Sari la conținut

Suspans

Membru
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    robert_suspans@ yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Numar Moto
    CT 33 KID
  • Club
    None

Suspans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si eu cred ca e posibilitatea mare sa cada...
  2. din cate stiu exceptand kartul recordul e facut de 125... chiar si fara sa stiu asta ca si motocicleta merg pe ktm... ) pilotul insa cu desavarsire poate face diferenta!
  3. Baieti imi cer scuze daca repet lucruri care s-au m-ai spus pe topicul asta, insa datorita faptului ca trebuie sa dai clic pe fiecare comment in parte ma inebuneste... un site atat de mare, cu un domeniu foarte bun,,, si dupa parerea mea o structura foarte obositoare.. (poate nu am facut sau modificat eu vre-o setare , in cazul asta va rog sa imi spuneti) . Idiferent de parerile si comentarile voastre, viata lui Raducu s-a stins.. De ce? Pentru ca cineva vorbea la telefon si in graba de a se intoarce in costinesti , de unde si venea , pe o sosea in dreapta cu 4 benzi , fara strazi sau bifulcati uitandu-se in oglinda a vazut un motociclist pe care il lasa sa treaca si de pe banda 1 trage stanga sa intoarca peste linia dubla continua fara sa se mai uite daca mai vine ceva... Neasigurandu-se se transfoarma intr-un obstacol de fier pt ce-a de a doua motocicleta aflata la cateva zeci de metri in spatele primei motociclete care a apucat sa treaca. Aici apar supozitile ..voastre, nostre, dar care nu conteaza, fapt cert este ca el a lovit masina in partea de jos a portierei soferului cu trupul si respectiv spatele. Soferul in urma impactului , dupa ce i-au sarit air bagurile s-a crapat parbrizul, etc si nevazand nici o masina langa, considera ca trebuie sa mute masina din sosea.. si trece peste ceva... (lucru recunoscut) aici iar putem avea fiecare cate o ipoteza.. mana... poate ..picior.. sau peste cap. insa Raducu a fost gasit cu fata in jos fara casca (care era legata am vazut-o cu ochi mei fara picatura de sange inauntru si crapata in partea din spate) cu pragul masini peste el (respectiv ornamentul de plastic de pe prag) Cu trupul a indoit serios masina insa motoreta nu are decat carena stanga smulsa din prinderi e zgariata nici macar crapata sau sparta , rezervorul putin indoit , nezgariat sau spart si contragreutatea de la maneta stanga raschetata in rest plin de iarba si pamant, asa ca nu mai faceti presupuneri de viteza! Sunt multe de spus de Radu.. insa pot spune decat ca "Dumnezeu din gradina isi culege prima data cele mai frumoase flori" Va rog sa nu mai trageti pareri si concluzi despre el pt ca nu cred ca il stiati si putem fi oricare in locul lui. Si eu am mers maxim cat duce motoru acolo, si eu am mers pe o roata printre masini si eu am taiat de nenumarate ori linia continua si eu am facut greseli care puteau avea repercursiuni majore si cu motoru si cu masina.. si eu am mers tare prin oras si eu am fugit de politie si eu am facut accidente si eu am plimbat pasager fara casca si eu am ras de /sau "injectat" alti motociclisti si am mai invatat una alta si eu am invatat alti tineri, Chestia e ca si VOI! ati facut multe din cele facute de mine. Insa norocul, sansa , soarta.. a facut ca noi sa fim aici si sa scriem cu durere in acest topic care mi-as fii dorit sa fie ceva de genul ." Salut sunt Radu si sunt nou pe site, am un zx6 si imi doresc sa va cunosc! "
  4. Fratilor nu va m-ai certati aici aveti numerele de telefon toti vb la telefon.. nu mai bagati in deruta oamenii de pe forum .. nu am stat sa citesc prea mult dar va zic atat.. sunt mai multe service-uri in ct , in majoritatea se lucreaza cat de cat, unele sunt mai scumpe unele nu , dar chiar asa sa vorbeasca numai cine e nemultumit de ceva.. gabi si misu sunt pe departe cei mai buni mecanici! .cosmin varu are cel mai mare si actualizat service.... chiar daca la hobbymoto s-au mai facut gafe asta e din cauza ca toata lumea vrea prioritate si volumul de munca este exagerat de mare.. pepe personal nu prea stiu sa fii gresit ceva cand s-a ocupat problema este ca nu poate termina singur un motor din cauza ca este chemat tot timpul la o alta problema mai serioasa care altii nu ii dau de cap! cred si eu ca daca lucreaza 3 mecanici la un moto care nu stiu ce exact a facut cel dinainte la motor e o problema..
  5. este pe net un film "educativ" sa ii zicem documentar in care un nene spune clar ca motoarele care le enumerai mai sus (super sport) de 1000 cat si cele de 600 sunt cele mai sigure motociclete. u spui prea usoare ... frane prea brutale. adevarat ca tinzi sa lauzi ce ai. dar el zice asa. "Aceste motociclete sunt cele mai sigure mototciclete de pe piatza datorita faptului ca raspund cel mai bine la gaz. raspund cel mai bine la frana si au cea mai buna ciclistica . aceste trei lucruri de cele mai multe ori te scot din impas si ai o sansa in plus" nu stau sa enumer situatii din care poti sa scapi pt ca aveti si voi imaginatie si experienta. emilio sti ca nu vb din auzite si nu am de gand nici sa caut filmulete sa va pun. poti chiar tu sa cauti. aveti busa aveti cu toti o pasiune sau nebunie comuna cum vrei sa ii spuneti foarte bine dar nu exagerati. busa e buna intradevar de drum. drum pe care in romania nu il avem. vrei sa mergi mult sau sa iesi din tara..? DA busa e raspunsul tau. dar atat
