Sari la conținut

MICHELE

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MICHELE

  1. Pe fata o cheama Ruxandra Mateescu, conducea un R6, e la Floreasca in stare critica, in coma de gradul 4 indusa, are multiple leziuni interne...Despre starea celeilalte victime nu stiu inca nimic, eu sunt plecat din Bucuresti si ceea ce stiu pana acum am aflat prin telefon de la niste prieteni comuni. Orice vina ar avea sau n-ar avea, e un OM care poate a gresit, poate nu...haideti sa incercam sa fim si noi OAMENI si sa nu mai tinem pledoarii despre cine, cum si-n ce fel conduce etc.... Weekend placut ! http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/accident-spectaculos-in-capitala-o-tanara-a-plonjat-cu-motocicleta-in-vitrina-unui-magazin-de-pe-calea-victoriei.html
  2. http://www.ziarelive.ro/stiri/motociclist-spulberat-de-un-sofer-grabit-nu-a-avut-nicio-sansa-sa-supravietuiasca-in-urma-impactului.html RIP !
  3. ...cu mentiunea ca nu asta e comunitatea moto, aici in mare parte sunt frustrati ce sufera de ei ! Iti recomand vizite cat mai rare pe acest forum...si vizite mai dese pe Amkart .
  4. "Prietene"...in primul rand e HANDICAPATA ptr. ca era la volan in luna a noua...Doi, din informatii primite de la cei din zona, cu care am discutat azi, intrucat stau foarte aproape de locul accidentului, se pare ca HANDICAPATA stationa pe dreapta si a intentionat sa intoarca, nu sa vireze stanga ! Trei...nu stiu care dintre voi mergeti in conditii de maxima vizibilitate sub 80 km/h acolo. Patru...daca voi credeti ca improscand cu noroi fiecare motociclist mort, facand pe desteptii dand povete si facand educatie moto din fata calculatorului...asa va scadea nr. accidentelor, va inselati amarnic ! Si gata iar ptr. minim 2-3 luni cu forumul asta...e pierdere de vreme si de nervi, in loc sa postati un simplu RIP de bun simt ptr. un confrate decedat, e prilej ptr. voi, atotstiutorilor, sa va umflati de ce prudenti, maturi si experimentati sunteti voi... Haidi PA!
  5. Du-te sa citesti raportul Politiei...ei au spus ca e vina handicapatei !
  6. Nu mai intru in polemici, m-am enervat destul atunci cu accidentul din Otopeni, ideea ramane, ca nu se invata motociclismul in fata monitorului, mai ales cu sfaturi si povete venind de la "motociclisti" automat neposesori de SS...Cat despre obiectivitate...Politia si presa spun ca "saraca gravida" a facut stg. fara sa se asigure, iar voi o dati cu depasire in intersectie, turometrul in rosu, viteza halucinanta, SS, R6 blestemat etc.
  7. De la accidentul din Otopeni n-am mai intrat pe forum...cred sincer ca sectiunea asta ar trebui desfiintata, nu de alta,dar nu-i posibil ca pe un forum dedicat celor ce circula pe 2 roti, la fiecare accident mortal in care e implicat un motociclist, sa vezi ca 75% din comentarii sunt impotriva lui, ca avea viteza supersonica, ca avea turometrul in grena, ca a depasit pe contrasens, ca n-avea experienta etc. Si sa mai si o plangi pe "saraca femeie gravida", care A OMARAT un om, din neatentie, nesimtire si nepasare...asta chiar e strigator la cer ! Din partea mea, sper sa avorteze, sa ramana sterila, s-o paraseasca sotul, sa innebuneasca si sa se sinucida ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei !
  8. MICHELE

    Accident Otopeni

    Invata, invata...nu pe strada sau pe circuit inveti, ci de pe net...explicand altora, in calitate de "experimentat" ca daca n-ar fi franat sau n-ar fi avut SS sau ar fi mers cu 50 km/h, corpurile lor nu erau strapunse de stalpii aia metalici... I agree !
  9. MICHELE

