Beta RR 450
 • Club
  StickereMoto

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki RM 250, Honda CB 500, KTM 400 EXC, KTM 450 EXC, Suzuki DR 650, Gas Gas 300 TXT Pro

idad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Stickere / Autocolante ptr Motocross / Enduro / SuperMoto / Quad / ATV / Kart / Snowmobile / JetSki. KTM, Kawasaki, Honda, Husaberg, Suzuki, Yamaha, Husqvarna, GasGas, Sherco, Beta. Peste 500 modele grafice! Gata in 5 zile! Materiale import USA! Super culori, super modele, super preturi! Telefon: 0723 382 383 https://www.facebook.com/stickeremoto Email: stcmoto@yahoo.ro Autocolante facute in Transylvania!
 2. Kituri MX, Enduro si SM, in zeci de modele pentru: Honda, KTM, Yamaha, Kawasaki. Suzuki, Husaberg, Gas Gas, Husqvarna, etc. Pret: 54 euro + taxe postale. Bonus: numerele de concurs!!! contact: motoluci@yahoo.ro tel: 0723.382.383 Rog Admin sa stearga postarea daca aceasta este amplasata gresit.
 3. Eu fac grafica de peste 10 ani: PS si CDraw. Am lucrat in publicitate, dar de cateva luni lucrez pentru mine si efectuez o munca laborioasa de realizare a sabloanelor grafice pentru motociclete. Totul a plecat de la schimbarea autocolantelor pe motorul meu si uite acum dispun de o colectie mare de astfel de template-uri pentru motociclete: MX, ATV, Speed, Adventure, etc., realizate "In Haus". Stiu ca nu voi termina niciodata :alcy: Mai jos aveti o infima parte din munca mea. Ms si succes si voua.
 4. Stickere/autocolante "Ready to Apply" pentru Motociclete-uri la preturi absolut decente. Zeci de variante grafice pentru: Honda, KTM, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, etc. Trimite un mail cu solicitarea ta la adresa de mai jos si daca avem ce ai nevoie, we make a deal!!! In cateva ore vom posta primele kituri grafice. contact: motoluci@yahoo.ro Daca topicul meu este amplasat gresit, rog adim-ul sa-l relocheze daca se poate. Multumesc anticipat.
 5. Stickere/autocolante "Ready to Apply" pentru Enduro Touring si Adventure-uri la preturi absolut decente. Zeci de variante grafice pentru: Honda, KTM, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, BMW, etc. Trimite un mail cu solicitarea ta la adresa de mai jos si daca gasim ce ai nevoie, we make a deal!!! In cateva ore vom posta primele exemple de kituri grafice. contact: motoluci@yahoo.ro Daca topicul meu este amplasat gresit, rog adim-ul sa-l relocheze daca se poate. Multumesc anticipat.
 6. idad

  fara

  postare comerciala
 7. Autocolante, stickere pentru orice model de motocicleta KTM, motocross sau enduro, personalizate. Pret 55 euro fara taxe de transport. Modele originale, serii limitate, preturi competitive. Onoram orice comanda in maxim 5 zile lucratoare. Grafica de exceptie! Mai jos aveti cateva modele. Nota: Realizam si autcolalnte/stickere cu personalizarea dorita de client, dar in acest caz pretul se situeaza undeva intre 80 si 100 de euro/set moto. Detalii si comenzi la tel: 0723.382.383 sau la motoluci@yahoo.ro
 8. vezi in Deva la Lazar Company, fosta reprezentanta Opel. Cauta/l pe Alin POP. Eu zic ca merita. Factura cu deviz tehnic, curat ingrijit. Mail inainte, ca sa vezi alternative si preturi la piese, filtre, ulei... Merita incercat. Eu acolo imi repar motoru de cateva luni. Cool.
×
×
 • Create New...