  6. Sorry ca am postat de 2 ori , chiar nu stiu de ce pur si simplu am adaugat acel (p.s.) inlocuiam mesajul dar nu pot sa=l editez
  7. Bai iubita mea sefa de trib in uleiuri de servo la motocicleta ... M-au rugat constantenii sa discut cu tine la capitolui istetime si conduita preventiva in CT ca sa nu mai afle toata lumea cat de praf suntem. Nu imi cereau sa discut cu tine dar au aflat de relatia noastra! P.S. Te rog nu ne mai face tarani , da dovada de doamna care pretinzi ca esti...
  8. Bai iubita mea sefa de trib in uleiuri de servo la motocicleta ... M-au rugat constantenii sa discut cu tine la capitolui istetime si conduita preventiva in CT ca sa nu mai afle toata lumea cat de praf suntem. Nu imi cereau sa discut cu tine dar au aflat de relatia noastra!
  9. NU< NU nu despre asta e vorba .. Asta e clar a gresit la viteza care o avea, dar alta e problema cu toti stim ca facem aceasta gresala si continuam sa o facem indiferent de ce se intampla in jurul nostru!
  10. cum am mai spus ..bodi eu filosofie nu fac cu nimeni daca nu e capabil sa inteleaga. am sa iti spun scurt.. cu toate ca eu sunt mai mult decat convins ca u imediat dupa impact ai fost acolo . cineva care a vazut tot , insa nu a putut sa coboare din masina de ingrozit ,l-a vazut pe el cum si-a scos casca din cap iar cineva de acolo i-a adus repede o sticla de apa si la "ingrijit" putin. tot cineva i-a aprins si niste lumanari acolo. dar eu sunt convins ca tu ai vazut toate aceste lucruri eu nu vreau sa contrazic pe nimeni dar nu merita dezbatut pt ca faptul si cazul a fost consumat. ideea e ca putine din lucrurile de aici care au fost spuse sunt adevarate.. e chiar posibil sa ii fii adus tu casca de pe partea cealalta a drumului cum si motorul a fost mutat de catre o neatenta ... U sti sigur cine sunt vino si spune-mi mie personal si daca nu ma stii cel putin o sa imi dau seama cine esti tu. in acest caz trimite-mi un pm daca ai ceva sa imi zici.. nu aici
  11. Apropo legat de carcotasi ,baiatul nu numai ca avea casca dar era si legata! Tocmai el si-a scos-o din cap. Asa k... .si inca o faza legata tot de proasta informare azi la radio zicea k e in coma.
  12. Pacat de el... Dumnezeu sa il ierte! condoleantele sunt inutile mai ales pt parinti lui care nici nu vreau sa imi inchipui prin ce trec acum! tuturor ne pare rau. pacat ca de obicei vina cade pe mort! bucurativa ca nu avea pasager.. p.s terminati cu fazele gen " Dumnezeu oare nu mai iarta?" sau etc pt ca sunteti prea praf ca sa facem filozofii! asta i-a fost sorocul , ala a fost locul si ziua lui. acum unde este el poate sa se de-a fara sa mai moara ,fara politie si fara gaz (scuzati-mi inpertinenta) ! si cam gata nu mai e nimic de zis !
  13. motociclistul ,mergea dinspre mamaia spre bdul tomis. ia dat o forja mica apoi a intors mergand spre mamaia ,tot tare. Distanta de la semafor la locul impactului este mare avea timp sa prinda .....( )... dar nu stiu cat ! Nu stiu cine a fost vinovat pt ca nu eram acolo la momentul accidentului. Din cauza dealului de acolo vizibilitatea este scazuta. Parerea mea este ca masina a vazut motorul crezand ca are timp sa treaca nestiind viteza reala a motocicletei... (nu stiu sigur e decat o parere) Motociclistul are o mare parte din vina cu toate ca este o varianta a orasului e destul de aglomerata mai ales avand in vedere in perioada care suntem. S-a vazut ca nu e din oras pt ca daca era .. in acel loc nu avea sigur acea viteza! Am dedus viteza din ce am vazut acolo. Un burete din interiorul castii smuls nu rupt din casca era pe motor..nu stiu cum.. Am ajutat impreuna cu un prieten ,politia sa mai constate o urma de sange mult mai aproape de locul accidentului fata de penultiama care se afla la 60 de metri... cum de altfel spun alti useri. Chiar si asa nu inseamna ca nu a cazut acolo putand sa cada mult mai aproape ( sau daca nu marci cu sange locul impactului in raport scrie ca ai zburat cu sutele de metri) Soferul autoturizmului era afara incercand,/ sau nu ,sa para neafectat... AM INVATAT DE MULT SA NU MAI MERG TARE PRIN ORAS MAI ALES PE SOSELE INTERSECTATE DE STRADUTE.. DAR ACUM AM INVATAT SA NU MAI IERT NICI UN SOFER CARE IMI GRESESTE .. PT CA DACA NU PLATESTI UITI!
  14. Suspans

    Accident Grav Constanta!

    de 3 ori.. dar e al 4=lea decedat pe anul asta din constantza!
  15. nu ma va dati cu presupusul din auzite!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu stiu ce si cum.. pe neptun a zis ca nu avea viteza. nici asta nu stiu cat de adevarat e. am vazut motorul , capacul telefonului care era plin de sange si viziera castii care era lovita in partea stanga si scria pe ea nolan.. dar nu mai dati cu presupusul aiurea .. nu era singur ,baiatul cu care era este inca in soc ,cand isi va reveni va spune el daca considera ca asta tre sa faca. DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!
×
×
  • Creează nouă...