Sari la conținut

pinionunebun

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Franta
  • Motocicleta
    11RW, R12

pinionunebun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Parea mea e ca accidentu' din filmulet s-a produs din cauza condusului (prea) preventiv si din cauza adaptarii vitezei la conditiile de trafic. Sa ma explic. Tipul ajunge furios printre masini la stop si in loc sa treaca printre ele(claxonand sau lovind cu mana jeepu') isi zice sa stea linistit. Cauta cu privirea o solutie cumsecade dar nu o gaseste - conduce preventiv. Apoi in loc sa plece ca un nebun de la stop(cum a si venit) o ia normal adaptand viteza la conditiile de trafic. Nu-l deranjeaza faptul ca un jeep il lasa in urma plecand de la stop - el e prudent. Apoi in loc sa lase jeepul sa de paseasca masina din fata lui motociclistu' nostru accelereaza incapatanat pe banda a doua nelasandu-l pe acesta sa faca depasirea. Motociclistul e vinovat pt ca a accelerat in timp ce jeepul efectua o depasire regulamentara. Am iesit de mult..
  2. Cateva lucruri incep sa-mi sara in ochi in ce priveste forumul asta. Unu' la mana se aplica cenzura - primele raspunsuri din discutia asta au fost sterse. E credeam ca dreptul de exprimare e garantat de constututie, binenteles in anumite limite. Daca un tip agonizeaza in spital in timp ce altii povestesc nefericirea lui(FARA ACORDUL SAU INSTINTAREA ACESTUIA), iar altii ii calculeaza viteza si partea lui de vinovatie si altii ii fac morala de doi bani fara sa-l cunoasca: ASTA E. Avem dreptul sa o facem, insa eu mai zic inca o data si sper ca nu o sa mai fie sters: T I G A N I EEEEE!!!!!! Si am observat ca unii gandesc ceva de genul: daca conduc preventiv, respect limitarile de viteza, adaptez viteza la conditiile de drum, is atent si etc nu o sa am accident sau in orice caz riscul e foarte mic. Ce prostie. Eu cred ca majoritatea motociclistilor nu-s sinucigasi si ca daca vad un pericol se feresc. Ce nu au inteles unii e ca accidentul e accident si ca bineinteles putea fi evitat. Insa suntem oameni .. cu mai putina sau mai multa minte sau sansa. Si vorba aia: "dupa razboi ..." As fi vrut eu sa-i vad cum reactionau in fata unui accident iminent. Au avut un accident sau nici unul insa au evitat cateva si apoi vin din pozitia lor inalta sa ne dea lectii.
  3. A, eu nu zic ca nu o sa mai urc pe motor ci ca nu deocamdata. Ma gandesc sa o repar pt circuit. In plus o sa fie o procedura judiciara cu asigurarile in cazul meu ce o sa dureze poate ani. Recuperaea e lejera deocamdata, is chiar nerabdator. Totul depinde de cum am sa ma simpt odata pe picioare. Va tin la 220..
  4. Poi mai am inca o motocicleta la fel acasa, insa demontata. Daca as fi in forma dupa o zi de lucru ar circula. Insa eu am sa le pun pe amandoua intr-o remorca si am sa le duc la un prieten ca sa nu ma ispiteasca. O sa vedem mai tarziu. Acum invat sa merg si apoi ma ocup de familie, iar apoi tre' sa reiau lucrul. Insa ce as face o tura! Acceleratiile alea.. Azi ma simpt foarte bine. Nu mai am dureri aproape de loc, ma misc mai bine in pat si ma pun pe scaun usor. Am sa pun niste poze mai de doamne ajuta in curand. In spital mai stau in functie de recuperare. Inca cel putin cateva saptamani, dar in week end o sa merg acasa! Mancarea - cum am mai zis - e nasoala. E ca aia congelata. I-mi aduc de acasa sau cumparata. M-am cantarit: 60 de kg fata de 74 inainte de accident pt 1metru' 80. Va multumesc pt incurajari.
