Sari la conținut

kloud

EX+
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    xxx

kloud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Incepe anul, bine zis. Dar apropos celor care tot dau inainte cu ,, e usor sa acuzi'', chiar are rost sa va erijati in aparatorii patriei, de fiecare data cand vreun nefericit anonim face o prostie mai mare decat Casa Poporului? Care parte a problemei de fata nu poate fi inteleasa? Un motociclist, a intrat intr-o persoana care mergea regulamentar pe moped, rezultand moartea celui de pe moped si accidentarea unui copil. Daca era un sofer care intra in mopedist, ii mai luati apararea? Cum ar fi cazul sa il numim pe motociclistul in cauza, erou, idiot sau nefericit? Sau o rezolvam romaneste: ,, pu....a mea, s-a-ntamplat, acu ce vina are ala cu motorul?'' Pai are oameni buni, ca daca nu iesea pe strada cu motorul, traia un om in plus. Problema o pun principial, nu ma intereseaza ca apar alte date sau ca s-a intamplat altfel si au descoperit prietenii motociclistului ca e de vina asfaltul, motocicleta, vizibilitate, basescu sau becali. Condoleante familiei decedatului.
  2. Daca tu ai impresia ca la Cheia conteaza caii, inseamna ca ajungi foarte rar pe acolo....
  3. motor usor+ cai multi(pt un incepator)+ rider usor+ rider incepator+ cauciuc tocit+ oarecare lipsa de experienta.... Un cumul nefericit, care se insumeaza mai departe cu norocul fiecaruia. Nu cred ca baiatul are vreo vina, dumnezeu sa il ierte. Mi-am pus 180 pe spate la F3. Toti prietenii mi-au sarit in cap , ca nu o sa ma mai pot apleca la fel de mult, ca o sa derapeze, bla bla bla. Nu m-a interesat. Dar cand m-am suit pe motor, imi veneau in cap toatechestiile auzite, asa ca am mers circumspect, pana m-am obisnuit. Acum am uitat ca il am. Daca nu imi spunea nimeni nimic si nu citeam nimic nicaieri, sunt convins ca in primul viraj pe la Cheia, raschetam asfaltul(valabil pentru cazul particular eu+motorul meu+plus"stilul meu de mers"). Ganditi-va in ce situatie se afla un incepator pe Super-Sport. RIP inca odata si sincer, pentru noi ceilalti, cand dam un sfat, sa ne gandim de 2 ori, iar cand avem un sfat de dat, sa il dam.
  4. RIP.... Ar trebui sa cascam ochii mai bine cand postam pe topicuri gen " ce motor ar trebui sa imi iau ca incepator" (nu sustin ca e cazul baiatului ce a murit, ca nu il cunosc); sper sa citeasca RIP-URILE si cei care spun ca "poti sa mergi incet si cu motor de 100la puterea xx cai". condoleante familiei si prietenilor.
  5. Vrei sa citesti despre Brasov? Ia-ti un pliant, gasesti in fata la ARO.. Nu ti-a placut la Ploiesti? Nu mai veni la anul. Neuron unic? Pariez ca esti "blonda". PS: Asta nu e forum "7 seri" . Este un forum cu si despre motociclisti, nu Brasov, Ploiesti etc. Aici toata lumea isi expune parerea, toti se cearta(fara sa iti ceara tie voie) cat au chef si se impaca la Brasov, Ploiesti, etc., la o bere, un mic, o meduza, un melc....dupa preferinte. Asa ca, " prety please, with sugar on top", F...CK OFF. ( SUNT TOT DIN PLOIESTI, AM UN NEURON, SI TRAG DE EL CAT POT, PANA IMI IAU ALTUL)
  6. Orice tema ar avea topicul, tot timpul ajungem la refulari, de genul ,,aia care nu stiu ce fac in trafic, aia care merg cu nu stiu ce viteze, aia care poarta echipament, aia care merg in tricou, bla bla bla bla''. E cald afara, dar e cald pentru toti. Chiar trebuie Jihad din orice? E valabil si pentru aia de au 2 posturi si deja au teorii, rezolvari, solutii la orice. Cred ca in curand o sa intru pe forumul asta doar de distractie, sa vad cine cu cine se mai cearta: OTV cu BMW, CBR cu VFR, PNL cu OSB... Insanatosire grabnica omului in cauza, ca de la el a plecat....
  7. In prima benzinarie de pe centura, cum vii dinspre mare, alimentam. Mercedes enorm, 2 ciori. Ua din ele: Baiatu', ma plimbi si pe mine cu motoru'? Nu frate, ca am bagaje si sunt obosit, ma duc acasa.Data viitoare iti iau motorul, sa moara mama...M-am facut ca ploua, au plecat, am prevazut ca daca merg dupa ei imediat(mergeau in aceeasi directie), e imposibil sa nu fie creativi, asa ca i-am lasat sa se duca, am plecat dupa 5 min. Nu sunt usor de speriat, dau bine cu pumn, picior, cot, caramida, box, ciob si orice altceva se poate folosi in acest scop; dar ce te faci cand unuia i se nazare sa vada daca te poate scoate de pe sosea? Dai cu piciorul in oglinda, ii dai gaz si in urmatorul viraj iesi de pe sosea din cauza gropilor, sau inchipuiti-va alte scenarii, care te pot impiedica sa inaintezi, iar respectivul cu oglinda ranita, iti sta in spate. Si te afli si pe centura sau mai stie naiba pe unde, ca sa suni un prieten trebuie sa te opresti(suntem destui de putini posesorii de minuni ale telecomunicatiei - de , mai bine dai bani pe un cauciuc, un kit de lant etc). De aceea, solutia cu reclamatul la 112, ar fi cea mai sigura(desi cred ca e un fel de frectie la piciorul de lemn)... Oricum, ar trebui sa recunoastem, ca totusi traficul, din pdv al participarii si implicarii si din partea noastra si a soferilor, s-a mai civilizat, cat de cat. Anul asta, mi s-a dat prioritate, mi s-a facut loc sa trec in coloana etc. Nu cred ca sunt eu un caz aparte. Dobitoci sunt in continuare pe sosele, dar daca am fi putin mai prevazatori, chiar daca asta presupune sa lasam de la noi atunci cand avem dreptate, poate ca s-ar injumatati accidentele cu implicare moto. Pana la urma, cineva zicea pe un alt thread, e o loterie care o pierzi o singura data, iar miza e foarte mare. E valabil si pt. cei care merg fara echipament, care se cred ghostrideri, care isi iau motoare de 1000cc dupa 1 sapt de carnet, care se cred zmei pt ca motorul lor are 150 de cai, sau care isi in chipuie ca de pe vulcan 400 nu poti sa iti rupi gatul daca pici in cap. Daca nu esti "responsabil" fata de tine, nu esti nici fata de ceilalti, daca nu esti responsabil fata de ceilalti, te astepti ca ei sa fie fata de tine?
  8. thomas a zis bine: ruleta asta se pierde odata. alegerea e a voastra, aia care sunteti de acord sa renuntati la echipamente, casti, etc.(" ca , de, toti am mers candva fara..."). Donati sange omului, care stunteti pe aproape si vreti, ca e de-al nostru, iar comentariile stupide puteti sa le postati si fara a jigni pe ceilalti, care au pareri diferite. pt amatorii de "dat fara casca": alergati fratilor pe trotuar, si aruncati-va in cap, cu elan. daca scapati, incercati si de pe motor, poate va atingeti scopul.
  9. kloud

