Sari la conținut

milica

Membru
  • Număr conținut

    462
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2006
  • Club
    SEAWOLVES M.C.

milica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Folk ul de aseara a fost anulat din cauza faptului ca ploaia ne a distrus mixerul si boxele. La ora 2 noapte nu am avut alta solutie. Intre timp, azi s a remediat problema si va asteptam. Asa cum sunteti obisnuiti , va incepe in jur de ora 1 si se va termina cand iese soarele din apa.
  2. A fost o petrecere ca pe vremuri. O haiduceasca Felicitari Nicu si sotiei tale pt ceea ce faceti. Respect din partea SEAWOLVES M.C !
  3. Felicitari pentru parada ! Felicitari pentru organizare! Felicitari pentru show ! Felicitari pentru TOT! Respect ! SEAWOLVES M.C.
  4. Acum ca ne-am revenit cu somnul, va multumim pentru onoarea pe care ne-ati facut-o de a participa la Seawolves Bike Fest VI. Speram ca v-ati simtit bine si ca am fost la nivelul asteptarilor voatre. Cu atat mai mult avem respect pentru cei care au condus pe ploaie, doar ca sa ne fie alaturi. VA MULTUMIM SI VA RESPECTAM ! Dorim totodata sa facem cateva precizari, zicem noi necesare, astfel: contractul de inchiriere al campingului a fost incheiat in urma cu 5 luni. Acum aproximativ 2 saptamani am fost anuntati de propietar ca urmeaza lucrari de pietruire. Cu 2 zile inainte de fest a fost adusa piatra si asfaltat drumul. Am fost pusi in fata faptului implinit. Urmeaza ca in respectiva locatie sa se inalte 4 blocuri falnice de P+9. Chiar si asa ne cerem scuze pentru disconfortul creat de pietre. Romul de la intrare a fost in cantitate de 20 de sticle. La un moment dat s-a terminat Am avut un numar de 200 role de hartie igienica si sapunuri care au disparut in prima zi a festului. In pretul biletului de 30 de lei au intrat: 8 trupe, 2 showuri de striptease, 2 cantari folk, artificii (10 minute), premii, concursuri, campare, 4 posturi de paza non-stop, vitel de 230 kg la protap ( 500 de portii; Gatitul lui a durat 8 ore in conditiile in care in tot acest timp un omulet a invartit manual non-stop la el). Noi consideram ca este un pret decent pentru ceea ce v-am oferit. Luati in considerare ca in Mamaia o pizza este in jur de 20 de lei si o bere 8-9 lei. Linia de autoservire nu are legatura cu Festul, pentru ca e detinuta de propietarul campingului si am avut interzis la desfacerea mancarii. Cu mari eforturi am obtinut aprobare pentru vitel Tocmai pentru a va simti confortabil nu a fost nici o interdictie de a patrunde in camping cu cata mancare si bautura ati putut duce. Insignele au lipsit motivat de faptul ca la editiile precedente nu s-au solicitat. Anul acesta doar 3-4 persoane au intrebat. Inchiriatul de umbrele si sezlonguri pe plaja costa in jur de 40 de lei / buc Acestea fiind spuse, sa ne vedem sanatosi prin tara la intruniri si va asiguram de tot respectul nostru. Emil Vicepresedinte SEAWOLVES M.C.
  5. Nu e nevoie sa luati hartie igienica. Am adus 200 de role si sapunuri pt fiecare ghiuveta. Depinde de participanti daca dispar sau nu. Asfalt uscat si va asteptam
  6. e trecuta pe site, e trecuta si in programul pe care o sa-l primiti la poarta, o sa fie anuntata si in camping, plus ca o sa fie o galagie imensa. nu ai cum sa o ratezi. ne vedem in camping cu respect
  7. Este al 4 lea sens giratoriu din mamaia sau chiar inainte de barierele de iesire din mamaia. Nu ai cum sa ratezi
  8. Felicitari Free Riders pentru organizare si pentru reusita evenimentului. Foarte frumoasa parada si foarte organizata. Multumim pentru invitatie SEAWOLVES M.C.
  9. Felicitari baieti pt intrunirea impecabila . Nici nu avea cum sa iasa altfel cand esti inconjurat numai de prieteni si atmosfera buna. Pe subiectul asta ne vedem la anul
  10. Daca nu gasesc palinca si eu ma enervez !
×
×
  • Creează nouă...