Jump to content

natunael

INACTIV
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About natunael

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  arad
 • Carnet moto din
  1900
 • Motocicleta
  suzuki tl 1000 r. gsx 1300 r hayabusa
 • Numar Moto
  ar 90 cbs si ar 79 meo

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  honda mtx 80.suzuki rg 125.kawasaki 600 gpz.zxr 750.
 1. Daca a-ti cumparat piese sau accesorii moto ,de care a-ti fost dezamagiti sau super multumiti spuneti aici si altora !!!!!!!!!!!!!!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Va rog sa scrieti numele producatorului ,tipul produsului , pretul produsului si cel mai important de unde l-ati cumparat !!!!!!!!!!!!!!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Rog doar experiente personale nu ce a-ti auzit din stanga si dreapta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesaj completat -Una din marele mele dezamagiri m-a costat 195 EURO si sunt 2 cauciucuri CONTINENTAL ROAD ATAK ,cumparate din Ungaria ,Debrecin firma R17 . Am montat cauciucurile pe un GSX 1300 R si au rezistat aprox 7000 Km dupa care toata motocicleta a inceput sa vibreze si nu am stiut cauza pina nu am dejantat cauciucul fata si am observat ca are o crapatura in interior pe latime !!!!!!! Sa mai spuna cineva ca lucrul nemtesc e de calitate superioara !!!!!!! E acelasi rahat ca ori care altul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Costum din piele marca IXS nota 10 foarte rezistent la frecusul asfaltului !!!!!!!!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 2. NEDUMERIRE -In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu ,dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori ,ca pina la urma sa se indragosteasca de fica mea vitrega ,cu care in cele din urma sa se casatoreasca fara a-mi cere consimtamintul. Deci fiica mea vitreca mi-a devenit mama vitrega ,iar tatal meu a devenit ginerele meu.Sotia tatalui meu ,adica fiica mea vitrega ,care in acelasi timp este mamea mea vitrega ,a nascut un baiat ,care este nepotul meu ,fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege,dar acest baiat este si fratele meu . In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica deoarece este mama sotiei tatalui meu ,iar eu sunt nepotul sotiei mele . Nu mult mai tirziu ,sotia mea a nascut un baiat ,care a devenit cumnat cu tatal meu ,fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu . Copilul meu este fratele mamei mele vitrege ,iar prin mama mea vitrega ,sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu . Avind in vedere cele de mai sus intreb :daca copilul meu ,care in aceelasi timp este unchiul meu ,cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega are drept la alocatia de stat ptr copii ???
 3. Un domn respectabil merge la un salon de tatuaje! Buna ziua am venit si eu la dumneavoastra sa i_mi tatuati un ferarri pe p.e.n.i.s !! Se poate ??? SIgur ca da dar daca va tatuez dumneavoastra un ferarri sa o aduceti si pe doamna sa ii tatuez un garaj acolo jos sa spuneti si dumneavoastra ca mergeti sa parcati ferarri_ul !!!! Pai da dar vedeti dumneavoastra ca aici e o mica problema ca eu sunt homosexual !!!!!! Nici o problema ca atunci va mai fac dumneavoastra un tatuaj gratuit !!!! va tatuez pe testicule un tractor mare !!!!! Dar ptr ce sa am eu nevoie de un tractor ???? Pai sa aiba cine sa va scoata din rahat cind o sa ramineti inpotmolit !!!!!!!!!!!
 4. .............................................................. Sa stii ca in unele parti iti dau dreptate dar in cele mai multe nu !!!!!!!!!!!!!! fara suparare !!!!!!! ex:de ce la un comerciant astepti 1luna dupa o piesa si la altul aceasi piesa ajunge in max 7 zile ,de ce gasesti cauciucuri la un comerciant mai scumpe cu 50 chiar 100de eu decit la altul ???si tot asa mai departe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci eu iti spun din privinta clientului ca unii comercianti nu isi dau nici macar cit e negru sub unghie interes sa multumeasca clientii !!!!! Si apoi cind apare cite o critica la adresa lor sar 2 metriiii de la pamint !!!!!!!! .......................................................... Sper ca pe viitor sa avem comercianti promti cu livratul de piese si tot o data clienti care sa plateasca piesele comandate ....!!!!!!!!!!!!!!!
 5. Simdata 16-05-2009 se pleaca la Maco (ungaria) ceva intrunire de motociclisti cu parada si mincare buna !!! Din cite am inteles intrarea e gratuita !! .............................................. Plecarea dimineata la ora 10 (ora romaniei)de la diplomat !!!!!!!
 6. Duminica 10-05-2009 cine vine cu motoru ???? Arad -Nadlac-Maco-Cenad-Timisoara-Arad !!!!! Cine vrea sa vina ne vedem la ora 13 la diplomat !!!!! Aprox 250-300 km
 7. Excursia de duminica 03-05-2009 a fost ok .Am fost la szeged am mincat bine si apoi cu mari probleme(dureri de burta si o stare foarte avansata de somnolenta) adica pe scurt boala porcului am pornit inapoi spre casa !!!!!! Dar toate au disparut destul de repede deoarece am facut dus inca din parcarea restaurantului !!!!! Dar una peste alta a fost ok !!!!!! ........................................... In weeeeeekendul urmator unde mergem ????????
 8. Ce ziceti de o iesire miine duminica 03-05-2009 la un guias sau o clatita in ungaria ???? Ptr cei interesati ne vedem miine la ora 12 la diplomat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa fie vreme buna !!!!
 9. Maine 22-04-09 in jur de 12 daca nu ploua dam o tura pe pista la LAS VEGAS !!!?????? .............................................................. In legatura cu iesirea de dumineca 20-04-09 am iesit pe valea muresului pina la zam si am avut parte de toate conditiile meteo !!!! Dar in principiu a fost ok si cel mai important lucru baietii cu radarele au avut liber !!!!!!!!!! ............................................................ Cine a fost in ungaria ????? cum a fost ????
 10. natunael

