Sari la conținut

natunael

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    arad
  • Carnet moto din
    1900
  • Motocicleta
    suzuki tl 1000 r. gsx 1300 r hayabusa
  • Numar Moto
    ar 90 cbs si ar 79 meo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda mtx 80.suzuki rg 125.kawasaki 600 gpz.zxr 750.

Vizitatori Recenți Profil

424 citiri profil

natunael's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. NEDUMERIRE -In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu ,dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori ,ca pina la urma sa se indragosteasca de fica mea vitrega ,cu care in cele din urma sa se casatoreasca fara a-mi cere consimtamintul. Deci fiica mea vitreca mi-a devenit mama vitrega ,iar tatal meu a devenit ginerele meu.Sotia tatalui meu ,adica fiica mea vitrega ,care in acelasi timp este mamea mea vitrega ,a nascut un baiat ,care este nepotul meu ,fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege,dar acest baiat este si fratele meu . In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica deoarece este mama sotiei tatalui meu ,iar eu sunt nepotul sotiei mele . Nu mult mai tirziu ,sotia mea a nascut un baiat ,care a devenit cumnat cu tatal meu ,fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu . Copilul meu este fratele mamei mele vitrege ,iar prin mama mea vitrega ,sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu . Avind in vedere cele de mai sus intreb :daca copilul meu ,care in aceelasi timp este unchiul meu ,cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega are drept la alocatia de stat ptr copii ???
  2. Simdata 16-05-2009 se pleaca la Maco (ungaria) ceva intrunire de motociclisti cu parada si mincare buna !!! Din cite am inteles intrarea e gratuita !! .............................................. Plecarea dimineata la ora 10 (ora romaniei)de la diplomat !!!!!!!
  3. Duminica 10-05-2009 cine vine cu motoru ???? Arad -Nadlac-Maco-Cenad-Timisoara-Arad !!!!! Cine vrea sa vina ne vedem la ora 13 la diplomat !!!!! Aprox 250-300 km
  4. Excursia de duminica 03-05-2009 a fost ok .Am fost la szeged am mincat bine si apoi cu mari probleme(dureri de burta si o stare foarte avansata de somnolenta) adica pe scurt boala porcului am pornit inapoi spre casa !!!!!! Dar toate au disparut destul de repede deoarece am facut dus inca din parcarea restaurantului !!!!! Dar una peste alta a fost ok !!!!!! ........................................... In weeeeeekendul urmator unde mergem ????????
  5. Ce ziceti de o iesire miine duminica 03-05-2009 la un guias sau o clatita in ungaria ???? Ptr cei interesati ne vedem miine la ora 12 la diplomat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa fie vreme buna !!!!
  6. Maine 22-04-09 in jur de 12 daca nu ploua dam o tura pe pista la LAS VEGAS !!!?????? .............................................................. In legatura cu iesirea de dumineca 20-04-09 am iesit pe valea muresului pina la zam si am avut parte de toate conditiile meteo !!!! Dar in principiu a fost ok si cel mai important lucru baietii cu radarele au avut liber !!!!!!!!!! ............................................................ Cine a fost in ungaria ????? cum a fost ????
  7. .................................................................................... D-sora Teo tu gresesti cu privire la organizare !!!!!! Nu a fost nimic organizat a fost o simpla idee la care sau alaturat cei care au crezut ca pot face fata drumului si celor care au parcurs acest drum !!!!!! Dar se pare ca au venit si cei care nu au facut fata nici drumului nici grupului !!!!!! I-mi cer scuze daca iesire de dumineca nu s-a ridicat la asteptarile voastre !!!!!!!!!!! Poate pe viitor o sa se ORGANIZEZE o iesire in care toti participantii o sa stea in spatele vostru si o sa va dadaceasca sa nu va simtiti singuri si dezorientati !!!!!! .......................................... Dar se pare ca cel putin o parte din grupul de dumineca trecuta nu o sa faca acest lucru !!!!!!!!!!!! .................................. ASFALT USCAT
