Sari la conținut

radupoi

EX+
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    radupoi2003@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    IASI
  • Numar Moto
    inca nu
  • Club
    inca nu

radupoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. radupoi

    My New Bike

    Felicitari!Frumoasa!Sa ai grija de ea ca sa aiba grija de tine!
  2. radupoi

    Poze

    salut toate fetele si femeile!si respect pentru sexul frumos...
  3. radupoi

    Accident La Cluj!

    eu cred ca intr-o buna zi o sa inchida astia duminica circulatia pe unele strazi din orase ca sa poata si motociclistii sa se dea pe motor in siguranta...ca vad ca in fiecare zi mai cade cate unu'.Sanatate maxima!
  4. Trebuie dat omor in ei...Mai devreme am vazut o gagica pe motor care a cazut la o trecere de pietoni,agatata usor de un BMW.Bine ca n-a patit nimic tipa si baietii cu masina chiar am vazut ca o ajutau(verificau sa vada daca e intreaga ea si daca motoru e ok).Da' oricum mai rare cazurile astea.Oare daca nu era fata erau la fel de intelegatori?
  5. radupoi

    Viteza Ucide

    Unii mor si voua va arde de polemici...Bravo dom'le!
  6. Dumnezeu sa-l ierte! Poate invatam fiecare cate ceva din toate dramele astea...
  7. Intr-adevar,conteaza mult cum ti-e norocul...Dar e foarte important sa ai doza aia de cumpatare care iti trebuie sa asiguri "conducerea preventiva".Multi dintre noi nu isi mai aduc aminte de ea dupa ce isi iau permisu si motoru,insa daca esti destul de constient ca sunt multi idioti care au permis de conducere si ca trebuie sa te feresti de ei,eu zic ca poti trece usor de unele pericole.
  8. radupoi

    Mi-am Luat Botezu

    Eu am urmatoarea intrebare:exista oare motociclist in lumea asta care n-a cazut niciodata?... Ce tot va luati de om ca a cazut saracul?Bine ca e el ok.Motoru se face,ca de aia sunt service-uri si piese de schimb.
  9. Exista insa o exceptie:poti sa-i imprumuti motoru' aluia care vrea sa-ti imprumute femeia!
  10. Dumnezeu sa-l ierte!R.I.P!
  11. imi pare rau ca n-am ajuns...vad ca a fost o animaleala generala.Poate la anu
  12. Si,pe langa astea,sa te duci cu cineva care se pricepe...Eventual daca o iei de la cineva care aduce motoare,poti sa-l strangi un pic cu usa si sa-l pui sa-ti dea un soi de "garantie",ceva de genu' "un an sau 2500 de km"...
  13. Pacat ca nu v-ati putut bucura de tot evenimentul in liniste...Mai mare pacat ca o viata a fost curmata in felul asta!A se lua aminte,pe viitor...
×
×
  • Creează nouă...