  5. Mersi zar916 pt efortul de a citi cele daua topicuri. In timp ce eu caut pe net despre protezele de sold alti i-mi cauta greseli de limba. O sa-mi zice-ti ca asa e in Ro - io va zic doar ca totul depinde din ce banda de motociclisti faci parte. In Ro mai trebuie niste ani buni ca sa se aseze treburile cu motociclistii. Multi i-si cumpara un motor cum si-ar lua un tricou - e fain vara. Cond o sa se puna politia pe motociclisti, cand examenul de permis o sa fie serios si scump, cand asigurarile o sa fie scumpe si in functie de putere si accidente, cand n-o sa mai fie puncte pe permis si cand spaga nu o sa mai mearga o sa vedem atunci care motociclisti au sa mai ramana(ca sa vina pe forumuri). Iara tu Belbody esti mai idiot ca frate' t'u Scorelly.
  6. Domnu' belbody .... ma abtin. Mesaj completat 11R forever! :ico_yeah4: Daca sti franceza uite un forum cere i-ti poate fi de folos airhuile.com
  7. Deacord cu tine ca is mana in mana cu statul care le legifereaza si ca sunt multe abuzuri. Insa daca tipului care a facut o fapta grava i se da o penalizare de 80% de exemplu (luata in considerare de toate firmele de asigurare din tara) o sa fie obligat sa plateasca aia 2000 de euro ca sa poata circula. Si invers daca 2 ani nu ai avut accident o sa ai un bonus de 55% de exemplu si o sa platesti de doua ori mai putin ca acum 2 ani. Am fost inteles?
  8. Tipul cu masina in strainatate nu si-ar mai gasi firma de asigurare dupa un asemenea accident. Daca ar gasi una ar plati ceva de genul 2000 E pe an timp de trei ani pt un Clio. Tarifele "mici" si lipsa de penalizari tarifare severe in caz de accident le da frau liber acestor parveniti. Au sa se puna la zi firmele de assigurare din Ro - nu de alta da' au bani de castigat(alti mafioti). Si o sa inceapa lumea sa-si ia masini mici Condoleante famliilor!
  9. Nu, n-am vazut decat stele. Da' pana vine ambulanta ai timp sa te gandesti la toate.. ca dupa aia s-a rupt filmul ca la betie.
  10. Nu vreau sa mai lungesc discutia asta ca vad ca pe aici se intampla lucruri chiar grave ci doar sa multumesc celor ce mi-au scris (inafara de ‘’ limbisti’’) si sa va zic ca le-am povestit si celor de pe forumul francez ce mi s-a intamplat. http://forum.airhuile.com/viewtopic.php?f=...p;sk=t&sd=a Drum bun la toti.
  11. Ce absurditate! Cum o sa accepte familia o astfel de moarte? Mi se opresc gandurile in loc. In monente de acestea vrei ca Dumnezeu sa existe. Condoleante familiei..
  12. Ba mucosule tu pana cand o sa-mi strici toata discutia?
  13. Insfarsit discutia asta incepe sa ia sa o intorsatura ce-mi place - macar acum spre sfarsit. ZLI si DAN aveti dreptate. Mai bine sa ai oasele rupte in Fr decat in Ro(nu ca nu ar fi medici buni), dar aici au mijloace materiale cat de cat. In schimb mancarea m-a traumatizat. Acum i-mi aduc de acasa sau cumparata. Nu mai am nervi sa ma fortez - mi-au ajuns doua luni. Ca asta ce mi-o dau e ca aia congelata. Nu e facuta in spital ci vine gata preparata si aici o incalzesc. Mo’sieur Tsunami laisse tomber l’ branleur. Mersi de incurajari si va doresc ca muma’ aici sa nu deschideti o discutie. E important sa am niste pareri exterioare (chiar daca nu-mi plac). Revi la realitate - masori mai bine ce se intampla. Ca anturajul nu prea are curaj sa te certe, mai ales acum. Inafara de nevasta - e din Bretagne. Poate sambata o sa o petrec acasa si am sa revin seara. Am intrebat daca pot si astept confirmarea. Da, Bogdan e motorul meu dupa accident ( ce impingea!). Poate ca socul a fost la o suta la ora si am franat mai mult decat am acum impresia. Am lovit un vechi Peugeot 309 - am acceasi masina acasa
  14. Cate discutii pt un caz atat de clar. Ca l-o vazut , ca nu l-o vazut. Poi da-i obligatia lui cand iese : SA VADA daca nu sa steie in banca lui. Bine ca tipul nu s-a tirat lasandu-te pe jos. Sigur s-a gandit la asta de aia trebuie facuta dreptate.
×
×
  • Creează nouă...