Sari la conținut

Pizzi

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pizzi

  1. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    Mie, sincer, imi place foarte mult modelul. Multumesc frumos pentru aprecieri. Numai bine :*
  2. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    Modelul ales de Robert (proprietarul) pentru Hayabusa a fost casca Shoei Diabolic Revelation (heaven and hell). Casca o poti vedea in prima poza. Not taken (the offence). Orice opinie este binevenita.
  3. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    Ceva nou. Hayabusa aerografiata de mine. Pentru comenzi: yahoo messenger id: diavol_dracu
  4. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    Salut. Sunt Pizzi. Aerografiez de cativa ani buni. O sa va prezint cateva din multele lucrari facute de mine. Pentru comenzi: yahoo messenger id: diavol_dracu Preturile sunt convenabile, timpul de executie fiind foarte scurt. Va astept.
  5. Pizzi

    Dilema...

    Varianta 2.... vopsea neagra + aerograf. eu sunt din bucuresti daca esti interesata.
  6. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    O intrebare destul de stupida la prima vedere, dar pe mine ma macina. Voi ce folositi pentru detaliile foarte foarte fine. Tot aerograful? Sau pensula?
  7. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    Nu era doar o remarca. Oricum "my bad" - m-am uitat mai bine si am vazut ca tot el a postat acolo. Skull, te rog sa accepti scuzele mele. Kiar imi place capota asta si am vazut-o mai demult pe airbrush.com. Mi s-a parut aiurea ca altcineva sa-si asume creditele pentru mulnca altora. Nu e cazul de data asta. Bravo, bravo, bravo pt desen.
  8. Pizzi

    CUSTOM PAINTING

    Nda...nu prea cred ca ai facut tu capota asta. E facuta de cineva, mai demult si este postata pe airbrush.com. nu ar trebui sa iei lucrarile altora si sa te "lauzi" cu ele. incearca sa postezi lucrarile tale. Mai jos una din lucrarile mele. O casca model "Skull Helmet". O sa revin cu mai multe poze. Airbrush profesional - Comenzi la: 0726.140.559; email: diavol_dracu@yahoo.com; id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti
×
×
  • Creează nouă...