    Dl. Lazarescu Traieste

    Smokey, insanatosire grabnica! Foarte bine scris, poate fi publicat oriunde postul, fara nici o rusine. Chiar ar trebui sa incerci. Pe mine ai reusit sa ma faci sa vad tot ce ti s-a intimplat . Insanatosire grabnica inca odata!
  10. kloud

    1 Mai

    Stimpy, plz, daca ai adresa si nr. tel ale lui martin, le-as vrea si eu, a fost SUPER BAIAT si merita toata stima noastra.(sunt cbr f3 negru). De fapt, mai vorbim pe la Ploiesti, cand mai ajungi. Oricum, am fost placut impresionat de Bulgaria, chiar daca nu am vazut foarte multe si ne-am grabit spre haosul din Vama. Pai, ar fi cazul sa ne gandim la urmatoarea iesire de anvergura?(o Grecie, un Brno? )
  11. bine ca nu ai patit nimic. orice sfat e de prisos...ceasul rau, pisica 13 si matizul negru... mai bine ia-o invers: ai scapat usor, motorul sper ca e ok. ochii mari si mergem inainte, nu cedam. WHAT DOESN'T KILL ME MAKES ME STRONGER.
  12. primul meu motor, a fost ss 750.MI-a placut f. mult. Acum am F3, care imi place si mai mult. Diferentele, sunt destule. Ciclistica, F-ul e mai jos, pozitie mai relaxata(de, e turing), greutate pare mai mica (din cauza centrului de g mai coborat),desi au amindoua 183-185kg. Acceleratia e mai mare, la F,raportul putere greutate fiind mai bun;la fel si viteza maxima am mers cu ea 240 si mai avea gaz destul, in timp ce SS claca la 180, si tragea sa moara pina la 200, unde murea. Amindoua stau bine pe viraje, frineaza bine (conditii de strada, nu am mers pe circuit). Minusuri la SS: in trafic aglomerat, mori cu zile, in coloana, din cauza pozitiei, motorul se incinge mai repede. Consumul mai mic la SS, ar fi plus(e in jur de 5-injectie, iar F-ul ia undeva de la 6-6.5 in sus-carburatie). Daca as fi pus sa aleg acum, categoric F3(stiu ca e sport turing, dar turingul reise din pozitie si forma, parerea mea).
  13. scuze , nu am realizat. oricum, ducati 750 ss si cbr f3, nu sunt similare in nici un fel(stiu ca f3 e mai turing). (sper ca n-am lovit bara din nou).
  14. E doar o remarca: Nu inteleg de ce, toata lumea raporteaza puterea unui motor(implicit gradul de pericol) in centimetri cubi(CC), cind ea se calculeaza in raport cai/greutate. SV 650, cbr 600, cb750, ninja 636, virago 535, cb500(le amestec intentionat, pt a sublinia ce vreau sa spun) sunt total diferite, desi sunt relativ apropiate ca cc si sunt convins ca mai sunt citeva zeci de modele, care au capacitate apropiata. Diferentele vin din constructie, ciclistica, putere greutate etc, nu din CAPACITATE. Nu dati cu pietre(poate nu am formulat bine), e doar o remarca.
×
×
  • Creează nouă...