Sari la conținut

AR66

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.angels-route66.com
  • Yahoo
    lroute66r

Profil

  • Locatie
    toplita

Informații profil

  • Interests
    mc

AR66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. draga Nitescu , TINETI-VA VOI INTALNIREA IARNA, MI SE PARE CAVA NORMA CA TOTI SA VREA VARA. AAAA SCUZE , INAFARA DE VOI
  2. Daca tu chiar ai dori asta, pe situ fiecaru club sunt puse la dispozitie adrese de mail, numere de telefoane, si la momentul potrivit va fi diponibil si posterul, si informatii respective.
  3. pai dupa parerile unora unele cluburi nu ar mai trebui sa tina intalniri. 1 e traba fiecaru club din ce bani face 2 locatia la fel 3 cum o face e treaba lui cati vin cum vin, asta e alta poaveste, dar in momentul in care a fost intalnirea la predeal, si se stii de existenta si a altor cluburi INFINTATE LEGAL CA ONG-URI, sau sub alta forma nu au fost intrebati, imediat dupa intalnire sa scos un calendar oficial????????? cum adica oficial? un club cand este infintal legal, ceea ce face e oficial, mie si multor altora nimenu nu poate spune ce sa fac, alta este sa daiu sfaturi, si alta este sa obligi, mai ganditiva daca este legal ce faceti voi si daca voi respectati munca altora, ca nu ati venit nici unu cand sa infintat clubul sau in multe alte ocazi. mai ganditiva la ceea ce faceti..
  4. care este problema vostra, cei din ploiesti au un club si vor face o intalnire, unde ai vrea sa tina ca sa nu supere pe suprematia sa PRO-BIKE, la 10000km departare? care e problema vostra?
  5. care este4 problema acuma? ca iara nu ma supun regulilor voastre, eu chiar ma gandeam oare ati paticipat la infintare, sau la festivalul nostru ca va dati cu parerea, pana nu participati GURA.
  6. da sa vorbit cu restu cluburilor, si sa ajuns la comun acord, dragilor. fiecare club are festivalul lui.
  7. ma bucura ca vor fi mai multe intalniri, dar faza cu UCMR este o porcarie totala, mie ca si club, de ce as avea nevoie de aprobarea unui ......, nu inteleg de ce in romania trebe sa existe cineva sa decida ce este si ce nu este oficial la momentul infintari nici dracu nu a venit sa ajute dar pe urma guralivi ca cei de la bucuresti si multi alti. fiecare club are un nume si o sigla. asa sa fie, nimenui nu i se poate impune ceva pentru persoanele cu care am avut discutii anu trecut MAI DATIU MULTE INDICATII, SAU FACETI GRESALA DE ANU TRECUT VAFI RAZBOI ATI SUPARAT MULTE CLUBURI, ATI JUGNIT, VRETI RAZBOI CREDETI-MA CA IL VETI AVEA, cu varf si indesat.
  8. Voi veni si eu, cu inca 2, oricare ar fi traseul final, vom incerca o mica sponsorizare macar pentru a acoperi o parte din benzina. mai vorbim pana atunci
  9. Cam atat, si ar mai fii taxele pe autostrazi, daca vrei iti pot face rost exact pretu/autostrada.
  10. 60$ cartea verde/luna 250$ prezinti la vama din ungaria si restu invecinate, la restu nu iti cere nimeni nimic, chiar mai mult uni nici nu se uita la pasaport Toate astea sunt sigure.
  11. AR66

    UCMR

    Vrei sa vorbimi despre minciuni, sa fim seriosi, creca este treaba nostra pe cine invitam la noi si pe cine nu, si in legatura cu muresu a voi zieti ca a fost anuntata, unde, unde sa facut public, doar la Tg-Secuiesc, inainte de asta nimic. Nu mai sari asa in sus ca nu numai noi gresim, sau poate tu si acest club este perfect si multiu nu stiu? Tipic bucurestean............... TRESA CONDUCA TOT CE VEDE.(nu mam referit la toti) no loati in nume de rau Tu ai inceput, nu noi, noi am vrut sa facem o intalnire pe cale amiabila, dar nu sa putut. Vreti sa ne mancam intre noi, asta o putem face mult si bine, e mai greu sa ne inghitim. Mai gandestete. Si cu asta punct.
  12. AR66

    UCMR

    Da Nu-au venit, poate e mai bine asa ca am retras invitatia, dar anu viitor va fii altfel, avem un pic de experienta, si sa fim serosi, origanizarea la noi nu a lasat de dorit cine a fost cred ca sa distrat si le-am oferit conditii bune. Noi nu avem nimic impotriva UCMR, avem impotriva la decalararea intalnirilor oficiale. Asta este.
  13. AR66

    UCMR

    Eu totusi nu inteleg problema vostra, va deranjeaza ca ne-am facut un club al nostru, dupa principile noastre, noi creca vam aratat respectul cuvenit, dar din partea vostra nimic. Si in legatura cu comportamentul nostru, nu stiu unde anume bati dar poate ne spui si noua ca tere curiosi suntem. Si ce club vrem sa copiem? Ca tare m-am informat si nu e nici un club cu acest nume in lume.
  14. AR66

    UCMR

    Imi pare rau ca crezi asta dar nu ma comport ca un pusti sau alceva dar nu imi place, sa fiu judecat de catre cineva care nici nu ma cunoaste(nu fiind vorba de tine), si sa mi se impuna ceva sau macar asa a incecat, fara nici un rost.
×
×
  • Creează nouă...