Sari la conținut

brainsmartman

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brainsmartman

  1. Vezi ca ai ramas dator o bere! Semnat: nenea cu telefonu', care ti-a luat mobra de pe asfalt si a stat cu ea pana ai trimis pe cineva s-o recupereze. PS: vezi ca tin la berea aia, ca mi-am spart palma drepata in carligele de sub sa chinuindu-ma sa scot bara de Fly-taxi... Iti mai dau o data nr de telefon: 0723396136
  2. Ai poza cu un XX in avatar si tu nu ai recunoscut modelul sau producatorul???? Bikeru' lu' peste!
  3. Cauta pe site la sectiunea membri nick-ul TNG. Ti-l recomand cu caldura. Daca mai vrei si alte relatii, o poti contacta si pe omoloaga ta, nick Pantera.
  4. In cazul tau, ar trebui cei de la Udriste sa inceapa sa verifice toate masinile cu caracteristicile date, sa mearga la adresa unde-s inmatriculate si sa le verifice, daca au zgarieturi, urme de lovitura, etc., dar e greu, e greu la deal cu (cuvant jignitor) mici. Daca aveai macar o parte din numar, te puteam ajuta eu cu indentificarea. Asta nu merita iertat, poate aflam cine este si-l scapam de grija dubei. Paste ma-sii de conservar idiot!
  5. Fratilor, omul asta isi spune biker? Si face parte din comunitate? Eu zic ca-i doar un parvenit in randul biker-ilor! De cand un biker adevarat face dicriminare intre mobre? Indiferent ca ai o Mobra 50 , un scuter , un chopper sau un supersport, te chemi ca esti biker. De unde tot apar toti smenarii astia care habar n-au de cum era in era "comunistelor", care n-au cunoscut niciodata spiritul de grup si ajutorare al motociclistilor, si vin ei acum sa faca propuneri privind cine ce sa-si cumpere? Eu zic ca ar trebui marginalizati si exclusi din comunitate toti acesti dezbinatori! Maine , poimaine o sa ajunga sa ceara si taxa de pericol ptr circulatia bikerilor pe strada, sau mai stiu eu, sa n-ai voie cu moto decat pe circuit. Sa auzim de bine, asfalt uscat s-aveti! AI perfecta dreptate! Uite un caz real: vine un tasti-basti intr-o zi la o firma care aduce motoare de afara (nu dam nume, ca nu-i frumos, desi au la randul lor o parte din vina, ca vand oricui), si isi face rezervare la o honda 1000 RR. Ma uit la el, si ma intreb oare cati ani sa aiba, de vrea omul un RR? Si pun si eu intrebarea mai pe ocolite: "Nu te supara, de cand ai permisul de conducere?" Raspunsul m-a lasat fara replica: "Luna viitoare dau examenul" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fratilor, va dati sema? Incepator direct pe un RR? Pe un motor cu mai mult de 1cal ptere per kilogram? Mi s-ar parea de bun simt o ierarhizare in functie de pterea motoarelor/vechime in conducere. Sa auzim de bine, asfalt uscat s-aveti!
  6. Salutare fratilor! Caut si eu cu disperare un manual pentru o Honda 100 XX din 97-98. Ma poate ajuta cineva, va rog? Ca nu gasesc decat din 99 incoace si nu ma ajuta cu nimic. Multumesc anticipat Cristian
×
×
  • Creează nouă...