  I.T.P. Arad

  Eu am facut ITP la service la micalaca !!! Pret 55 ron !!!!!!!!! Daca aveti noroc si nu aveti pe nimeni in fata plecati de acolo in max 30 min !!!!
 11. .................................................................................... D-sora Teo tu gresesti cu privire la organizare !!!!!! Nu a fost nimic organizat a fost o simpla idee la care sau alaturat cei care au crezut ca pot face fata drumului si celor care au parcurs acest drum !!!!!! Dar se pare ca au venit si cei care nu au facut fata nici drumului nici grupului !!!!!! I-mi cer scuze daca iesire de dumineca nu s-a ridicat la asteptarile voastre !!!!!!!!!!! Poate pe viitor o sa se ORGANIZEZE o iesire in care toti participantii o sa stea in spatele vostru si o sa va dadaceasca sa nu va simtiti singuri si dezorientati !!!!!! .......................................... Dar se pare ca cel putin o parte din grupul de dumineca trecuta nu o sa faca acest lucru !!!!!!!!!!!! .................................. ASFALT USCAT
 12. ................................................................... Scuza-ma ca intervin domnule dar cind am plecat din Arad am satabilit ca ne oprim la ineu sa bagam benzol ...... cafea..... tigara !!!! hai sa spunem ca tu ai ratat aceasta discutie care sa reluat in ch cris cind am asteptat pe cei care au venit cu masinile !!!! .Sa zicem ca ai ratat si aceasta discutie dar au fost si motociclete care au rulat cu viteze mai inferioarea si de aceea tot sau oprit in ineu !!!!! Cit despre intoarcere nu ai dreptate nici macar 1% deoarece am stat la masa in varfuri mai bine de 2 ore timp in care toata lumea a reusit sa se usureze !!!!! Dr tu nu ai reusit nu se stie dun ce motive iar cind toata lumea a iesit afara sa plece tu ai fi avuta pretentia sa te astepte in ploaie !!!! ................................................. Cit despre afirmatiile tale despre consumul motocicletelor si despre marca acestora pe viitor te rog tine ptr tine toate comentariile !!!!!!!! ..................................................
 13. ...................................... Multumim ptr invitatie dar traseul pe care tu il propui este destul de greu ptr soferul unei motociclete de viteza sa il parcurga in 1 zi !!!! Poate daca se mai incalzeste putin ne vedem in zona !!!!! ......................................... Asfalt uscat tuturor !!!!!
 14. Plimbarea de dumineca 12-04-2009 a fost o reusita !!! Cel putin asta a fost parerea mai multor participanti ! Am avut parte de un drum aproape perfect ca si calitate a asfaltului cu mici capcane (gropi,decopertari partiale,putin noroi ,rahat de cal) un intreg buchet de adrenalina !!!!!!! Am facut si dus pe o portiune de aprox 10 km la intoarcere ! Si cel mai important lucru ce a fost remarcat de toata gasca a fost LIPSA politistilor si a radarelor !!!! In varfurile am gasit un mini restaurant unde am putut servi un suc si ceva mincare destul de ok ! Cind am mers in colo am intilnit pe toata distanta de 100 km intre ch cris si virfurile max 10 masini !!!! la intoarcere a fost putin mai aglomerat max 30 masini !!! Eu sunt de parere ca este un traseu pe care o sa mai merg de multe ori in acest sezon !!!!!! Este un traseu si de viteza deoarece are multe liinii drepte unde se pot atinge viteze de pina sau peste 300 km\h dar si un traseu cu multe curbe grele dar si altele mai line !!!!! Un traseu ptr toata lumea !!!!!!!!! Acest traseu necesita in jur de 20 l de benzina ..................................................................... Ne vedem in curind pe acest traseu !!!!!!!!! ............................................ Daca tot e ok vineri pe 17-04 sau 18 -04-2009 !!!!!!! ................................. Cine vine ??? Toata lumea e bine venita !!!!!
×
×
 • Create New...