    Accident Otopeni

    E ultima oara cand mai postez in acest topic, nu de alta, dar e efectiv pierdere de vreme si-n plus chiar nu vreau sa intru in categoria celor care posteaza ca sa faca pe desteptii sau ca sa aiba mai multe posturi. N-as fi postat deloc sau as fi spus doar RIP, din compasiune si bun simt ptr. victime si familliile acestora, daca n-as fi citit atatea mizerii si atatea afirmatii nefondate. Nu sunt 3-4 motociclisti care au spus ca-n proportie de 99,99 % n-ar fi putut evita si ei accidentul, sunt mult mai multi.Si pe vremea mea si acum, cum sa conduci cat mai bine masina, motocicleta, scuterul etc., nu se invata nici la Arc, nici la Victoriei si cu atat mai mult in fata monitorului.Nu stiu cata experienta avea, cu ce viteza mergea, cat de mult l-a incomodat pasagera sau nu, de ce mergea pe banda 1...asa ca nu mi-am dat cu parerea, asa cum in mod deplasat tu si inca catva gen tsunami, carpanosu' etc. v-ati dat-o. Din teorie nici la scoala nu inveti aproape nimic, cu atat mai putin vei invata din postarile unor "motociclisti" care doar pentru ca au supravietuit 10, 15, 20 pe soselele Romaniei considera ca au dreptul sa emita tot felul de teorii. In primul rand au avut BULAN ! Si sa zici ca daca n-ar fi franat probabil nu s-ar fi intamplat nimic, chiar mi se pare CEA MAI MARE TAMPENIE scrisa aici ! Si dupa sa mai si zici ca are cineva ce invata din ce scrie aici... Asfalt uscat tuturor (exceptand jigodiilor care o dau cu selectia naturala etc.), faceti niste cursuri de perfectionare ca nu strica nimanui, incercati pe cat se poate sa fiti OAMENI si acceptati ideea ca fiecare are dreptul sa se manifeste-n viata si altfel decat o faceti voi !
  10. MICHELE

    Accident Otopeni

    ...nu numai ca din teoriile astea ieftine nu are nimeni ce invata, dar Doamne Fereste !...prin absurd daca vreun incepator ar citi ce s-a tot postat aici, ar fi vai de mama lui...Pai unul spunea ca cica daca n-ar fi intrat in panica si n-ar fi franat, nu s-ar fi intamplat nimic, altul se lega ca n-au avut cizme profi, de parca la impactul cu stalpii aia de otel cizmele te salveaza... Cum sa scrii ineptiile astea ??? Iar la Amckart n-o sa vezi vreun "profesor" de pe aici, parerea lor este ca o motocicleta supersport e numai pentru teribilisti, cocalari, frustrati care vor sa compenseze prin cai putere etc... Bafta, poate ne vedem duminica .
  11. MICHELE

    Accident Otopeni

    Inmormantarea va fi miercuri, banuiesc ca in Otopeni. Revin...matusa lui Ionut, motociclistul, spune ca slujba va fi marti, ora 10, la Biserica Podeanu din str. Dornei, iar pe pagina Gabrielei, pasagera, scrie ca inmormantarea va avea loc miercuri...
  12. MICHELE

    Accident Otopeni

    Da, e normal, atunci cand citesc postari de bun simt sau pareri ale unor oameni care chiar au habar de fenomenul moto, ca in cazul lui OveR...:-P
  13. MICHELE

    Accident Otopeni

    Un post plin de bun simt Dupa cum scriam mai sus...tu esti un foarte bun exemplu, prin toate postarile tale, ca n-are nimeni ceva de invatat de aici .
  14. MICHELE

