Sari la conținut

Hole

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.timisoarabikers.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    YZF R6
  • Numar Moto
    B - 37 -
  • Club
    Timisoara Bikers

Hole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sincer, in acest moment accidentul nici nu mai conteaza. din punctul meu de vedere riderul e vinovat pt ca avea permisul suspendat... insanatosire grabnica si la externare 10 gr de minte in plus..... in alta ordine de idei, constat cu tristete ca nu este deloc gresit modul in care suntem catalogati noi motociclistii de catre restul lumii... ca o haita de tembeli care nu se supun nici unei reguli/legi... nu ati observat ca in cele mai multe accidente din acest an au fost implicati viteji fara permis sau cu permisul suspendat? voi, prietenii lui care ii luati apararea mai ceva ca la Marasesti, l-ati sfatuit vreodata ca nu e bine ce face (mai ales ca nu era la prima abatere de genul asta)? daca da, tot respectul, intradevar sunteti prieteni.... daca nu, ciocu' mic si joc de glezne... ramaneti putzoi moto-tastisti si gata.... si o ultima completare (la ceea ce a zis cineva mai sus): DA, daca sotia sau fetita mea patesc ceva din cauza unui dobitoc de genul asta, ii mai dau si eu o casca in gura si un sut in c...ie. si asta doar asa de inceput...
  2. Salut, stie cineva ceva de accidentul de ieri de pe centura aproape de Autoklass Chitila? Ieri in jur de ora 16 am trecut pe acolo - un caine rupt in 2 bucati, sange intins pe vreo 50 m, motorul (parea un R6 2004) pe partea stanga drumului cu botul indreptat spre Chitila. Riderul nicaieri, doar 2 militieni si o duba. Motorul nu parea foarte sifonat. Sanatate multa riderului!
  3. Hole

    Accident in Timis

    Absolut de acord!!! Si daca pot sa o faca si mai repede, forte bine.
  4. Sanatate maxima! Sa auzim de bine!
  5. Hole

    Am Patit-o Si Eu

    de juma de ora rad cu lacrimi....nevasta-mea se cruceste.... prietene, esti distrus... du-te de te culca, bea o bere, etc nu-i asa ca te intrebi destul de des "Ce caut eu in viata mea"?
  6. Nu imi vine sa cred.... Sincere condoleante... Nu o sa te uit...
  7. Amice, iti doresc sa ajungi tata... Sper sa intelegi de ce...
  8. Hole

    Accident Grav Constanta!

    On topic: Condoleante familiilor indoliate. Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace! Off topic: Rog Adminul sa gaseasca o metoda de a ne scapa de limbajul asta de Mirc. M-am umplut de spume. In plus m-am plictisit de putoii mircari cu veleitati de piloti MotoGP. Invatati odata sa scrieti romaneste si apoi postati-va parerile de "specialisti"!
  9. Situatia este spre bine. Este stabilizat, mananca, ne recunoaste, raspunde la intrebari. Si cam atat pentru moment...
  10. Pentru a nu se mai face presupuneri: accidentul a avut loc pe la 7.40. In rest, "silenzio stampa" pentru ca se abereaza prea mult. O seara buna tuturor si rugati-va pentru Bogdan!
  11. Va rog nu va mai certati cine are dreptate... Acum o ora am ajuns acasa de la spital... Este inca in coma. Si nici stabilizat nu este. Doar un pic mai bine decat la pranz. Un pic.
  12. V-am mai rugat odata: nu mai aberati. Nu a murit nimeni! Intradevar, Bogdan este in stare grava, inca nu s-a reusit stabilizarea lui. Asa cum v-am promis, in momentul in care voi avea vesti va voi tine la curent.
×
×
  • Creează nouă...