  8. ................................................................... Scuza-ma ca intervin domnule dar cind am plecat din Arad am satabilit ca ne oprim la ineu sa bagam benzol ...... cafea..... tigara !!!! hai sa spunem ca tu ai ratat aceasta discutie care sa reluat in ch cris cind am asteptat pe cei care au venit cu masinile !!!! .Sa zicem ca ai ratat si aceasta discutie dar au fost si motociclete care au rulat cu viteze mai inferioarea si de aceea tot sau oprit in ineu !!!!! Cit despre intoarcere nu ai dreptate nici macar 1% deoarece am stat la masa in varfuri mai bine de 2 ore timp in care toata lumea a reusit sa se usureze !!!!! Dr tu nu ai reusit nu se stie dun ce motive iar cind toata lumea a iesit afara sa plece tu ai fi avuta pretentia sa te astepte in ploaie !!!! ................................................. Cit despre afirmatiile tale despre consumul motocicletelor si despre marca acestora pe viitor te rog tine ptr tine toate comentariile !!!!!!!! ..................................................
  9. ...................................... Multumim ptr invitatie dar traseul pe care tu il propui este destul de greu ptr soferul unei motociclete de viteza sa il parcurga in 1 zi !!!! Poate daca se mai incalzeste putin ne vedem in zona !!!!! ......................................... Asfalt uscat tuturor !!!!!
  10. Plimbarea de dumineca 12-04-2009 a fost o reusita !!! Cel putin asta a fost parerea mai multor participanti ! Am avut parte de un drum aproape perfect ca si calitate a asfaltului cu mici capcane (gropi,decopertari partiale,putin noroi ,rahat de cal) un intreg buchet de adrenalina !!!!!!! Am facut si dus pe o portiune de aprox 10 km la intoarcere ! Si cel mai important lucru ce a fost remarcat de toata gasca a fost LIPSA politistilor si a radarelor !!!! In varfurile am gasit un mini restaurant unde am putut servi un suc si ceva mincare destul de ok ! Cind am mers in colo am intilnit pe toata distanta de 100 km intre ch cris si virfurile max 10 masini !!!! la intoarcere a fost putin mai aglomerat max 30 masini !!! Eu sunt de parere ca este un traseu pe care o sa mai merg de multe ori in acest sezon !!!!!! Este un traseu si de viteza deoarece are multe liinii drepte unde se pot atinge viteze de pina sau peste 300 km\h dar si un traseu cu multe curbe grele dar si altele mai line !!!!! Un traseu ptr toata lumea !!!!!!!!! Acest traseu necesita in jur de 20 l de benzina ..................................................................... Ne vedem in curind pe acest traseu !!!!!!!!! ............................................ Daca tot e ok vineri pe 17-04 sau 18 -04-2009 !!!!!!! ................................. Cine vine ??? Toata lumea e bine venita !!!!!
  11. natunael

    Bursa locala Arad

    Vand 2 motociclete suzuki :1 hayabusa ,an 2005,19500 km :2 tl 1000 r ,an 1999 ,17000 km Ambele in stare perfecta de functionare !!!!!!
  12. Ptr cei care vor sa invirta roata dumineca 12-04-2009 eu propun un traseu de aprox 200 km pe ruta :arad-ch cris-virfurile si retur !!!! Drum bun si cu multe viraje usoare si periculoase !!! Un traseu ok ptr vitezomani !! Din cite am observat ca pe ruta aceasta nu este ploitie si nici radare !!!!! Cine vrea sa vina intilnirea la petrom micalaca linga selgros la ora 13 !!!!
  13. ................................................... Logic in 27 de zile urca 27 m !!!!!! Iar in a 28-a zi mai urca 3 m si a iesit din fintina !!!!!!!!! Am gasit aceasta intrebare pe un site !!!!! Si de atunci am o mica dilema !!!! AERUL DINTR-O ROATA cu cauciuc si cu camera IN TIMPUL MERSULUI SE INVIRTE ???
  14. ........................................ Melcul iasa din fintina in 28 de zile !!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...