    Accident Otopeni

    Dooammmmmmneeeeee, cum cititi voi printre randuri si cum trageti concluzii pripite si nefondate, ca si asupra cauzelor accidentului de altfel... Unde ai citit tu vreun topic in care ma laudam c-am mers cu 298km/h ? De unde zici ca am 20-25 ani (chiar in paranteza fie spus, mi-as dori ), cand de fapt am 40 ? Cat despre sfaturi, am scris mai sus, fiecare dintre noi are prieteni mai experimentati de la care au ce invata, nu trebuie sa intre pe un forum.Copilul tau poate sa invete de la tine si de la prietenii tai, nu de la "expertii" astia de aici. Presupunand prin absurd ca cineva ar fi singur pe lume si n-ar avea de la cine invata nimic, daca ar intra pe topicul asta si ar vedea cate aberatii s-au scris...ba ca de ce se plimbau in afara orasului noaptea, cand de fapt erau la ei in oras, ba ca accidentul s-a intamplat din cauza lipsei de experienta, a vitezei, a mobrei SS etc....cand de fapt nimeni nu stie cata experienta avea de fapt copilul ala, ce viteza halucinanta avea (desi cum arata mobra dupa impact, pozitia alaturata a trupurilor, distanta relativ mica a mobrei viis-a-vis de locul impactului...toate astea sunt lucruri care denota viteza relativ mica)...CE AR AVEA DE INVATAT ? Chiar nu vrea sa inteleaga nici un expert ca impactul cu acei stalpi de otel este in 99,99% din cazuri fatal ptr. oricine ia contact cu ei, indiferent de pe ce vehicul cade, la ce viteza, cat de prudent a circulat, cat de experimentat este ????? Ca se poate intampla oricui, ca nimeni nu e perfect...ca o secunda de neatentie, o viziera aburita, o orbire din fata si multe altele, combinate cu soarta...pot duce la asa ceva ? @Michelle: Pentru ca problemele pe care le ridica ei in mod normal nu prea intereseaza pe nimeni. Devenind macabrii aici au garantia ca trezesc suficent interes pentru a fi bagati in seama, ca cineva o sa fie interesat sa intre in polemici pe o problema stupida. Multi traiesc cu parerea ca, pentru ca merg cu motorul, merita respectul celorlati si au impesia ca atentia si respctul care li s-ar fi cuvenit lor le sunt furate de aia cu motorul mai mare, mai puternic sau mai scump. Mai sunt unii care au impresia ca fac km pe 2 roti in folosul comunitatii si ca merita o statuie din partea motociclistilor mai proaspeti pentru erodarea inutila, a asfaltului cariat de pe drumurile patriei. Ca sa mascheze interesul exagerat pentru viata si alegerile altora sar si arunca cu mozoale in categoriile de motociclisti care cred ei ca primesc tot creditul, sau care nu ii stimeaza la adevarata lor valoare. Nu ai cum sa le rezolvi tu frustrarea pe forum asa ca le aduci argumente logice degeaba....nu asta cauta. Vor doar sa fie bagati in seama...sa fie considerati niste inerlocurtori valabili, ... sa poata conversa pe acelasi palier sau chiar de sus cu unii pe care, desi nu recunosc, ii considera in mod fals, superiori lor, datorita atelajului cu care se dau. Problemele lor se vindeca cu bani dati unui psiholog.... Mare dreptate ai...din pacate...
  15. MICHELE

    Accident Otopeni

    @Luke_highwalker...dar nici n-am vrut sa le explic ceva, doar am comentat cate ceva dupa ce am vazut ca-si dau unii cu parerea in totala necunostinta de cauza, iar apoi m-am "aprins" cand am citit marlaniile gen "vezi profilele de FB" si alte mizerii. Motociclistii astia intelepti, care la fiecare accident se reped sa traga concluzii, sa dea sfaturi, sa puna etichete s.a.m.d....chiar nu inteleg ca lumea poate sa traiasca foarte bine si fara povetele lor ? Si mai ales pentru ca o fac in cadrul unui topic legat de un accident tragic...sunt destule topicuri deschise legate de conduita preventiva, de ce motocicleta sa alegi etc...de ce nu posteaza acolo ??? Personal, cand m-am apucat de motociclism, chiar n-am stat sa ma instruiesc de pe forum vis-a-vis de toate situatiile cu care te poti intalni in trafic.Am invatat de la prieteni mai experimentati, pe care zic eu ca orice motociclist incepator ii are, am invatat pe pielea mea uneori...mai am foarte multe de invatat, dar in nici un caz nu o sa urmez stereotipiile gen "varsta, personalitate, tip de motoreta, viteza ideala etc." Cei 7 ani de acasa, educatia rutiera si altele nu cred ca ar trebui sa se faca in cadrul unui topic care a inceput asa "doi tineri si-au pierdut viata in mod tragic pe DN1 in urma impactului motocicletei cu un pieton care din lene, nesimtire si nepasare, nu numai ca nu a traversat pe pasarela pietonala aflata la 20 de metri de el, dar nici macar nu s-a asigurat".De ce sa comentezi despre tipul motocicletei, experienta precara sau nu, IQ-ul mai mare sau mai mic...? Iar factorul "bulan" e determinant in viata, in general . Inca o data, Dumnezeu sa-i ierte pe cei 2 copii si multa putere familiilor acestora!
  16. MICHELE

