Sari la conținut

Hole

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hole

  1. sincer, in acest moment accidentul nici nu mai conteaza. din punctul meu de vedere riderul e vinovat pt ca avea permisul suspendat... insanatosire grabnica si la externare 10 gr de minte in plus..... in alta ordine de idei, constat cu tristete ca nu este deloc gresit modul in care suntem catalogati noi motociclistii de catre restul lumii... ca o haita de tembeli care nu se supun nici unei reguli/legi... nu ati observat ca in cele mai multe accidente din acest an au fost implicati viteji fara permis sau cu permisul suspendat? voi, prietenii lui care ii luati apararea mai ceva ca la Marasesti, l-ati sfatuit vreodata ca nu e bine ce face (mai ales ca nu era la prima abatere de genul asta)? daca da, tot respectul, intradevar sunteti prieteni.... daca nu, ciocu' mic si joc de glezne... ramaneti putzoi moto-tastisti si gata.... si o ultima completare (la ceea ce a zis cineva mai sus): DA, daca sotia sau fetita mea patesc ceva din cauza unui dobitoc de genul asta, ii mai dau si eu o casca in gura si un sut in c...ie. si asta doar asa de inceput...
  2. Salut, stie cineva ceva de accidentul de ieri de pe centura aproape de Autoklass Chitila? Ieri in jur de ora 16 am trecut pe acolo - un caine rupt in 2 bucati, sange intins pe vreo 50 m, motorul (parea un R6 2004) pe partea stanga drumului cu botul indreptat spre Chitila. Riderul nicaieri, doar 2 militieni si o duba. Motorul nu parea foarte sifonat. Sanatate multa riderului!
  3. Hole

    Accident in Timis

    Absolut de acord!!! Si daca pot sa o faca si mai repede, forte bine.
  4. Sanatate maxima! Sa auzim de bine!
  5. Hole

    Am Patit-o Si Eu

    de juma de ora rad cu lacrimi....nevasta-mea se cruceste.... prietene, esti distrus... du-te de te culca, bea o bere, etc nu-i asa ca te intrebi destul de des "Ce caut eu in viata mea"?
  6. Nu imi vine sa cred.... Sincere condoleante... Nu o sa te uit...
  7. Amice, iti doresc sa ajungi tata... Sper sa intelegi de ce...
  8. Hole

    Accident Grav Constanta!

    On topic: Condoleante familiilor indoliate. Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace! Off topic: Rog Adminul sa gaseasca o metoda de a ne scapa de limbajul asta de Mirc. M-am umplut de spume. In plus m-am plictisit de putoii mircari cu veleitati de piloti MotoGP. Invatati odata sa scrieti romaneste si apoi postati-va parerile de "specialisti"!
  9. Situatia este spre bine. Este stabilizat, mananca, ne recunoaste, raspunde la intrebari. Si cam atat pentru moment...
  10. Pentru a nu se mai face presupuneri: accidentul a avut loc pe la 7.40. In rest, "silenzio stampa" pentru ca se abereaza prea mult. O seara buna tuturor si rugati-va pentru Bogdan!
  11. Va rog nu va mai certati cine are dreptate... Acum o ora am ajuns acasa de la spital... Este inca in coma. Si nici stabilizat nu este. Doar un pic mai bine decat la pranz. Un pic.
  12. V-am mai rugat odata: nu mai aberati. Nu a murit nimeni! Intradevar, Bogdan este in stare grava, inca nu s-a reusit stabilizarea lui. Asa cum v-am promis, in momentul in care voi avea vesti va voi tine la curent.
  13. In primul rand ...Sanatate multa Bogdan... Salutare tuturor.... Ma numesc tot Bogdan si sunt unul dintre prietenii buni ai lui Bogdan. Am fost colegi de serviciu, suntem vecini. Ca sa intelegeti mai bine, foarte mult din ceea ce stiu pe motor, stiu de la el. Si de aceea il iubesc si il voi iubi. Am o mare rugaminte: nu va mai dati cu presupusul ce se putea face sau ce se poate face. Pana la stabilizarea lui transferul iese din discutie. Atata timp cat acolo la Ploiesti exista aparatura necesara stabilizarii lui, nimeni nu va fi de acord cu transferul. In acest moment riscurile unui transfer sunt enorme (repet, nu mai faceti presupuneri eronate - chiar vorbesc in cunostinta de cauza). Credeti-ne ca in momentul de fata, toti prietenii lui cautam solutia optima si asteptam verdictul medicilor privind stabilizarea lui pentru a-l putea transfera la Bucuresti. In functie de care parte este cel mai grav afectata (cap sau interne) se va lua decizia de localizare a transferului (Spitalul nr. 9 - pentru neurochirurgie si Floreasca sau Universitar - pentru interne). Cat despre acceptul pentru transferul lui Bogdan, nimeni de pe acest forum nu il poate da. Numai familia. Asa ca va rog lasati vaicarelile gen "hai sa facem, hai sa dregem, hai sa dam noi telefoane ca sa il transferam". Chiar nu ajuta la nimic. Va promit sa va tin la curent cand avem noutati. O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine! Bogdan
  14. OFF TOPIC Pentru cine nu il cunoaste pe Zahei, consultati dictionarul moto (daca o exista vreunul). Apoi stam de vorba. In rest, sanatate multa ca fierul se repara. Salutari maxime!
×
×
  • Creează nouă...