Sari la conținut

Merenptah

EX+
  • Număr conținut

    1.611
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Merenptah

  1. la multe luni impreuna pisi meu dulce :* :x

  2. bine, mon cher FCA. fie ca tine. iti spun doar un singur lucru: este mai usor sa previi, decat sa repari. iar el a afirmat singur ca ar fi trebuit sa conduca preventiv, pentru ca, asa cum a afirmat tot el, avea 80 la ora in localitate. deci macar vina morala o are, daca legea te disculpa de vina fizica, intrucat femeia traversa prin loc nepermis. multumit?
  3. ai sa ramai uimit, dar cunosc destula lume care conduce regulamentar. de-aia este lege, ca sa o respecti, nu ca sa o incalci. pentru ca atunci cand sta cineva in mijlocul strazii sa ai timp sa franezi, sa eviti etc. cum poti sa spui ca nu avea nici o vina cand mergea cu 80 in localitate? dar daca era maica-ta in mijlocul strazii, strangandu-si cartofii de pe jos, ca i se rupsese sacosa si venea initiatorul topicului cu 80 prin localitate ca deh, cine dracu merge cu 50? sau daca femeia aceea este a nimanui nu-i om si putem sa trecem cu mobra peste ea? cu astfel de conceptii va duceti pe copca si va mirati de ce. si nici n-a inceput sezonul.
  4. erai in localitate si aveai 80 la ora. asa se intelege cel putin din cele scrise de tine. chestia cu "prevenii un accindent numai atunci cand ti'ai dat seama de ce intentii are acel pieton/ participant la trafic" se aplica, cu putin noroc, numai atunci cand conduci regulamentar. sanatate si incearca sa te gandesti ca ai gresit.
  5. corectitudine selectiva, pe principiul "as the case may be" .
  6. noroc ca s-a luat atitudine. ne-am lamurit bustean.
  7. ai idee daca ai si fetita? vorbeam cu al meu ca ar fi bine sa-i luam o surioara lui Fifi a noastra.
  8. pacat . mai ales ca....exact cum spui, este foarte complex. am descoperit, mai nou, festivalurile care se tin in joc si questurile pe care trebe sa le faci ca sa primesti una-alta. este deosebit. de cat sa te lasi, insa, mai bine iarna platesti jocul si vara benzina .
  9. Ion moare. La inmormantare preotul o intreaba pe Maria “vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru? ” Ea explodeaza in lacrimi: ” asa imi spunea mereu si el".
  10. totul tine de time management . desigur, cu conditita sa ai la serviciu un program de lucru decent (gen 9-10 ore pe zi).
  11. bine spus. eu nu sunt adepta cumparaturilor de pe net. trebe sa vad materialul cum arata (caci una este poza, alta este realitatea), eventual protectiile si mai ales sa mi se potriveasca marimea. prefer sa dau un ban in plus, dar stiu ca sunt foarte multumita de achizitie.
  12. ocupa cat timp aloci . am putut sa ma joc fara probleme si doar juma de ora, dar si ore peste ore . prietenul meu se joaca de vreo 3 ani, dar inca nu s-a saturat de joc . .
  13. de ce "incheietura mainii stangi"? foarte trist, odihneasca-se in pace.
  14. eu am descoperit world of warcraft . de vina este iubitul meu, a tot incercat sa ma convinga de ce este jocul atat de frumos. si a reusit . asa ca......nebunia naibii de atunci: bataie pe calculator. zilele astea rezolvam insa si aceasta problema: fiecare cu calculatorul si contul lui de joc .
  15. uite ca am ajuns sa postez si pe-acilea. ieri ma suna iubitul. are un cadou pentru mine. mi l-a luat impreuna cu cumnatelul meu. care cadou este mic, frumos si nu este bijuu. si accesoriile vin luni. ajungem acasica, incepe cautarea cadoului. aprind lumina in holul de langa baie......privirile imi sunt atrase de catre un ghemotoc cu blana, care statea nemiscat, in lighean, cu boticul in sus. nu misca nici macar o mustacioara. ne fixam reciproc......cu mana inca pe intrerupator, reusesc sa articulez: "uumm....e viu?" deh, experienta mea cu animalutele de casa s-a incheiat acum aproape 10 ani . eh, pe urma, desigur, voiam sa iau animalutul dragalas in brate. "musca?" "nu, e blanda". o cheama fifi, este maro cu alb, ochisorii negri, negri si ... este porcusor de guineea . are 3 saptamani. nu-mi venea s-o mai las din brate. filmul l-am vazut benoclandu-ma jumatate din timp la ea. e foarte dragalasa. acum de-abia astept sa ajung acasa sa vad daca este bine. si sunt foarte curioasa cum va reactiona fetita mea cand va vedea mogaldeata. in prima faza probabil probabil amandoua vor tipa de frica . iar iubitului ii multumesc inca o data pentru cadou . si cumnatelului .
  16. cel mai bine este sa gasesti cazare undeva in zona. noi cel putin de acum incolo asa vom face. ziua la intrunire, spre seara plecam unde ne-am cazat. si asa, toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz .
  17. sweet love of mine :* :x

  18. te astept sub brad maine dimineata :) :x :*

  19. stiu, mon cher, era un spirit de gluma haios . nah, uite raspuns: habar n-am . o gagica mi-a insuflat chestia asta, acum 2 ani si ceva. mi s-a parut foarte interesanta ideea in sine, era ceva mai iesit din comun. apoi mi-am luat motorul si am iesit la coclau. acolo s-a format dragostea de moto si de endureala. apoi, dupa lupte seculare care durara 2 ani, am luat permisul. si-am incalecat pe-o sa si am zis povestea asa. happy? p.s. n-am fetisuri cu moto gp, nu urmaresc asa ceva. imi plac discutiile despre moto, dar n-am rabdare sa stau sa aprofundez problema teoretishen (ce modele, din ce an, specificatii tehnice bla bla bla). ma intereseaza doar mersul in sine in general si cel off-road in special. pam pam.
  20. asta daca mergi cu ea pe platforma pana acolo, poate. dar cum nu toata lumea poseda asa ceva....ce te faci? jucaria este interesanta, dar mi se pare foarte scumpa ca pret, mai ales comparativ cu probleme care pot interveni.
  21. pentru ca pe mine, spre exemplu, nu m-a intrebat nimeni la nastere de ce sex vreau sa fiu, si uite asa m-am trezit fata.
×
×
  • Creează nouă...