    Accident Otopeni

    Draga mea, treaba cu "a mea e mai mare" a pornit de la "distinsul nostru confrate"...si n-am putut sa-i raman dator. Iar obsesia cu SS-ul e problema voastra nu a mea, doar am comentat faptul ca-n 17 pagini de topic absolut TOTI posesorii de SS si nu numai ei, si-au exprimat regretul fata de cele intamplate, au spus ca se putea intampla oricui si ca face parte din categoria accidentelor ce cu greu pot fi evitate. Si pe scuter daca erau, deznodamantul probabil ar fi fost acelasi. Iar daca te uiti cu atentie, vei observa doar 4-5 carcotasi care dau lectii de motociclism si de exemplara conduita in trafic, tot in 17 pagini de topic...
  17. MICHELE

    Accident Otopeni

    Prietenas...in primul rand ca n-as avea nimic cu posesorii de minsk, bandit :-P si alte mobre daca n-ar face pe desteptii si n-ar explica ei deosebit de amanuntit cum ar evita ei un accident despre care in primul rand nu au habar de cum s-a intamplat. Doi la mana, faptul ca vorbesti pompos si faci pe filozoful si moralistul nu te face automat mai destept sau mai inteligent decat mine, argumente asupra tezei astea chiar n-am de ce sa-ti aduc. Trei, vis-a-vis de remarca "cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci", observa doar ca TOTI cei cu SS au comentat cu decenta in acest topic si si-au exprimat regretul fata de cele intamplate, iar cei ca tine, frustrati sau doar dornici sa fie in centrul atentiei, n-au facut altceva decat sa comenteze paralel, sa explice tuturor cum era motociclistul, cata experienta nu avea, cat de pitzi era pasagera, pe unde si cu cat si cu ce ar fi mers ei in situatia data etc. Patru, iar o afirmatie hazardata cu cata experienta am eu si cata are prietenul tau cu Minsk-ul...se numeste cumva Pascota, Mistode. Petre Pop, Enescu ???? Si nu in ultimul rand, DA, e un fel de priveghi, nu e nici o obsesie cu tacutul, e doar o obsesie cu minimul de respect si de bun simt atunci cand iti dai cu parerea asupra unui accident despre care nu stii aproape nimic si vii cu comentarii cel putin deplasate vis-a-vis de personalitatea si caracterul unor oameni pe care nu i-ai cunoscut ! Pretinzi a fi un intelectual rasat, o dovada a inteligentei este si tacerea, chiar de foarte multe ori Iar daca moderatorii decid sa inchida topicul asta, s-o faca...poate o sa postati pe viitor toate sfaturile voastre, de care personal chiar n-am nevoie, in alta parte decat pe o pagina unde se comemoreaza decesul unui biker si al prietenei lui. Cat despre respect, n-am dat dovada de lipsa de respect in nici o postare, zic eu...dar sincer acum, cat respect sa ai pentru cineva care spune ca a lui e mai mare...? Plus ca daca ai stii cat te inseli... La oricine s-ar fi referit, e o mare marlanie ! Auzi, poezia...maine,poimaine o sa-l decretati eseu........
  18. MICHELE

    Accident Otopeni

    Cam asta incerc sa zic si eu, sa inceteze cu comentarea profilelor de feisbuc, cu invataturile si pildele, cu catalogarea posesorilor de SS ca si inculti, teribilisti, aroganti, cu ce ar fi fost daca... Dar n-ai cu cine , iar nu mai intru vreo 2 ani pe forum...
×
×
  • Creează nouă...